• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayyyy canım hiç takma bak bende dr gittiğimde kesinlikle sorun haline getirmeyecek ev ödevi gibi düsünmeyeceksiniz dedi insanı cok etkiliyomus üzülme iltihabı olupta bi sürü hamile kalan insan tanıyorum ben en basitinde benim eşimin yengesi hamile kaldıgında rahim duvarını iltihap kaplamış dr daha önceden varmıs onun için böyle olmustur demiş turp gibide bi kızı olmus şimdi 16 yasında hiç üzülme

saol canım rahatladım bıraz korunurken aklımın ucundan gecmıyodu ama sımdı nerde bı hamıle gorsem ıcım sızlıyo

osmanıye sen nekadarlık evliydın kızzzz
ben bi yıllık evliyim tatlım
hemde 13 mayı stam bi yıl oldu
verirsin bebiş dogtuktan sonra kiloları merak etme mercimeğin peşinde kosmaktan

ben dün telefonda öğrendim iltihap olduğunu hafta içi gidince vericek ilacı zaten ben regl ikinci günü hormon testi vericektim onu bekliyorum gerçi bu ay yumurtlama takibi yapılacaktı kaldı benim darısı önümüzdeki ay

iltihapı cok sorun olarak görmeyin kızlar dr bana iltihap engel olabilir ama büyütlecek bişi değil demişti cabuk tedavi edilebilir oldugu için biz sorun olarak görmüyüruz demişti yaa ne kadar takmayın desemde bende taktıgım için bişe diyemiyorum hepimiz aynı durumdayız yani olur insallah

iltihapı cok sorun olarak görmeyin kızlar dr bana iltihap engel olabilir ama büyütlecek bişi değil demişti cabuk tedavi edilebilir oldugu için biz sorun olarak görmüyüruz demişti yaa ne kadar takmayın desemde bende taktıgım için bişe diyemiyorum hepimiz aynı durumdayız yani olur insallah

inşallah canımya

ayyyy canım hiç takma bak bende dr gittiğimde kesinlikle sorun haline getirmeyecek ev ödevi gibi düsünmeyeceksiniz dedi insanı cok etkiliyomus üzülme iltihabı olupta bi sürü hamile kalan insan tanıyorum ben en basitinde benim eşimin yengesi hamile kaldıgında rahim duvarını iltihap kaplamış dr daha önceden varmıs onun için böyle olmustur demiş turp gibide bi kızı olmus şimdi 16 yasında hiç üzülme

saol canım rahatladım bıraz korunurken aklımın ucundan gecmıyodu ama sımdı nerde bı hamıle gorsem ıcım sızlıyo

hiç üzülme bizlerde aynı durumdayız bak aynı sorunları hepimiz yasıyoruz ilk basta dünyada bi benim basımda var zannediyosun ama zamanla alışıyosun bi senin basında yokmus herkesin ayrı bi derdii varmıs diyosun bu arada sen calışıyomusun

kız leylem bende önemlı bişey sandımm ben temmuz 3 olucak 2 yıl 10aylık evliyim.hiç düşünmuyordum sınavlarım ve işim öncelıklıydı eylülde korunmayı bıraktımm nisanda hamile kaldım hesapla bend eagladım ilaçla korunmustuk milelt bana neelr dedı kısır muamelesı yaptı senın tedavısız cocugun olmazzz dedı ler ne den dedım ben dr a gittim dedım herseyım normailmiş dedım kalabilirim dedım işte eylüle az kaldı biliyrsun bende inan umudumu yitirmiştim burdakı kızlara sor istersen.nisanda istdaydım orda tesadfun rahmınde küçük bir yara oldunu öğrendım 0,5cm dr dedıkı sen hamile kalabilirsın belkı bu engeldır tum tetkıklerım ıyı cıkmsıtı dr a kardesım götürdü aklımda yemın ederım yoktu kısmet işte. neyse cnm kadın bana 5gunluk ilaç verdı ilça bitti ertesı 2gun sonra kontrole gidicektımkı sınavım acıklandı kaznadım başlamak için eve döndum ama sanslı gunelrı kaçırdııgm içinn umudum yoktu dedım kı adete 2haftam var adet olunca burda bir dra giderım dedım inan 2 yada 3 birliktelık oldu oda cocuk aklıma gelmedı yatmadım kalktım banyo vs yaptımm inan bak süprüz oldu bend eyaram gecmişse mayısta kür fln yaaprım olur dıyrdum.bak oldu sen canını sıkma dr normal demişse bekle .belkıde kafamda cocuk olamdıgı için hamile kaldım cunkı ben yaramın iyileşip iyileşmedını bilmıyorum uzun oldu ama napıyım özet buu

