kızlar dr bana hamıle kalmak ıcın uygun gunlerı soyledı ama herkeste aynımı oluyor bu gunler
canım dedimya profi düzenleye gel sayfanın en aşagıda yazıyor kilo çizelgesi diye oraya yaıştır kaydet CADIARZUcnm bu tickersi nereye koycam anlamadim :1shok:
kızlar hepinize iyi geceler.....yatmıştım fakat uyku tutmadı.moralim çok bozuk.bu gün hastalandım.ayın birinde olmuştum daha ay bitmeden bugün yine.artık ilaçlardan mı oldu bilmiyorum geçen ayda böyle 6-7 gün erken geldi bu gidişle bebek yapmak hayal olacak.çünkü ben durmadan son iki aydır kocama hep kırmızı kart çekiyorum.şaka bi yana kızlar aranızda benim gibi olan var mı?ilaçların etkisi mi acaba?cevaplarınızı bekliyorum.
adet gormeye basladıktan ılk gunden sayarak 14- 15-16-17. gunler dedı
canım dedimya profi düzenleye gel sayfanın en aşagıda yazıyor kilo çizelgesi diye oraya yaıştır kaydet CADIARZU
hoş geldin canım öncelikle umudunu kaybetme ama ne ilacı kullanıyon onu bilmiyorum benimde hep geç geliyor erken gelenle ilgili bilgim yok canımyaa-tatlicadiarzu-
hımmmm anladım canım bilmemki ben hiç kullanmadım ama bilmiyorumhoşbulduk canım klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum onlardan mı oldu diye düşünüyorum önceden çok düzenliydi çünkü.
ya virus girmis zirt pirt cekiyo virusude cekemiyorum sabah esime yaptiricam belki da baska bulur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?