Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ben iyiyim bebişimde iyidir inşallah bakalım bizde salı günü cinsiyet öğrenmeye gidicez inşallah...

KIZLAR BURAYI ıYı OKUYUN
NıLÜŞ TARÇIN YAPIYODU HAMıŞ KALDI
BENDE DAHA ÖNCE DENEMıŞTıM AMA HAMıŞ KALMAYI BECEREMEMıŞTıM
EHH BıRAZDA NASıP KISMET MESELESı DEMı YANı BU BENıM BECERıKSıZLıĞıM ANLAMINA GELMEZ

KISIRLIK
Eski Yunan ve Ayurvedikler Balı yıllardır erkeklerin spermalarını kuvvetlendirmek için kullanmışlardır. Eğer kudretsiz bir erkek düzenli olarak uyumadan önce 2 kaşık bal yerse problemleri çözülecektir. Çin Japon ve uzak doğu ülkelerinde gebe kalamayan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz tarçın kullanmaktadırlar.
Gebe kalamayan kadınlar bir tutam toz Tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir bir sakız üzerine koyup çiğnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır.
Amerika Meryland'da evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdir.Bu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tesbit edilmiştir.

Çin Japon ve uzak doğu ülkelerinde gebe kalamayan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz tarçın kullanmaktadırlar

çini biliyosunuz nüfus patlaması var a.s

haa bu arada tek başıma yazıyom kendi kendime konuşuyom
bi allahın kulu yok bugün yaff
nasıl olsa siz geçmişi okuycaksınız
okuyacağınızı bildiğim için yazıyom
tarçına devam
ben 3. tabak sütlümü yiyom öğğğ geldi artık ama yemeye devam edecem
hamile kalana kadar yirim ondan sonra daha yimem :lepi:

nilüüüüüüşşş bu arada senide sefgiyle anıyorum canım arkadaşım benim a.s.

bizde evelallah topik patlaması yaparık :roflol:
bide aktarlarda tarçın satışlarında artma olursa tarçın zam şampiyonu olur sayemizde :roflol:

eeee bizim gece mesaisi yapan kk kıslarıda gelmedi bu saat oldu
bakın sap gibi bekliyom biri gelecek diye
bakın giderim haaa :dilcikar: küserimde giderimde çabuk organize olun bakiiiim:1closedeyes:

:sm_cool: İKLİMTUANA HOŞGELDİN CNM BENDE TEK BAŞIMA KONUŞUYODUM:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…