• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hmm cahil insanla yola gitmesi çok zor neyse kurtarmışsın yanından kaydirigubbakcemile3

merhaba cnm bizde tam senden bahsediyodukşeniz
değerlerin ne zaman yükselir cnm dr ne kadar zaman sonra test yap dedi sana
çarşamba gitcem canım 10 gün sonra gel dedi geçenlerdede gebelik testi yaptım oda silik çizgi çıktı kimysala gebelik olma riski yüksek olduğundan kalırmı bebişim benden ayrılırmı onu bilmiyorum
biz iyi olmaya çalışıyozda sen de ne oldu
daha bir şey yok canım benim regli falan olmaı,dım
aynı şekilde canım bi anormallik var bugün sitede
aynen öyle canım bu sefer 504 hatası verip duruyor
[ımg]http://img193.imageshack.us/img193/124/1005269.jpg[/ımg]
buda kızımın bugünkü gösterisinden bir sahne
gözlüklü oğlanın yanındaki tombiş benim kızım

canım çok tatlı allah bağışlasın allahtan dileğiim ikincisinide nasip eder yaradanım.

vildooşşuum replemeye geldiydim ama kızını gördüm kız maşallaahhh çok tatlıı allaah bağışlasınn
rabbim isteyen herkeşe versiinnn aminn inşallaahh
ayrıca borcum olsun kız sana veremiyorum şimdilikkk

çarşamba gitcem canım 10 gün sonra gel dedi geçenlerdede gebelik testi yaptım oda silik çizgi çıktı kimysala gebelik olma riski yüksek olduğundan kalırmı bebişim benden ayrılırmı onu bilmiyorum

canım çok tatlı allah bağışlasın allahtan dileğiim ikincisinide nasip eder yaradanım.
ayyy inşallah hadi normale dönsün nolur allahım senide sevindirsin cnm yaa:Saruboceq::Saruboceq:

herkese iyi sohbetler sonra görüşürüz canım hepinizi kocaman kokulu kokulu öptümmmmmmmmmmmm

güle güle cnm görüşmek üzere byeeeekaydirigubbakcemile4

daha bir şey yok canım benim regli falan olmaı,dım

aynen öyle canım bu sefer 504 hatası verip duruyor

inşallah senin için hayırlısı olur

vildooşşuum replemeye geldiydim ama kızını gördüm kız maşallaahhh çok tatlıı allaah bağışlasınn
rabbim isteyen herkeşe versiinnn aminn inşallaahh
ayrıca borcum olsun kız sana veremiyorum şimdilikkk

saolasın nereusum kara kaplı deftere yazdım borcunu akşama getir...kaydirigubbakcemile3

niye kız aşkolsun 30 çokmu bende eylülde 30 umu doldurcam ekimde doğurucam.sen kocaman büyütmüşün ben daha 30 umda başlaycam büyütmeye.Allah nasip ederse inş.

herkese iyi sohbetler sonra görüşürüz canım hepinizi kocaman kokulu kokulu öptümmmmmmmmmmmm
bizde öptük canım benim
ayyy inşallah hadi normale dönsün nolur allahım senide sevindirsin cnm yaa:saruboceq::saruboceq:

Inşallah canım ya allah dualarımızı duyar da bebişim bende kalır

güle güle cnm görüşmek üzere byeeeekaydirigubbakcemile4

inşallah senin için hayırlısı olur

inşallah canım benim

niye kız aşkolsun 30 çokmu bende eylülde 30 umu doldurcam ekimde doğurucam.sen kocaman büyütmüşün ben daha 30 umda başlaycam büyütmeye.Allah nasip ederse inş.

kaydirigubbakcemile3 çok değilde cnm gencim henüz ama benim hesapladığım zaman çocuk doğursaydım oda şimdi 4 yaşında olacaktı
bende 30 yaşımdan sonra rahat edip gezip tozacaktım kaydirigubbakcemile3
eşimle hayallerimiz öyleydi yani sırnaşık şey

escalescim inş.sende güzel haberler alırsın.bu kimyasal gebelik dediğin dış gebelik mi ben anlamdım pek..

yok güzelim değilmiş döllenme oluyormuş embriyo yeterli gelişemediğinden regli şeklinde dışarı atılıyormuş değerlerim çok düşük olduğundan doktorum garanti veremedi bir on gün sonra gel yeniden kan testine bakalım dedi eğer regli olursamda adetin 3.günü gelmemi ve hormon testi yaptırmamı söyledi hayırlsı canım ya ama anlamadığım şey şu araştırıyorum buşlamıyorum normal hamilelik belirtileri bundadamı aynı

kaydirigubbakcemile3 çok değilde cnm gencim henüz ama benim hesapladığım zaman çocuk doğursaydım oda şimdi 4 yaşında olacaktı
bende 30 yaşımdan sonra rahat edip gezip tozacaktım kaydirigubbakcemile3
eşimle hayallerimiz öyleydi yani sırnaşık şey

walla hiç kendimi 30 gibi hissetmiyorum 20 lik gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile2

yok güzelim değilmiş döllenme oluyormuş embriyo yeterli gelişemediğinden regli şeklinde dışarı atılıyormuş değerlerim çok düşük olduğundan doktorum garanti veremedi bir on gün sonra gel yeniden kan testine bakalım dedi eğer regli olursamda adetin 3.günü gelmemi ve hormon testi yaptırmamı söyledi hayırlsı canım ya ama anlamadığım şey şu araştırıyorum buşlamıyorum normal hamilelik belirtileri bundadamı aynı

walla bizim bi arkadaş dış gebelik yaşamıştı normal hamilelik gibiydi ondada belirtler sanırım bundada öledir.Ama zaten hayatım hamileliğin en başlarında çok bu belirti olmuyo ben normal adet belirti sanmıştım zaten öle sandığım için bebeğim 6 haftalıkken öğrendim ben.

walla hiç kendimi 30 gibi hissetmiyorum 20 lik gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile2
aynen cnm bende öyle
zaten bende bu neşe varken ben zor yaşlanırım:nazar:kaydirigubbakcemile3
TAMAM BACIMMM YAZ TAHTAYA BİR DAHAAAA
SARII ÇİZMELİ MEHMET AAĞAAA BİRGÜN ÖDEERR HESABIIII delikafadulden
SES NASILSIDI :roflol:

harikaydı bayıldım cnmalkisalkisalkis
biliyon az çok ne pis alacaklı olduğumu:jeyyar:
bana borçlu olmaktansa bankaya borcun olsun daha iyi sırnaşık şey

Back
X