Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya arkadaşlar şimdi valaha kafama çok takılıyor bu yerleşme kanamasıda olabilr dedi dr yani bakın yavv ne olur yardım edin behhhh:çok üzgünüm:bakın benim sat10mart sonra ayın 29unda bidaha oldum ve yumurtlama tarihim 20 mart ve 25 mart arasıydı kızlar yani o tarihi atlattıkve şimdi 10 nisanda olacaktımki işte tam 13 gün önce oldum

katılıyorum canım sana
ben çıkıyorum kızlar size iyi geceler kendinize iyi bakın türkiyede yenildi zaten morelim bozuldu

iyi geceler vildancım
maç bittiyse kociş beni çağırır az sonra her an çıkabilirim
uzatmaları evde oynarız artık

allah biliyo kuldan niye saklıyım ki benim içimden geçiyodu hamile olsam üstünede adet olsam hamile olduğumu anlamasam biraz büyüdükten sonra belirtilerle anlasam diyodum çünkü anlayınca sters yapıp düşürüyorum bebeğimi ama bu ne adet nede adet değil ikisi arasında bişiy uffffffff kafamçokkarıştı

allah biliyo kuldan niye saklıyım ki benim içimden geçiyodu hamile olsam üstünede adet olsam hamile olduğumu anlamasam biraz büyüdükten sonra belirtilerle anlasam diyodum çünkü anlayınca sters yapıp düşürüyorum bebeğimi ama bu ne adet nede adet değil ikisi arasında bişiy uffffffff kafamçokkarıştı

kız huzeyfe biz nedecez bilmem bende test yapsam çıkarmıki

sumosum valla bilsem bişiler söylerim ama hiç bilmediğim bi konu :sm_confused:

huzeyfe hemen hamile kalma olasılığın varmıymış :uhm:

canım ya geçen ayda ilk 4 gün lekelenmem olmuştu doktoruma dediğimde gebelik olmuş olabilir eğer diğerlerinden farklıysa adetin diye ama 5 gün normaldende fazla 10 adet olmuştum bu aya hem erken yani çalışmaları bitirdik ertesi gün adet oldum şaşırdım kaldım :uhm:

kızlar evimi merak eden varsa 1502 de eklemişim.... benbilirim kıs soruyodun git bi bak bakıyım
alıntı yapmayın lütfen bikaç güne kadar silecem kaldıracam okiş

sumoş bence yapma adet günün gelsin öyle yaparsın çünkü çok erken ben yaptım dayanamadım ama boşuna kardeşim napcaz bende hiç bilmiyom en iyisi hemen kan testi yapmak başka çıkarı yok

canım ya geçen ayda ilk 4 gün lekelenmem olmuştu doktoruma dediğimde gebelik olmuş olabilir eğer diğerlerinden farklıysa adetin diye ama 5 gün normaldende fazla 10 adet olmuştum bu aya hem erken yani çalışmaları bitirdik ertesi gün adet oldum şaşırdım kaldım :uhm:

hmm yani rahimin hani kendini toplama süreci falan varya ondan hemen gebelik olabilirmi diye merak ettiydim
inşallah arayı fazla açmaz nazlı bebişin hemen gelir

hsg nedir tam olarak be bilmiyorum o__O

canım senin ihtiyacın olmayacak hsg ye sen hamişsin

hsg bi çeşit çin işkencesi diyebilirizsırnaşık şey

Back
X