• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Testlerime bakın yarın bat ovulasyon da yaptım koyu çıktı ikili olan resimde üstteki ovulasyon

Eklentiler

• IMG_20250914_122253.webp
    IMG_20250914_122253.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20250914_091012.webp
    IMG_20250914_091012.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20250914-WA0015.webp
    IMG-20250914-WA0015.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 40
IMG_3392.webp

Ben bu testi cuma yaptım. Prodoctor erken test. Bat günümde yaptım. Ve aynı gün kan değeri 55 çıktı. Şimdi bekliyoruz . Değerim yükseldimi diye salı günü kan vermeye gidicem. Benim planlı gebelik değildi. Ki yumurtlama haftamın dışında oldu. Takvim yöntemi ile korunuyorduk. Daha doğrusu olursada bir bebeğimiz daha olur diye iyi korunmuyorduk.
Normalde benim reglden 2..3 gün önce lekem gelirdi. Gelmedi.göğüs ağrısı iki haftadır var.üşüyorum. Normalde üşümem.ve tatlı aşığı ben hamileliklerimde yiyemem yine yiyemiyorum. Bakalım sağlıkla ilerleyecekmi çünkü benim son ikisi kimyasal ve 3 aylıkken düşükle sonuçlanmıştı.

Eki Görüntüle 3644116
Ben bu testi cuma yaptım. Prodoctor erken test. Bat günümde yaptım. Ve aynı gün kan değeri 55 çıktı. Şimdi bekliyoruz . Değerim yükseldimi diye salı günü kan vermeye gidicem. Benim planlı gebelik değildi. Ki yumurtlama haftamın dışında oldu. Takvim yöntemi ile korunuyorduk. Daha doğrusu olursada bir bebeğimiz daha olur diye iyi korunmuyorduk.
Normalde benim reglden 2..3 gün önce lekem gelirdi. Gelmedi.göğüs ağrısı iki haftadır var.üşüyorum. Normalde üşümem.ve tatlı aşığı ben hamileliklerimde yiyemem yine yiyemiyorum. Bakalım sağlıkla ilerleyecekmi çünkü benim son ikisi kimyasal ve 3 aylıkken düşükle sonuçlanmıştı.
Hayrlı olsun inşaAllah sağlıklı olur bu defa.

12 eylül pik gördüm lh testinde o geceyi değerlendirdik bat 26 eylül bu ay da böyle kasıklarımda ince ince sızı hissediyorum bu ay folik asit kullanmaya başladım ondan mıdır acaba bilmiyorum bir an önce 26 eylül gelsin istiyorum 3 haftadır tütün tüketmiyorum sağlıklı besleniyorum 2-3 aydır deniyoruz umarım tutmuştur :/

12 eylül pik gördüm lh testinde o geceyi değerlendirdik bat 26 eylül bu ay da böyle kasıklarımda ince ince sızı hissediyorum bu ay folik asit kullanmaya başladım ondan mıdır acaba bilmiyorum bir an önce 26 eylül gelsin istiyorum 3 haftadır tütün tüketmiyorum sağlıklı besleniyorum 2-3 aydır deniyoruz umarım tutmuştur :/
Benim de 12 Eylül pik o bende de var ya kasıklarda sızı gibi. Ama bu kadar erken belirti olmaz folik asit yapar mı onu da bilmiyorum ama bende kullanıyorum :) Dpo 2 deyiz daha bu bekleme olayını sevmiyorum işte en az 10 gün geçmesi lazım 🥲🙈

Benim de 12 Eylül pik o bende de var ya kasıklarda sızı gibi. Ama bu kadar erken belirti olmaz dökük asit yapar mı onu da bilmiyorum ama bende kullanıyorum :) Dpo 2 deyiz daha bu bekleme olayını sevmiyorum işte en az 10 gün geçmesi lazım 🥲🙈
Birlikte bekleyelim bari 🥲🥲

Valla ben akıllandım ya 2-3 ay erken erken test yapıp negatif insanın suratına tokat gibi vurunca beklemeyi öğrendim 😀😀 senin sonra birliktelik oldu mu
Benimde bu 4. Ay olacak. O yüzden ovülasyon testi bile yapmak zor geldi öyle bi aman modu. Geçen aylar gün aşırı yaptık bu sefer her gün yaptım valla 😆😆 yani 4 5 gün bi üst üste oldu 13 çatladı 13 de son kez oldu, daha da ben yokum yani bi süre yeter 😆😆 ama testi bile erken yapmayı düşünmüyorum erkende yaptım da strese girdim yoktan yere hep geçen aylar

Benimde bu 4. Ay olacak. O yüzden ovülasyon testi bile yapmak zor geldi öyle bi aman modu. Geçen aylar gün aşırı yaptık bu sefer her gün yaptım valla 😆😆 yani 4 5 gün bi üst üste oldu 13 çatladı 13 de son kez oldu, daha da ben yokum yani bi süre yeter 😆😆 ama testi bile erken yapmayı düşünmüyorum erkende yaptım da strese girdim yoktan yere hep geçen aylar
Ay sizin çok iyiymiş ya bizim 12 Eylül de pik gördüm o gece birliktelik oldu Bidaha olamadı maalesef zaten 13 eylülde tekrar ovü yaptım silikleşmişti çizgi inş tutmuştur ya ne zor stresli bi süreçmiş olmadıkça insan inat yapıyor galiba bi de 😀

Ay sizin çok iyiymiş ya bizim 12 Eylül de pik gördüm o gece birliktelik oldu Bidaha olamadı maalesef zaten 13 eylülde tekrar ovü yaptım silikleşmişti çizgi inş tutmuştur ya ne zor stresli bi süreçmiş olmadıkça insan inat yapıyor galiba bi de 😀
Tutmayacağı varsa olmuyor bazen tek seferde de oluyor. Hiç belli olmaz. O anki şansa bağlı 😆 ben bu ay sakinim ama test için beklerim varsa vardır yoksa yoktur anlayışı ile ilerliyorum 😆😆

Merhaba kızlar çok umutlu değilim ama bir haftadir Kasık agrim çok var ve duygusalim biraz acaba olabilir mi diyorum. Ama bir yandan da yok yok diyorum bata 6 gün var

Kızlar adetime 3 gün var ve 3 gün önceden kahverengi lekeleme yaşadım 1 gün çok az sürdü ve geçti yerleşme olabilir mi test yapsam çıkar mı

Ben senı gorururum 🤣

Tutmayacağı varsa olmuyor bazen tek seferde de oluyor. Hiç belli olmaz. O anki şansa bağlı 😆 ben bu ay sakinim ama test için beklerim varsa vardır yoksa yoktur anlayışı ile ilerliyorum 😆😆
Kız senin yine bebeğin var benim hiç gebeliğim yok henüz ay ama varya şu alt karnım bu ay bi garip ya reglden beridir bi değişik hareketli 🫠😀

Kız senin yine bebeğin var benim hiç gebeliğim yok henüz ay ama varya şu alt karnım bu ay bi garip ya reglden beridir bi değişik hareketli 🫠😀
Tabi senin için çok daha stresli olur canım çok haklısın. Allah kısa zamanda nasip etsin sana da. İkinci olunca da stres oluyor bakma da ilkine göre kıyaslanamaz. Haftaya öğrenirsin bende aynı hayırlısı bakalım ☺️

Back
X