- Konu Sahibi kartaneleri1111
Merhaba hanımlar
konumu doğru yere mi açtım bilemiyorum
kendimden kısaca bahsedeyim
6 senelik evliyiz bebebk hasreti çekiyoruz tahlillerimiz yapıldı bende bişey çıkmadı ama eşimdehız ve morfoloji problemi var
hız toplamda %20 ileri hız %5 morfoloji %1
tabi üroloji doktoru bi dünya şey söyledi ilaçlar verdi eşim kullanıyor
bu arada bize 12-14-16 . günleri değerlendirmemizi istedi
ilişkiden sonrada hemen kalkma dedi
benim sorum şudur ;
affımı bağışlayın hamile kaldığınız için sizlere soruyorum
ilşkiden sonra ne kadar süre yattınız
sabah mı oldu ki doktor bize sabah spermlerin daha canlı ve hızlı olduğunu söylemişti
ayaklarınızı havaya kaldırdınız mı ( ben yapıyorum ama işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum)
gün aşırı mı birlikte oldunuz ( doktor bize çok sık ilişkinin sperm miktarınız azaltacağını söyledi , çok az ilşki ise sperm miktarında azda olsa artma olurmuş ama hız düşermiş )
doktorun bu kadar söylediklerinden sonra anlayacağınız görev gibi gelmeye başladı artık
zavallı eşimede yansıtamıyorum üzülmesin diye
sizler neler yaptınız tekrar kusuruma bakmayın bu tarz sorular soruyorum ama inanın çaresiz kalınca neler neler yapılıyor
konumu doğru yere mi açtım bilemiyorum
kendimden kısaca bahsedeyim
6 senelik evliyiz bebebk hasreti çekiyoruz tahlillerimiz yapıldı bende bişey çıkmadı ama eşimdehız ve morfoloji problemi var
hız toplamda %20 ileri hız %5 morfoloji %1
tabi üroloji doktoru bi dünya şey söyledi ilaçlar verdi eşim kullanıyor
bu arada bize 12-14-16 . günleri değerlendirmemizi istedi
ilişkiden sonrada hemen kalkma dedi
benim sorum şudur ;
affımı bağışlayın hamile kaldığınız için sizlere soruyorum
ilşkiden sonra ne kadar süre yattınız
sabah mı oldu ki doktor bize sabah spermlerin daha canlı ve hızlı olduğunu söylemişti
ayaklarınızı havaya kaldırdınız mı ( ben yapıyorum ama işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum)
gün aşırı mı birlikte oldunuz ( doktor bize çok sık ilişkinin sperm miktarınız azaltacağını söyledi , çok az ilşki ise sperm miktarında azda olsa artma olurmuş ama hız düşermiş )
doktorun bu kadar söylediklerinden sonra anlayacağınız görev gibi gelmeye başladı artık
zavallı eşimede yansıtamıyorum üzülmesin diye
sizler neler yaptınız tekrar kusuruma bakmayın bu tarz sorular soruyorum ama inanın çaresiz kalınca neler neler yapılıyor