Gebeliğe Hazırlık Hamile Kalmak İçin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yazanhanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
286
177
18
Dr. Feridun Kunak’dan Hamile Kalmak İçin Kür

Malzemeler

1. 1 adet incir
  2. 1 çay kaşığı Hindistan cevizi
  3. 1 adet ceviz
  4. 1 çay kaşığı antep fıstığı tozu
Yapılışı: İnciri ortadan ikiye ayırıp yukarıdaki malzemeleri koyun. Sabah, öğle akşam günde en az 3 tane bundan yiyin.

SELAM KIZLAR NETTE BÖYLE BİR KÜR GÖRDÜM. SOĞAN KÜRÜ DENEMEK MİDEMİ MAHVETTİ. BUNU DENEYEN VEYA BİLGİSİ OLAN VAR MI BU KONUDA?

Denemedim ama incir prolaktini yükseltir. Eğer prolaktin sıkıntınız varsa denemeyin.

Denemedim ama incir prolaktini yükseltir. Eğer prolaktin sıkıntınız varsa denemeyin.
Herhangi bi sıkıntım yok. Daha doğrusu 6 aylık evli olduğum için ve 1 yıla kadar normal olduğu için herhangi bir tetkik yapılmadı.

Herhangi bi sıkıntım yok. Daha doğrusu 6 aylık evli olduğum için ve 1 yıla kadar normal olduğu için herhangi bir tetkik yapılmadı.
Bence once tum tahlillerinizi yaptırın .Mesela B12 ve D vit eksikliğiniz varsa gebe kalmanız zorlasir .Bosa kurek cekmemis olursunuz .Saglam hazırlanirsiniz gebelige.

Bence once tum tahlillerinizi yaptırın .Mesela B12 ve D vit eksikliğiniz varsa gebe kalmanız zorlasir .Bosa kurek cekmemis olursunuz .Saglam hazırlanirsiniz gebelige.
Var ne yazık ki. Ama ilaçlar 6 aylık bi süreç kadar sürüyor ve bu bizim için çok uzun bi süre bende besinlere yüklendim bakalım

Var ne yazık ki. Ama ilaçlar 6 aylık bi süreç kadar sürüyor ve bu bizim için çok uzun bi süre bende besinlere yüklendim bakalım
B 12 iğne ile hemen yukseliyor .Ben zaman zaman kullaniyorum .Mesela hamile kaldigimda da düşüktü deger .1 ayda normali yakaladik .Doguma kadar kullandim.

B 12 iğne ile hemen yukseliyor .Ben zaman zaman kullaniyorum .Mesela hamile kaldigimda da düşüktü deger .1 ayda normali yakaladik .Doguma kadar kullandim.
Bende hamilelikte kullanmak istiyorum. Öncesinde kullanırsam ya bebek ya tedavi yoksa düşükle sonuçlanır demişti doktor.

merhabalar, böyle kürlerin içindeki malzemeler üremeye yardımcı olsa da bütünlüğe baktığınızda vücuda zararı olabiliyor. ki soğan kürü de midenizi mahvetmiş. bence böyle kürler yerine sağlıklı beslenmeye geçseniz daha iyi olabilir diye düşünüyorum naçizane.

Adetinizin 2-4 günü arası sağlık ocağına gidip rica ederseniz yaparlar. Böylece emin adımlarla ilerlemiş boş yere yan etki yaşamamış olursunuz.

Soğan kürünü neden denediniz bir sıkıntı yoksa? Hayıt tohumu vs deseniz anlarımda soğan kürü gereksiz olmuş biraz. İncirde prolaktin yükseltir önce kadın doğuma reglinizin 3. Günü gidip değerlerinize baktırmak istediğinizi söyleyin bebek denediğinizi ne durumda olduğunuzu merak ettiğinizi söylersiniz. 6 ay geçince hormonsal tetkikler yapılır ben evliliğimin 2. Ayında özelde bütün tetkiklerimi yaptırmıştım rahim muayeneside dahil. Böyle şeyleri bilmeden yaparsanız iyice bozarsınız. Prolaktin aniden yükselen bir hormon ve gebeliği engeller.

Sağolun ama aslına bakarsanız ben 6 ayımın 4 ayını vajinismus olarak geçirdim. Yani 2 ayımı baz alıyorum. Yinede olsun istiyorum ve sanırım bu yüzden olmuyor adetim 2 gün gecikti hayırlısıyla bekliyorum. İçten dualarınızı eksik etmeyin bi gebe olarak.

Tabiki rabbim gönlünüzdekini tez vakit nasip etsin beklemek zor bekledikçe artan bir istek inşallah aramadan gelir bebek. Bu ayda olmazsa ( inşallah vardır) mutlaka doktora gidin kür falan uygulamayın. Ben bir ay adet olamamıştım soğan kürü yapmıştım enfeksiyon oluşmuştu aynı etkiyi yapan çok kadında var dikkatli olun lütfen sonra başınız ağrımasın

Maalesef bu sabah kan verdim geldim ve 1 saat sonra adet oldum.. nasip değilmiş. Benim D vitamini ve b12 eksikliğim var doktor ya bebek yada tedavi demişti. Bu ayda olmazsa tedaviye başlarız dedik eşimle. Şimdi uzun bi süre ilaçlar var sırada

İncir kürünün faydalarını çok duydum.Ben onu deneyeceğim bu ay.Yeni myom ameliyatı oldum rahim iki ay toparlansın bu kürü yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…