Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kız huzeyfe senimi kıracam ahada değiştirdim avatarımı o diğeri bana fizik olarak benziyodu ama bu hem başörtü bağlama şekli ve yüz olarak aynı ben vallahi msnye bırakmıştık herkes aaa nerde çekindin diyolardıkaydirigubbakcemile3

kızlar benim bugünde biraz geldi vallahi nedir neyin nesidir anlamadım kesin adet oldum ama doktorum hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyo ara kanama diyo sinir ediyo beni e bugün 4. gün hala çok az da olsa geliyor

evet cnm taşındım çok şükür ohh dünya varmış kurtuldum o evden

valla bebek gelse hiç fena olmaz yok demeyiz cnm ama bu ay çok stresli ve üzüntülü geçti bizim için ister istemez etkiledi bizide ders hayatımızıda

hayırlısı olsun canım hiç ummadığın bi anda geliyor diyorlar bakarsın hiç ummadığın ay bu aydır :dance:
bu arada sana bişey sorayım sen bu işlerden anlıyorsun isminin yanındaki + neyin nesi canım

hayırlısı olsun canım hiç ummadığın bi anda geliyor diyorlar bakarsın hiç ummadığın ay bu aydır :dance:
bu arada sana bişey sorayım sen bu işlerden anlıyorsun isminin yanındaki + neyin nesi canım

sen benim ben senin arkadaş listesindeyiz cnm
o işaret arkadaşın olduğum anlamına geliyorkaydirigubbakcemile5

bende şu ara kanama olayına bi türlü aklım ermiyo
hiç başıma gelmedi nasıl bişeyse yaff

heyy maşallah sayfasına bereket kıslar günde 100 sayfa yazıyoz ortalama vay anısını

hımmm arkadaşım saol beni aydınlattığın için
sus kız ağzından yel alsın ara kanama kafasına çok takılıyor insanın acaba neden oldu niye oldu hep böylemi olacak acaba diye diye insan neler düşünüyor kendi kendine moral falanda kalmıyor bu zamana kadar başına gelmemiş bundan sonrada gelmez inş başına

bende hiç bilmiyodum benimde başıma geldiki anladım ya pisikoloji bozucu bir şey tavsiye etmiyorum kzılarkaydirigubbakcemile3

h.b canlarım nasılsınız görüşmeyeli ama iyi bumba gibi gözüküyonuz sositososito bende bebbek valla cuma anlaşılacak bakıcaz kandan yapıyım bi idrardan yaptım ama doktorum sağlıklı olmayabilir dedi 1 bucuk ay önce vardı ama terk etti beni annem biraz daha özlesin diyo nazlı olacak oda annesi gibi öyle benziyo naniknanik

Back
X