- 8 Ağustos 2015
- 247
- 110
- 103
- Konu Sahibi kelebegnomru
-
merhaba bende 3 aydır korunmuyorum 3.adetim yeni bitti.geçen ay yumurtlama dönemimi kaçırdım çok iyi takip edemedim o yüzden bu ay laboquick marka ovu testi aldım onu denemeyeceğim bakalım ilkini dün akşam yaptım silik 2.çizgi çıktı.Yaklaşıyor demekki.sende denemelisin bence....sn ne ler yaptın peki örneğin doktora gittinmi hiç....Hanimlar hamile kalmak istiyoruz ama 4 aydr olmuyor oncesinde korunuyorduk 4 gozle hamile kalmayi bekliyorum bikac hafta oncesine kadar gogsumden sut geldi bi iki hafta akti gecti hormon duzeldi galiba hamile kalmak isteyenlerle bu sureci konusarak atlatalim
Merhabalar canımHanimlar hamile kalmak istiyoruz ama 4 aydr olmuyor oncesinde korunuyorduk 4 gozle hamile kalmayi bekliyorum bikac hafta oncesine kadar gogsumden sut geldi bi iki hafta akti gecti hormon duzeldi galiba hamile kalmak isteyenlerle bu sureci konusarak atlatalim
arkadaşlar bende temmuz başında rutin kontroller için doktora gittim hemde alanında iyi bir doktor hem kadın doğum hem ürolji doktoru kamera muayne ve tüm testler yapıldı.1 seneden önce gelmene gerek yok herşeyim temiz dedi.korunmayı bırakalı 1 ay olmuştu yani doktora gittiğimde.burada herkes yumurta takibinden klomenden falan bahsediyor bana hiç böyle şeyler söylemedi doktor.Bunları aksi bir durum var sa mı takip ediyorlar yoksa beni doktorum mu baştan savma iş yaptı anlamadım iıiye işaretmi bir sorun görse herhalde çağırırdı.....Arkadaslar merhaba
Pcos hastasiyim.yaklasik 5 aydir bebek dusunuyoruz buay klomene basladim yumurtam olustu 16 mm ancak ilac rahim duvarimi inceltmis 3mm olms.bnm gibi bu drumu yasiyan varmi?allh istyn herkese nasip etsin insallah...
Test yaptirmadim ama bugun yarin yaptiririmmerhaba bende 3 aydır korunmuyorum 3.adetim yeni bitti.geçen ay yumurtlama dönemimi kaçırdım çok iyi takip edemedim o yüzden bu ay laboquick marka ovu testi aldım onu denemeyeceğim bakalım ilkini dün akşam yaptım silik 2.çizgi çıktı.Yaklaşıyor demekki.sende denemelisin bence....sn ne ler yaptın peki örneğin doktora gittinmi hiç....
İnsallah hayirlisi ile allah verir sanaMerhaba ben 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama malesef oluşmadı eylül ayında aşılamaya başlayacağız adetimi bekliyorum inşallah ilk denemede tutar ve beklediğime kavuşurum Rabbim kimseyi annelik duygusuyla sınamasın inşallah
Dediklerinde haklisin ama tek doktorla kalma iyice arastirarkadaşlar bende temmuz başında rutin kontroller için doktora gittim hemde alanında iyi bir doktor hem kadın doğum hem ürolji doktoru kamera muayne ve tüm testler yapıldı.1 seneden önce gelmene gerek yok herşeyim temiz dedi.korunmayı bırakalı 1 ay olmuştu yani doktora gittiğimde.burada herkes yumurta takibinden klomenden falan bahsediyor bana hiç böyle şeyler söylemedi doktor.Bunları aksi bir durum var sa mı takip ediyorlar yoksa beni doktorum mu baştan savma iş yaptı anlamadım iıiye işaretmi bir sorun görse herhalde çağırırdı.....
Anali babali buyut insallah Allah hayirli gununde vermis sana yoksa mezun olamazmissinMerhabalar canım
Oncelikle bende böyle bir konu açmıştim zamaninda 6 ay bekledim .
