Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyi geceler kızlar uyku zamanışakkıdı
aman uykumda yok işte adet yerini bulsun yatacaz mecbur:delphin:

vildangel canım düşüğüm küçük olduğu için doktorum korunun filan dememişti daha 1 bucuk aylıktı kendiliğinden kürtajsız gitti o yüzden heralde bide düşük yapanlar için kıcı içerde tabiri kullanılıyo inşallah öyledir bebişim hemen gelir daha çok bekletmez annişini babaşını :ecrin_bebek: :emir_bebek:

durun ya gitmeyin ben burdayım sengözlerimebaksanab yoksa beni adamdan saymıyomusunuz bende çekildim hsg ama çok kötü geçti kendimi zor tuttum ağalamamak için içerde ama dışarı çıkınca artık tutamadım gözyaşlarımı senağlama

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -tatlicadiarzu-

ya sayfa geç açılıyo kusura bakma canım nerden sonra ben tedaviyle hamile kalıyorum anca ilkide haplı tedaviyleydi ikinciside iğneli yedaviyle

hımm ben artık dr gitmeyecem ne olursa olsun artık ne yapayım off sıktı ha vallahi zaten hsg çekildi benim herşey çok iyi çıktı sende bi sorunmu çıkmışmıydı hsg de ondanmı tedavi oluyon

hsg de sorun çıkmadı çok şükür bende yumurta tembelliği var canım aslında bizim için çok çalışkansınız diyolar ama ne yaparsın işte yumoşlarımız tembel kaydirigubbakcemile3

sen tedavi gördünmü hiç düşüğün felan oldumu umutlandırmak istemem ama hsg den sonra kolay hamle kalınabiliniyomuş öyle duydum ama ben kalamadım :1ninca:

Back
X