hamile kalmak için...

nisankralicesi

♡Chocolita❤2♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
20.283
109.747
518
kızlar hamile kalmak için neler yapabiliriz nasıl beslenmeliyiz kısacası nasıl daha kolay hamile kalabilir ? yardımcı olursanız sevinim . herkes bir şeyler yazarsa birbirimize destek verelim :)

İşte onun için değerlerine bakılmalı. Demir eksikliği hamile kalmayı engelliyo diye biliyorum. Onun dışında. Şunu yedim hamile kaldım gibi bi durum yok. Bitkisel çaylar hariç.
canım mesela keçiboynuzu pekmezi sprem kalitesini artırdığı için kullanılması öneriyor bende eşime balattım mesela bunun gibi faydalı besinler felan . hamile kalmayı kolaylaştıran besinler diğer uygulamalar gibi yani

canım mesela keçiboynuzu pekmezi sprem kalitesini artırdığı için kullanılması öneriyor bende eşime balattım mesela bunun gibi faydalı besinler felan . hamile kalmayı kolaylaştıran besinler diğer uygulamalar gibi yani
Hmm evet yedir onu. İlişki önceside türk kahvesi ve bitter çikolata spermi hareketlendiriyomuş. ben soğan suyu içmiştim. Birde bal+çörek otu+tarçın kürü yaptım

Walla olur ya kac ay denedin ki folik aside basladnmi. Kafana takinca iliskiye sirf bebek icin grince olmuo bilinc altinda takıntılarımız oluo
1,5 ay olacak işte . folik asite yeni başladım . ilk ay öyle olmadı pek ama şu aralar bebek için diye düşünmüyorum pek

Zaten genelde 3.ay oluo hehe bnm ilki kalbi durdu bakalm bu nolcak . Sen saglikli beslen avokado yesillik falan ye bolbol iliski adetten 7 gin snra basla 15. Gune kadr iki gunde 1

Zaten genelde 3.ay oluo hehe bnm ilki kalbi durdu bakalm bu nolcak . Sen saglikli beslen avokado yesillik falan ye bolbol iliski adetten 7 gin snra basla 15. Gune kadr iki gunde 1
inşallah canım ne kadar erken o kadar iyi :) ben adetim bittiği günden beri bi dolu bi boş yapıyorum ama.

Yok adet biter bitnez gerek yik adami yorma bak en cok 10 ile 15 gun arasi mesela o ay ben sadece 12. Gun yaptik we o olmus.yani hergun de yapma xnku sprem kalitesi duser bide erkek sicakta kalmicak pc ustune koymasin guneslenmeyin falan we sicak dus yapmayin. Walla allah bilio iste ne zamansa kismeti o zamab oluo hayirli zamanda olsn da aman daha yeni baslamissiniz yaaa merak etme 3.ay falan olur

Bide kadinda vajinal enfeksyon da etkilio kalmayi. Bna dr fitil werdi o ay kaldm mesela az war dedi ama belkide etkiliodur

Back
X