HAMİLE KALMAK İÇİN

melek93masal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
27
26
3
32
Merhaba arkadaşlar,
ben 9 aylık evliyim bebek istiyoruz.yaza çalışmalara başlayacağz.benim ne kadar zaman önce gidip doktora muayene olup folik asit vs kullanmam gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar,
ben 9 aylık evliyim bebek istiyoruz.yaza çalışmalara başlayacağz.benim ne kadar zaman önce gidip doktora muayene olup folik asit vs kullanmam gerekiyor.
bence şimdiden git tahlillerini yaptır canım...folikasit zaten hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlanması öneriliyor..

Hamilelik düşünmeden 4 ay önce folik asite başlarsan çok iyi olur. Testlere gelince hamile kalmak istediği söylediğinde gereken tüm testleri yaparlar zaten. Şimdiden hayırlı olsun inşallah Allah istediğiniz vakitte size de nasip etsin

Canan Karatay hamilelik planlarından 6 ay önce karı-kocanın beslenmesine dikkat etmesini öneriyor.

en az 3 ay önce folik asit takviyesine başlanmalı, ama gıdalardan yeterince aldığınızı düşünüyorsanız folik asit almaya da bilirsiniz. bildiğim kadarıyla yeşilliklerde folik asit bolca bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…