Herşey normalse hsg çektirip tüplerin durumuna bakılıyor ama doktorun bahsetmemiş demek ki daha erken buluyor hsg yi zamana bırakmışMerhaba kızlar yeni uyeyim uzun zamandir burayi takip ediyorum ben bilenler tecrubeli olanlara bisey danismak istiyorum. Biz 10 aydir bebek istiyoruz ama hamile kalamadim. Doktora gittim butun testler yapildi hormon testlerim normal, 21.gunde yapilan progesteron testim normal, vajinal muayene ve smear testleri normal, esimin sperm testi normal cikti hic birinde sorun cikmadi. Benim sorum bu asamadan sonra benim ne yapmam hangi yolu izlemem gerekiyor doktor cok fazla bisey soylemedi ilac bile kullanmama gerke yokmus klomen vb cunku yumurtam olusup catlamis 18 mm buyuklugundeydi hatta bu ay bakildi. Bu noktadan sonra hsg mi cektirmeliyim erken mi bilmiyorum yardimci olabilecek arakadaslar varsa oneri verebilecek sevinirim
Amin insallah kafama takmamaya calisiyorum zaten ama her ay olmadikca biraz daha insan stres yapiyo acaba neden olmuyo diye evliligimi sirf buna gorede yonlendirmiyorum ama 10 ay olunca takmaya basladim artikTavsiye olarak bebek düşüncesini kafan dan atman ilişkiye girerken de istekli olmaniz bebek için değil sadece istediğiniz için eğer kafanız dan atarsanız kendinizi kasmazsaniz olur herhangi bir problemin de yokmus zaten sağlık açısından problem kafan atmakla bitiyor
Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasin inşallah
Bu ay onada basladim yumurtlamayi yakaladimda ama yine olmadi malesef test yaptim 2 gun sonra adet olacagim sonrasinda yine devam edecegim tabiOvulasyon testi dene
Hsg yi 1 yil olunca yaptir bence falan dedi ama 1 yil olmasina 2 ay kaldi diye ben simdi mi yaptirsam diye dusundum acele mi ediyorum bilmiyorum vakit kaymetmemek adinaHerşey normalse hsg çektirip tüplerin durumuna bakılıyor ama doktorun bahsetmemiş demek ki daha erken buluyor hsg yi zamana bırakmış
Canm merhaba bende seninle ayni durumdayim tam olarak 10 aydir bizde istiyoruz ama henuz olmadi..bende doktora gittim smer testi vs hepsi normal ciktiMerhaba kızlar yeni uyeyim uzun zamandir burayi takip ediyorum ben bilenler tecrubeli olanlara bisey danismak istiyorum. Biz 10 aydir bebek istiyoruz ama hamile kalamadim. Doktora gittim butun testler yapildi hormon testlerim normal, 21.gunde yapilan progesteron testim normal, vajinal muayene ve smear testleri normal, esimin sperm testi normal cikti hic birinde sorun cikmadi. Benim sorum bu asamadan sonra benim ne yapmam hangi yolu izlemem gerekiyor doktor cok fazla bisey soylemedi ilac bile kullanmama gerke yokmus klomen vb cunku yumurtam olusup catlamis 18 mm buyuklugundeydi hatta bu ay bakildi. Bu noktadan sonra hsg mi cektirmeliyim erken mi bilmiyorum yardimci olabilecek arakadaslar varsa oneri verebilecek sevinirim
4 ay once baslamistim 3 ay kullandim 1 aydir kullanmiyorum ama folik asit hamile kalmaya etkili degil diye biliyorum bebegin gelisiminde onemliymis yine kullanicam ama o kadar umutsuzluga kapildim ki 1 aydir almak aklima gelmiyofolik asit kullanıyor musunuz?
