• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

olmazsın uzak güzelim sıkma canını hem işe başlamanda senin için iyi olacaktır insan kafasını dağıtıyor valla

aminnnnn canım benim aminnn

hoşgeldin cancağızım nasılsın bakalım

valla bir şey yapmadım kimseye şekerim men masumum valla kaydirigubbakcemile4
evet canım işe başlamam çok iyi olacak yoksa kafayı kıracam evde

ay inşallah canım ya
agzında bal damlıyo valladelikafadulden

bu ay olmaz gelecek ay olur canım allah mutluluk ve sağlık versin oda bir gün olucaktır elbet mevlam bizim bu dualarımızı duyacaktır. sen şu tatlı canını hiç sıkma hayatın güzel anlarını yaşamaya bak canım benim[/QUOTE]

yok zaten bu ay umut yok diye rahatm çok şükür
e şimdide üzülmenin anlamı yok çalışma olmazsa bebişte olmaz dimi:kahve:

evet canım işe başlamam çok iyi olacak yoksa kafayı kıracam evde

bu ay olmaz gelecek ay olur canım allah mutluluk ve sağlık versin oda bir gün olucaktır elbet mevlam bizim bu dualarımızı duyacaktır. sen şu tatlı canını hiç sıkma hayatın güzel anlarını yaşamaya bak canım benim

yok zaten bu ay umut yok diye rahatm çok şükür
e şimdide üzülmenin anlamı yok çalışma olmazsa bebişte olmaz dimi:kahve:[/QUOTE]

iyi sevindim gülüm gelecek ayda rahat ol anam bak ben bu ay yok yok dedim kimyassal bile olsa birşeyler tutmuş eğer olmazsada allahım benim için hayırlı eylememiştirde vermemiştir diye üzülmiyeceğim gelecek aylara hızla çalışmalara devam artık ne zaman olur onuda allah bilir :ecrin_bebek:

ben bir ara 2 ay boşta kalmıştım oda kafamı dinliyeyim diye ama kırmıştım kafayı valla
evet canım 5 aydır işsizim delirecem ilk başlarda pek hoşuma gitmişti ama şimdi kafayı yiyorum sabahtan akşama kadar ya bebek düşünüyorum yada iş düşünüyorum çok zormuş

Kızlar ya ben bakıyorum bırı bıŞey yazar dıye kımse yazmıyo sayfadan Çıkıyorum tekrar gırıyorum sayfalar atlamıŞ nasıl gÜncellenıyo burası

neyse kızlar biraz kocişle ilgileneyim gelirim yine emi görüşürüzzzzzzzzzz
sende iyi hepiniz gidin :kızgın: kendine iyi bak canım görüşrüz :a015:
kuşum ben konuşuyorum ya

görüşürüz canım benim benim iyi akşamlar sana anacım
ama gidiyorsunnnnsenağlama

Ya benİm sayfa neden gÜncellenmİyo yenİyİm yardımcı olun
f5 yap canım olmuyorsa 1 sayfa geri git sonra tekrar ileri gel ben öyle yapıyorum 1 dk ara ile

saol canım benim
bu sene çok sıkıldım ben sezon erken bitiyor geç balşıyor çok uzun süre işsiz kaldım onun sıkıntısı bir yanda birde bebiş sıkıntısı var ikisi birden psikolojim alt üst oldu şimdi bulduğum işlerde pek aman aman işler değil ama ne yapayım daha fazla oturamıyacam

hayırlısıolsun en azından kafamızı dağıtıyor sevindim cnm senin adına
kusura bakmayın kıslar hastalar önümde birikti bakamadım yoksa burdayımyerimseniben

Back
X