Hamile kalmak için yaptıklarımız....

mrb bende hapı kasım sonunda kullanmayı bıraktım 3 yıl kadar zamanda kullanmıştım. şimdi bebek istiyoruz ama 4ay geçti tık tık yok :KK43: benim korkum biraz kilolu bir bayan olmam:KK43: bu sebepten olmazsa diye çok korkuyorum kasılıyorum.. Çok araştırma yaptım belimin altına yastık koydum kalkmadım ayaklarımı diktim.. adet günün 10-12. gün olmasına yumurtlama günlerime dikkat ettim ama yok yok :KK43: artık görev gibi bugün yapılcak bugün günü değil die düşünmeye başladım ;( çok üzgünüm... beklemek çok zor her ay 4 gün gecikince havalara uçup testte tek çizgi görmek çok zor...
Ben 4 ayda bukadar doldum.. Rabbim yıllarca bekleyenlere sabır versin ..
artık bir an ewwel hayırlısıyla hamiş olmak ve hem kendim hem eşimi sevindirmek istiyorum..
Allah tüm bebiş isteyen arkadaşlarımıza hayırlısıyla nasip etsin inşallah....

Hayırlı olsun canım Acaba nasıl hamile kaldın??

bel
Ben 1yil denememe ragmen hamile kalamadm sonra belime yaki yapistrdim yakinin 2. Gunu iliskiye girip hic yatmtan klkmadm sabaha kadar sabah dus aldim o ay hamile kaldm denedigim bicok sey ise yaramadi ins sendede ise yarar yakiyi dene bence
belime yaki yapistirdim demissiniz yakinin ne olduğunu soylermisin canim bende deneyeyim

Merhaba ben de ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıyorum yastık koyuyorum falan ama etki etmedi doktora gittim polikistim varmış ve süt hormonlarım yüksekmiş süt hormonları engel oluyor galiba ama polikistikler oluyor mu sizce ve ilişkiden sonra hapşırıyorum sebepsizce ve rahmimin kasıldığını ve o sırada da alttan sıvı aktığını hissediyorum sizce ne yapmalıyım

Merhaba ben de ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıyorum yastık koyuyorum falan ama etki etmedi doktora gittim polikistim varmış ve süt hormonlarım yüksekmiş süt hormonları engel oluyor galiba ama polikistikler oluyor mu sizce ve ilişkiden sonra hapşırıyorum sebepsizce ve rahmimin kasıldığını ve o sırada da alttan sıvı aktığını hissediyorum sizce ne yapmalıyım

Canım benimde annem ve teyzem de yakı yaparak gebe kalmışlar tam sırt bölgesine yani popo çıkıntının hemen başladığı yerden yapıştıracak biri yapıştırırken dua okunuyo bende denedim pazar günü yapıştırdım bugün denedim ama ben sabah kadar duş almama gibi bişe yapamam asla üstüne uyuyamam yarım saat 40 dakka kadar belimin altına yastık koyup ayalarımı hafif yukarı kaldırdım inşallah bu aydan çok ümitliyim 1buçuk yıldır deniyoruz adet bittikten hemen sonra yapıştırdım ben 2gün tam kalmadı 24 saat durdum ben neden böyle yaptığımı bilmiyorum ama neyse ya nasipten ötesi yok zaten 🤗🤲

Canım benimde annem ve teyzem de yakı yaparak gebe kalmışlar tam sırt bölgesine yani popo çıkıntının hemen başladığı yerden yapıştıracak biri yapıştırırken dua okunuyo bende denedim pazar günü yapıştırdım bugün denedim ama ben sabah kadar duş almama gibi bişe yapamam asla üstüne uyuyamam yarım saat 40 dakka kadar belimin altına yastık koyup ayalarımı hafif yukarı kaldırdım inşallah bu aydan çok ümitliyim 1buçuk yıldır deniyoruz adet bittikten hemen sonra yapıştırdım ben 2gün tam kalmadı 24 saat durdum ben neden böyle yaptığımı bilmiyorum ama neyse ya nasipten ötesi yok zaten 🤗🤲
Ya ben de dediğiniz gibi banyo yapıyordum ama hemen banyo yapmak ve hemen tuvalete çıkmak iyi değilmiş diye duydum hele hele sıcak suyla banyo yapmak ta iyi değilmiş ben o yüzden banyo yapmamaya başladım ama hala bı etkisi yok maalesef şu bahsettiğiniz yakı ne tam olarak ne dua ediliyor ayrıntılı anlatır mısınız umarım etkisini görürsünüz 😍

Back
X