Hamile kalmak için.

hayır canım,ben mesela adetten hemen sonra hamile kaldım önceki ay kendimi çok kasmıştım ovulasyon günleri için..ama hamile kaldığım ay hiç dikkat etmedim hatta o kadar erken hamile kalmışım ki çok erken fark ettik hamileliği,hem idrar hem kan testiyle..

hayır canım,ben mesela adetten hemen sonra hamile kaldım önceki ay kendimi çok kasmıştım ovulasyon günleri için..ama hamile kaldığım ay hiç dikkat etmedim hatta o kadar erken hamile kalmışım ki çok erken fark ettik hamileliği,hem idrar hem kan testiyle..

Yani erken yumurtlamissin degil mi canim?

bu arada hayirli olsun,Allah saglicakla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

Anladim canim, tesekkür ederm cevabin için. :16:

yaaa arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum.bir gebeliğim 6.haftada sonlandı birde kimyasal gebelik yaşadım. ovulasyon günü yaklaşınca ilişkiye dikkat ediyoruz vs. ama nerdeyse bir yıl olacak hamile kalamadım :( aklımdan atamıyorum nasıl yapsam lütfen cevap yazın bana :((

Son düzenleme:
evet kızlar,bu durumda erken yumurtlamış oluyorum ama hiç farkında bile değildim o ay sadece eşim keçiboynuzu yedi tek tük,bi de ilk kez ayaklarımı kaldırmıştım ay ortasında hatta doktora gittim çok ağrım oluyordu kist mi var diye doktor gebelik olsabiir dedi hatta buraya yazmıştm da arkadaşlar ayaklarını üşütmüşsündür diyordu. adete 5 gün falan kala dayanamadık test yaptık pozitif cıktı..Allah isteyen herkese versin bana da rahatlamayı nasip etsin çünkü oldukça sıkıntılı geçiriyorum ağrılar,mide bulantıları,halsizlik ,stres:/dualarım sizinle..

Back
X