hamile kalmak isteyenler buraya :)

Canım cumartesi gününe dr. randevu aldım ve artık tamamen şu tüp bebek yöntemlerine başlamak istiyorum. Kendi haline bıraktık herhangi bir şey olmadı. Sadece zaman kaybettik. Artık ne yapılacaksa yapılsın ve bebeğim gelsin.....

İyi yaptın canm bende bugün kontrole geldim valla doktor ameliyattaymış bekleyip duruyoruz ya ne pistir şu hastane işleri biri siirtee adam gibi doktor getirsinnnnnnnn yeter valla ya bir tane işe yarar insan yok valla :(

Bu durumdan bisey anlamadim.dun az ksn geldi akinti seklinde bugun yine bisey yok sadece kahverengi akinti var.neden boyle oldu anlamadim.hic boyle olmazdi.boyle bisey yasayan var mi kizlar.

Bu durumdan bisey anlamadim.dun az ksn geldi akinti seklinde bugun yine bisey yok sadece kahverengi akinti var.neden boyle oldu anlamadim.hic boyle olmazdi.boyle bisey yasayan var mi kizlar.
canım inşallah hamilesindir ya hamile olan bayanlarda bu durum oluyormuş ilk aylarda bebek yerini temizliyor diyorlar.

Uc gundur boyle devam ediyor kafam cok karisik hayal kirikligi yasamamak Icin test de yapmiyorum.boyle bi kac gun mu suruyormus yerlesme kanamasi.
valla canım o kadar bilmiyorum. Ama inşallah hamilesindir. Yaaaaaaaaa hepimiz hamile kalalım artık ben bir bebeğim olsun çok istiyorum. Artık üzülmek de istemiyorum...

Canım bende şimdi aynı durumdayım sen yıllar önce yaşamışsın benim yaşadığımı merak ettim oldu mu bebek ona göre umut besleyeceğim ben de cevap verirsen çok sevinirim 🙏

Back
X