Arkadaşlar daha önce aynı başlıkla konu açıp öğrendiğim bir duayı (hamile kalmak için)
sizlerle paylaşmıştım ama dini içerik diye silinmiş,bu nedenle tekrar açıyorum,ama malum yazamıyorum,
Öğrenmek isteyenler bana özel mesaj atarlarsa yardımcı olurum,bebek sahibi olmak isteyen her kadının
bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey ALLAHın izniyle oluyo diye düşünüyorum ...
bende öğrenmek istiyorum ama maalesef özelden msj atamıyorum..banada msj atabilirmisiniz
özel mesaj gönderemiyorum sizin bana mail atma şansınız var mı? teşşekürlerrr
canım ben yeni üye olduğum için mesaj yazamıyorum ne olur bana da yollaaaa valla çoooooooooookk dua ederim
banada mesaj atabilir misiniz...
Arkadaşlar daha önce aynı başlıkla konu açıp öğrendiğim bir duayı (hamile kalmak için)
sizlerle paylaşmıştım ama dini içerik diye silinmiş,bu nedenle tekrar açıyorum,ama malum yazamıyorum,
Öğrenmek isteyenler bana özel mesaj atarlarsa yardımcı olurum,bebek sahibi olmak isteyen her kadının
bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey ALLAHın izniyle oluyo diye düşünüyorum ...
banada özelden msj atabilirmisin canım yaa
arkadaşlar arapça bilmiyorum türkçe okusam olur mu diyo bazı arkadaşlar,tabi ki olur sanırım,türkçe
okunuşuyla okunur yani sonuçta bizim kitaplardan öğrendiğimiz kısa sureler gibi türkçe yazılışı
var,netten bulursunuz...
ay canım banada gönderirmisin ya valla çok sevinirim allah gönlündeki şeyleri tez zamanda ve hayırlısından versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?