Problemim yoktu eşiminde . Yumurta takibi yaptirdim düzenli birşekilde 2 kere klomen kullandım ama fayda etmedi sonra 5. Ayda kimyasal gebelik gecirdim tabi oluşamadan düşme demekmis yani döllenme gerceklesmisti bu nedenle uzulmedim. Twk üzüntum hamile insanları duymakti hatta o ay hamile olduğunu ogrendim birinin ve hungur hüngür ağladım. Doktor bu ay adet olunca gel dedi yumurta takibine çağırmadi bile bizde heralde bu ay olmicak diye kafamıza koyduk yani düşükten sonraki ay. Ama yumurtlama zamanımi bildigim icin ve yumurtlarken ne olduğunu bildigim icin ani ağrı oluyo 2 dakikalık deneyelim dedik hemde çok tempolu bir zamanda üniversiteye gidiyordum final haftam ve son senem düşün bendeki stresi he bide şehir dışında okul 2.5 saatlik yol gidip geliyorum günde 5 saat. Neyse işte biz denedik ama benim iştahim tavanlarda 4 kilo aldim 2 hafta süren sınav haftamda. Sonra adetim geçti. Ama hic ihtimal vermiyorum normalde birsürü test alırdim onlara inanmaz kan testi yaptirirdim ama hamile olduğum ay hic umut etmedim kocaman pedler aldım . 5 gün sonra testte çıktı 2ay bulantı yüzünden yattım. Sonra dedimki kendime allahım cok büyüksün daha erken hamile kalsam mezun olamazdim yataktan kalkamadim herşeyin zamanını bilen rabbime dua et ve kafandan cikartmadan hamile kalman çok zor. Inşallah hayırlısıyla tez vakitte sevinirsin sevgiler
Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldurmayı nasip etsin. Teşekkür ederimİnsallah hayirlisi ile allah verir sana
Amin insallahAmin inşallah Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldurmayı nasip etsin. Teşekkür ederim
evet doğru ama gittiğim doktor ve hastane alanlarında çok iyi yerler zannederimki testlerimde hiçbir anormalllik çıkmadığı için bir takip yapmadı çünkü bana test sonuçlarına göre seni tekrar çağıracağım dedi rahim duvarı kalınlığı yumurtlamam kan sayımım hormon testlerim herşey normal çıktı kist falanda yok rahim duvarı tertemiz dedi hafif bir akıntı vardı onada antibiyotik verdi normaldir dedi.hatta bana bu kadar erken doktora başvurup bu konuyu taktığım içinde kızdı herhangi bir sorunun yok gayet sağlıklısın 6 ay ile bir sene içerisinde %85-90 doğal yollarla hamile kalırsın.32 yaş altlarına bir seneden önce herhangi bir tedavi uygulamıyoruz dedi.bu arada benim yaım 28 ve 2.5 senelik evliyim ama ben hiç ilaç kullanmadım hep eşim korundu.bakalım hayırlısı eşim bu ay bi sperm testi yaptıracak.zaten yılbaşına kadarda olmaz ise hsg filmi çektirmek istiyorum ben zaman kaybı olmasın diye orada herşey çıkıyor.oda temiz çıkar ise zaten gerisi allahın taktirine kalmış demektir.rabbim herşeyi bizden iyi bilir elbet bizim için en hayırlı zamanı bekliyordur....Dediklerinde haklisin ama tek doktorla kalma iyice arastir
Aynen oyle hayirlisi sizi bekliyor bende test yaptim bugun negatif cikti o biraz uzdu nasip iste ya olursa olur :) folik asite baslicam eksiklik olmasin diyeevet doğru ama gittiğim doktor ve hastane alanlarında çok iyi yerler zannederimki testlerimde hiçbir anormalllik çıkmadığı için bir takip yapmadı çünkü bana test sonuçlarına göre seni tekrar çağıracağım dedi rahim duvarı kalınlığı yumurtlamam kan sayımım hormon testlerim herşey normal çıktı kist falanda yok rahim duvarı tertemiz dedi hafif bir akıntı vardı onada antibiyotik verdi normaldir dedi.hatta bana bu kadar erken doktora başvurup bu konuyu taktığım içinde kızdı herhangi bir sorunun yok gayet sağlıklısın 6 ay ile bir sene içerisinde %85-90 doğal yollarla hamile kalırsın.32 yaş altlarına bir seneden önce herhangi bir tedavi uygulamıyoruz dedi.bu arada benim yaım 28 ve 2.5 senelik evliyim ama ben hiç ilaç kullanmadım hep eşim korundu.bakalım hayırlısı eşim bu ay bi sperm testi yaptıracak.zaten yılbaşına kadarda olmaz ise hsg filmi çektirmek istiyorum ben zaman kaybı olmasın diye orada herşey çıkıyor.oda temiz çıkar ise zaten gerisi allahın taktirine kalmış demektir.rabbim herşeyi bizden iyi bilir elbet bizim için en hayırlı zamanı bekliyordur....
Canım merhaba. Ikinci çizgi var gibi. Ama adet gününe kadar hergün yap. Bakalım ikinci çizgi belirginlesecek mi. Bundan iki ay önce 2 kere cıktı bende 2. Çizgi aynı böyle. Hamileyim sandım. Ama kan testinde çıkmadı. Belki de kimyasaldi. Inşallah senin kimyasal değildir. Kesinlesmeden kimseye söyleme.selam kzlar bende acemilerden biriyim testteki cizgiyi goruyormusunuz yada testin kendi cizgisi olabilirmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?