inşallah canımya

cnm senın 2,cımı olucakk yasın kaçkiii aman bir tane var sen stres yapma ..millet ınsanı delirtiyor sana bişey dıyemezler senağlama
gercı sölede bişey var milletın lafıyla hareket eden aptaldır dıye .takmamk lazım sankı kımseye yaranamayız ben bunu doğururum emınımmm 2,ciyi sorarlr ama takmıcam işimde yukselmem lazım yasım 1ay sonra 26 olucakk ıns 26 ımda anne olucamm.diğerı düşünürsem 30 evvel düşünmem :oklava:

zaten sürekli ona odaklandıgımız için rahim kendini hazırlayamıyormus biz kafamızda hazır hissediyormusuz ama rahim hissetmeyebilirmiş inşallah bizimde olur bu arada hala adet olmadım insallah hamileyimdir

kız sen daha yenısın anacaım olur sen kaçlısın 80 limisin osmanıyedemı otryrsunkaydirigubbakcemile

cadııı escalesssssssssssssssssss
gördum senı kız hamileymıssın sana yazdım cevpa yok ama ben tahmın etmiştim ne cabuk unuttunn gönlümü almanı bekliyomm senağlama küsümmmm

iyiyim çok şükür bugün kayınvaldemlere gidicem gezicem yani keyfim yerinde :dance:
iyi sevindim canım buna inşallah hep böyle keyfin yerinde olur canım benim
hayırlı sabahlar kızlar...gene berabet bigün geçiriyorum eşimle tartıştık ya ablasının bebeği var onu sevnce ben çok kötü oluyorum yani içten içe kıskançlık denilebilir düşünüyorum benim bebeğim olsa benim bebeğimide sevicek ama yok felan ondan sonra gece odada başladım ağlamaya 24yaşındayım benimle evlenenler hatta benden sonra evlenenler doğum yaptı yada yapmak üzereler bende ise 15ay oldu tık yok tabi bu durum gece ağlamalarına yol açıyor eşime kızacak bahane arıyorum saçma sapan bişey yüzünden gene tartışma çıkarttım hayliyle oda kızdı bana diyor hani sakat olsa ne yapıcan yok öle olsa yok böyle olsa tamam doğru diyorda işte insan oğlu anlamıyor hak veriyorum dediklerine ama içten içede üzülmeden yapamıyorum geçen görümcemin bebeği banyodan çıkıcak kaynanam eltimi çağır dedi ben varım ne gerek var dedim senin çocuğunmu var ne bileceksin sen çocuk giydirmeyi dedi yani o kadar kör cahil görüyorlar bebekte yeni doğmuş değil 7aylık küçük olsa dicem kemiği su gibi artık büyüdü onu giydirebilirim ayrıca çocuğum olduğundada ilk deneyimim olmicakmı ozamanda aynı lafımı dicekler sen daha önce doğurmadın bilmezsin anlamıyorum bu insanları ama çok zoruma gidiyor isyan etmeyeyim diyorum allahım günah yazmasın zamanı var diyorum ama yok yok yok
canım böyle yapmakla hiç iyi yapmıyorsun bak gülüm allah göstermesin bebişin doğsa sağlıklı olmasa ne yaparsın allahtan hayırlısını dile gülüm evliliğinde bir sıkıntınm yoksa bakma sen diğerleri nederse desin umursama onlarda sonuçta senin büyüğün de geç kafanı böyle şeylere takma canım benim

kız inş hamilesin artık kesinleşirr benceeee
inşallah canım benim
belenay, benbilirim, beryal+, citos2903+, ESCALES+, mercanayse, nilaykisir+, osmaniye80 merabalar hatunlarr
hoşgeldin tatlı kuşum
kız escales hamişmisinnnnnn ıyı sevındımmm demiştim snaa yuppyyyyy degerın kaç cıktı bak banada aynını demişti saf dr öburude kızdı ne alaka neden böle demişki sadece kana bakarak hemen öyle denmez dedı..saglıklı bir gebelık dedı... sen anlat baştan ben yoktum neler oldu gel halayı cekelımmm ben benımkıne cekememiştimmm strestenn hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım benim daha belirsiz ben çarşamba tekrar gideceğim adet olmazsam kan testi yapılacak değerler bakılacak canım benim benim kimyasal gebelik olma ihtimali car benim beta hcg değerim 9,73 çıktı o yüzden beklemedeyim geçen gün meraktan gebelik testi yaptım onda ise ikinci silik çizgi var ama hayırlsı canım benim belli olacak artık tam beş günüm var

