Hamile kalmak için

odhdub

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
462
46
13
Adetten hemen sonra hamile kalınabilir mi illa yumurtlama gününü mü beklemek lazım. Hamile kalmak için ilişkiden sonra yapılması gerekenler var mı uzun süre yatmak yastık gibi

Adetten hemen sonra hamile kalınabilir mi illa yumurtlama gününü mü beklemek lazım. Hamile kalmak için ilişkiden sonra yapılması gerekenler var mı uzun süre yatmak yastık gibi
Adet bitimi hamile kalan cok fazla, atılmayan yumurta kalabiliyor bazen, hem adet bitimi iliski hemde yumurtlama gününde ilişki yapabilirsin
Ilişki sonrasi poponun altina ince bi yastik koyup bacaklarin yukarda dur 1 saat kadar, mumkunse bi kac saat dus alma, ilişkiden yarim saat önce eşine sert bi kahve icir bitter cikolata yedir, sperm hızı artsin

Ben kalkıp başka odaya gidip yatıyorum ayaklarımı uzatıp sorun olmaz herhalde. Bide takınca olmuyormuş galiba

Ben kalkıp başka odaya gidip yatıyorum ayaklarımı uzatıp sorun olmaz herhalde. Bide takınca olmuyormuş galiba
Yani en azindan bi 15 dk yatın sonra gidin baska odaya uzanın,
Evet kafaya cok takmak geciktiriyor malesef

Valla ben hiç öyle yatmadım ayaklarımı da uzatmadım hatta hemen kalkıp duş aldım . Ama oldu. Olcağı varsa oluyo yani. Kendinizi kasmayın stres yapmayın

Yumurtlama günü takip ettiniz mi ve umursadınız mı bekliyormuydunuz
Hayır canım takip etmedim. Benim prolaktin hormonum yüksekti ilaç kullaniyodum adet düzensizliğim vardı en son ilaçla adet olmuştum. O yüzde hamile olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Ama korunmuyoduk olursa olur kafasindaydim

Genelde beklenmediği an geliyor bekleyip olam görmedim

Adetten önce ilişki yaşayıp adet görüp sonra hamile olanlar bile varmış pek inandırıcı değil ama adet olunmaz diye biliyorum

Stres yaptımızmı düşünüyor muydunuz canım
Ben ocak mart ve nisan da kimyasal geçirdim, kesinlikle o zamanlar cok stresliydim. Bu sefer hic stres yapmadim düşünmedim olursa olur modundaydim. Gerçekten dusunmeyince oluyormus

Adetten önce ilişki yaşayıp adet görüp sonra hamile olanlar bile varmış pek inandırıcı değil ama adet olunmaz diye biliyorum
Adete yakin yumurtlama olursa adet olunabilir ona da zaten ustune gorme diyorlar, gayet olagan bisey, ama gec yumurtlama olursa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…