hamile kalmak icin

Canim ben bi tane kadina gttm bildgin bi kadin elleriyle insanlari tedavi ediyo cuma gunu gttm bana rahimlerimim belime yapisik oldguni soyledi. Bu sekilde cocugun olmaz dedi yani ve eylulde arayip eylulum soni yada ekimin basi randevu alicam yine gdicem masaj yapar gbi tedavi ediyo ve herkes memnun ama bilmiyorum yani o tedaviden sonra belinde korseyle 1 hafta yatiklcalsin sonra da 10 gun sonra kontrole gdicem onuda denemek istiyorum. Bakalim of kadam cok karisti ya

Canim benim tanidigim teyze var annemin cok.yakin arkadasi benimkide assayiya düşmüş rahmim saolsun masajla tedavi etti yattim bende çok iyi geldi tavsiye ederim ben ama tabikide guvenilir ellerde

kızlar aferdesiniz ama ben bişey danısıcam hepinize. benim ilk baslarda problemli bir evliliğim oldu. ilk ilişkide çok problemli oldu. 5 ay öncesine kadar çocuk yapmadı eşim çekildi yani.şimdi çocuk istiyor. düzenli bir cinsel ilişkimiz yok. okuyorum burdan gün aşırı falan diye. bizim öyle olmuyo. benim bünyem çok zayıf halsizim. çalışınca çok yorgun oluyorum. yasım 35,troıt hastasıyım öyle bi istek durumumda yok. yani kısacası bizimen iyi ihtimal haftada bir oluyor bazen 15 te bir olduğuda oluyor. eşim çocuk istiyor.şimdi sizce denemeye devam mı etmeliyim tedavi mi olmalıyım. özele gitsem hemen tüp bebek yapalım yasın ileri diyor. eşim sen pinpirikli streslisin tüp bebek tutmaz önce rahat olmayı öğren diyor. ne yapacağımı şaşırdım yol gösterin lütfen bukonularda bilgimyok. bi çok testi terimleri falan burdan öğrendim. birde hpv 1 çıktı. teasdüfen akıntım var diye ketemde test yaptırmısıtm . 15 gun oluyo kolposkopi oldum çok canım acıdı. koyu sarı akıntı geldi. üzerine adet oldum. şimdi yıne koyu sarı akıntı gelıyor. kolposkopiden önceki akıntım bu kadar koyu değildi sanki.

acılı ağrılı bişey mi nasıl oluyor. zira benim kolposkopide cok canım yandı
Canim valla bende bilmiyorum ayin 6 sina randevum var rger adetli olmazsam doktoruma diyecegim rahim filmi cektrmeknistiyorum diye ama ben izledim korkmadim ama korkan insan cok var anladgm kadaryla kendini kasmazsan 2 dakikalik bir mesele yani

kızlar aferdesiniz ama ben bişey danısıcam hepinize. benim ilk baslarda problemli bir evliliğim oldu. ilk ilişkide çok problemli oldu. 5 ay öncesine kadar çocuk yapmadı eşim çekildi yani.şimdi çocuk istiyor. düzenli bir cinsel ilişkimiz yok. okuyorum burdan gün aşırı falan diye. bizim öyle olmuyo. benim bünyem çok zayıf halsizim. çalışınca çok yorgun oluyorum. yasım 35,troıt hastasıyım öyle bi istek durumumda yok. yani kısacası bizimen iyi ihtimal haftada bir oluyor bazen 15 te bir olduğuda oluyor. eşim çocuk istiyor.şimdi sizce denemeye devam mı etmeliyim tedavi mi olmalıyım. özele gitsem hemen tüp bebek yapalım yasın ileri diyor. eşim sen pinpirikli streslisin tüp bebek tutmaz önce rahat olmayı öğren diyor. ne yapacağımı şaşırdım yol gösterin lütfen bukonularda bilgimyok. bi çok testi terimleri falan burdan öğrendim. birde hpv 1 çıktı. teasdüfen akıntım var diye ketemde test yaptırmısıtm . 15 gun oluyo kolposkopi oldum çok canım acıdı. koyu sarı akıntı geldi. üzerine adet oldum. şimdi yıne koyu sarı akıntı gelıyor. kolposkopiden önceki akıntım bu kadar koyu değildi sanki.
Canim ne kadarlik evlisin ki? Asiri isteksizlik var sende sanirim bunun icin doktora gtmelisin belki hormonlarinda degiisklik vardr. Birde strest gercekten cok onmli. Ama insanin elinde olmayan birsey

kadınlık hormonlarım normal troıtte ılaç alıyorum kontrol altında. isteksizlik için ilaçvar mı tedavisi var mı yani. birde diğer problemlerim için bilgisi olan varsa aydınlatabilir m,i beni

kadınlık hormonlarım normal troıtte ılaç alıyorum kontrol altında. isteksizlik için ilaçvar mı tedavisi var mı yani. birde diğer problemlerim için bilgisi olan varsa aydınlatabilir m,i beni
Canim bunun icin bir bilgim yok ama bildigim kadaryla boyle bir sorun varsa hormonla alaki sanirim bence bi doktora gozuk keisn sonuc alabilirsin insallah

amh aslında yumurtalık rezervinizde kalan toplam yumurta sayısı hakkında bilgi veriyor. rezervin az olması menepoza yaklaşıldığını gösteriyor. amh yerine antral folikül sayımı da yapılabiliyor. ama amh daha net.
yumurtlama için yumurta takibi mi yaptırdınız 21.gün progesteron a da bakıldı mı?
Canim birsey sorabilirmiyim ben adetliyim ayin 6sina randevum var doktora yumurtlama testini yine yaoar mu yoksa adetliyim diye hc bakmaz mi ne yapsam randevumu iptal mi etsem kafam karsti

Back
X