Bende sogan kurune baslamayi denedim bu ay ama 1 gun ictim sonra midemde biraz yanma yapti biraktim esimde hersey normal niye iciyosunki falan dedi ama yinede alternatif tıp denemekte fayda var canim bende adetemi bekliyorum aslan pencesi civan percemi coban cantasi karisimi icicem ebru destanin kitabinda varmis bu kur2 fayda gören cok sayida var. Senin yumurtan da benim gbi mi peki canim yani bi sıkıntı yok demi olusup catliyo mu kendiginden benim bi sorun yokmus ilac da vermedi doktor o yuzden klomen vsCanm merhaba bende seninle ayni durumdayim tam olarak 10 aydir bizde istiyoruz ama henuz olmadi..bende doktora gittim smer testi vs hepsi normal cikti
..her ay husranla bitiyor...nisan ayinda kimyasal gebelik yasadim sadece...umudumu yitiriyorim...sogan suyu yapiyorum bu ay ...onun disinda 2 3 ay folik asitte kullandim ama fayda etmedi..bende ne yapacaimi sasirmis durumdayim..esimde cok istiyor..her ay ona malesef demekten cok yorukdum...oda uzukuyor ve bem o uzuldukce daha cok yipraniyorum...
4 ay once baslamistim 3 ay kullandim 1 aydir kullanmiyorum ama folik asit hamile kalmaya etkili degil diye biliyorum bebegin gelisiminde onemliymis yine kullanicam ama o kadar umutsuzluga kapildim ki 1 aydir almak aklima gelmiyo
Bunu biliyorum iste zaten o yuzden kullandim 3 ay her ay belki hamile kalirim diye onceden basladim ama kalamayinca artik ilac bitince yenisini almadim surekli adet oldugum icin olmicakmis gibi geldiği icin unuttum onuFolik asitten maksimum fayda sağlamak için gebe kalındığında değil gebelikten 3 ay önce başlanması gerekir. Ne zaman hamile kalınacağı kesin bilinemeyeceği için hamilelik planlayan herkesin o andan itibaren folik asit kullanmaya başlaması gerekir.Folik asit kullanımı hamileliğin 3. ayı (12. haftası) bitene kadar sürmelidir. (alıntı)
Esim korunuyordu ben dogum kontrol hapi falan hic kullanmadim adeti de duzenli olurum 1 2 gun oynar sadece 5 ay once ilkkez cok stres yaptigimda 1 hafta gecikti o zamanda yumurtalik kisti olusmus doktor basit kist ilaca bile gerek yok adetle atilir dedi sonra adetlerim hep duzenliydi bende kist gitmistir diye dusundum gecen ay da alttan ultrasona girdim baska bi doktora gidip kist vardi bikac ay once gitmis mi diye sordum doktor bana yumurtalarin calismasi falan guzel gayet iyisin merak etme dedi kist yok yada var demedi bu etki edebilir mi hamile kalamama acaba yani olsada doktor soylerdi diye dusunuyorum ilk gittiğim doktorda bu zaten hamile kalmana engel degil kendi gider ilacsiz demisti iste hic bi sorun çıkmadığı için kendimce yorum yapmaya calisiyorum boyle kist etki eder mi diye arada bir sag yumurtaligimda agri gbi degilde 1 2 saniye batma sizi gibi bisey oluyo hep degilde adetime yakinhamile kalmayı düşünmeden önce korunma yönteminiz neydi? çünkü hamile kalma süreci ona göre de değişkenlik gösterebililiyor.
Evet canm problem yok dedi doktor...adetimde cok duzenlidir en fazla cok nadiren 1 2 gun oynar saat gibidir..ovuslasyon testide yaptim 3 4 ay yumurtlama gunlerinide degerlendirdik..o kuru bende yapmayi dusunuyorumBende sogan kurune baslamayi denedim bu ay ama 1 gun ictim sonra midemde biraz yanma yapti biraktim esimde hersey normal niye iciyosunki falan dedi ama yinede alternatif tıp denemekte fayda var canim bende adetemi bekliyorum aslan pencesi civan percemi coban cantasi karisimi icicem ebru destanin kitabinda varmis bu kur2 fayda gören cok sayida var. Senin yumurtan da benim gbi mi peki canim yani bi sıkıntı yok demi olusup catliyo mu kendiginden benim bi sorun yokmus ilac da vermedi doktor o yuzden klomen vs
Ben ovulasyona bu ay basladim canim ilk ayda sonuc alamadm insallah bundan sonra ise yarar demekki bi zamani var oyle dusunelim artik napalim en kisa zamanda seninde olur insallahEvet canm problem yok dedi doktor...adetimde cok duzenlidir en fazla cok nadiren 1 2 gun oynar saat gibidir..ovuslasyon testide yaptim 3 4 ay yumurtlama gunlerinide degerlendirdik..o kuru bende yapmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?