Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar hepinize iyi geceler.....yatmıştım fakat uyku tutmadı.moralim çok bozuk.bu gün hastalandım.ayın birinde olmuştum daha ay bitmeden bugün yine.artık ilaçlardan mı oldu bilmiyorum geçen ayda böyle 6-7 gün erken geldi bu gidişle bebek yapmak hayal olacak.çünkü ben durmadan son iki aydır kocama hep kırmızı kart çekiyorum.şaka bi yana kızlar aranızda benim gibi olan var mı?ilaçların etkisi mi acaba?cevaplarınızı bekliyorum.

cnm bu tickersi nereye koycam anlamadim :1shok:
canım dedimya profi düzenleye gel sayfanın en aşagıda yazıyor kilo çizelgesi diye oraya yaıştır kaydet CADIARZU

hoş geldin canım öncelikle umudunu kaybetme ama ne ilacı kullanıyon onu bilmiyorum benimde hep geç geliyor erken gelenle ilgili bilgim yok canımyaa-tatlicadiarzu-

melekçim bak adresi koyala ondan sonra profil düzenleye gir sayfanınen alt kısmında kilo doğum takip çizelgesi diyor orda boşluk var oraya yapıştır tatlım sonra kaydet yaahu

hoşbulduk canım klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum onlardan mı oldu diye düşünüyorum önceden çok düzenliydi çünkü.

ya virus girmis zirt pirt cekiyo virusude cekemiyorum sabah esime yaptiricam belki da baska bulur bana

ya demin semiz otunu yedim oyle pisirmeden kusucam cikti ama bebis icin yedim b3 mu ne varmis doktorlar bebek isteyen bayanlar erkekler semiz otu yesin diyo sizde yeyin cnm yumurtalama zamanında iyimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…