tamam canım anlatacam artık çünkü çok tırstırıyo dilnur teyzesi onukaydirigubbakcemile3

gelcez teyzoş söz dedik.bülbülden de mamiş ısmarla bize amacokacimcoook

amin inşallah yarar canım onun için bir sürü şey yiyom zaten

teyzoş ben 5 aylık oldum artık büyüyom hızla.

canım biz eşimle geçen gün konuştuk bu konuyu bebğim doğduğunda 3 günlükken falan kestirecez.çünkü bebekken kesilince idrarını daha rahat yapıyolarmı.biz hemen doğunca sünnet yaptıracaz.

selam canımmmmmmmm

iyiyiz şekerim sen nasılsın yeni işin nasıl alıştınmı.
hadi sen bebişi yapta biz halay çekeriz burda.:teytey:

ayyy bana da söyle neymiş kızzzz.nohutumda merak etti kaydirigubbakcemile3

canım toprağım kese 6 haftalıkken görülüyo sanırım sen hamileysen bu hafta 5 haftalık olmalısın haftaya gidersen tam görünür yani.inşallah hamilesindir.
bu arada teyzesi sen bu nohutu öpmedin küstü sana :1shok:

canım rüyan hayırlara çıksın inşallah .ama bende hamile kalmadan önce hep bebek görüyordum rüyamda
canım inşallah görürümde rahatlarım artık varya çok merak ediyorum varmı yokmu diye boşunada sevinmek istemiyorum
escales hamilemiii))))))))))))))))ayy çookkk sevindimmm kızzzz...doğrumu bu kesimleştimii...yupiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
yok kuşum daha gitmedim doktora çarşamba gideceğim ozaman tam belli olacak ama daha regli olmadım ve bugün 11.günüm kimyasal gebelik olsa düşerdi heralde benim bebiş annesine sağlam tutunuyor heralde
valla escalese sorduk ama cevap yazmadan kaçmışş :kızgın:
keısn hamile anladııgm kadarylaaa oda işte kan degrını takıp edıcekmıs
yemeğe gittim canım benim eşim gelmişti o ara bakamadım kusuruma bakmayın canlarım
Günaydın kızlar inşallah hepiniz tez zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. :Saruboceq: a.s.
amin canım benim amin

kızlar bu karnımın agrısı mideme vuruyo herhalde adet olacam dua edin olmayayım:Saruboceq:
inşallah olmazsın canım çokta kasma kendini
merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum..şimdi ne yapmam lazım hemen folik asit almalımıyım... bilgilendirirmisiniz
gülüm ben 3 ay önce başladım her gün akşamları yatarken 3 adet içiyorum
ben geçminiş okurken herkezcikler gitmiş
aynen öyle canım benim bu arada slm
BENDE VARIM.3 yıllık evliyim önceleri takmıyordum ama artık tak dedi.arkadaşlar slm bende yumurta için iğne olmuştum ovitrelle ama adat oldum geçen ay tekrar doktora gittim adetimin 3.günü adetinin bitiminden 2 gün sonra gel dedi substene diye bir hap verdi 5 gün kullan dedi bitti gittim baktı 2 yumurta var dedi pregnyl diye 1 iğne daha verdi düzenli 2 güne bir ilişki dedi adetime 1 hafta var 13 mayısta dayanamadım kan tahlili yaptırdım 32.76 çıktı beta hcg. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 15 mayısta 2 kat artması gerekirdi fakat benimki 13.96 düşmür başına bu tarz bişey gelen varsa bana yazsın ne olur....
canım seninkide kimyasal gebelik olabilir banada değerlerin düşük dedi adet olursan bilki kimyasal gebelik var dediler hayırlsı inşallah değerlerin tekrar yükselmeye başlar canım benim

ama benim sağlığım git gide kötlüyor hastalığım eklemlere vurdu bende kızımın bu dünyada tek kalmasını hiç istemiyorum benim bir ablam var eşim tek çocuk ondan hemen olmasını istiyoruz

Back
X