• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canlarım ben çıkıyorum nohutumun babası geliyo .sofrayı hazırlayalım oğluşumla bu arada kız ane ve kız anne adaylarına duyrulur oğlum pek hamarattır annesiyle her işi yapıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay yeriz biz onun hamaratlığını güle güle canım

canlarım ben çıkıyorum nohutumun babası geliyo .sofrayı hazırlayalım oğluşumla bu arada kız ane ve kız anne adaylarına duyrulur oğlum pek hamarattır annesiyle her işi yapıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güle güle canım xD hahayt sen benim oğluma beceriksizmi diyosun yani o hem japonca hem türkçe biliyo diliyle ezer seninkini xD

canım kafana takma olurmu yoksa bebişş yoksa bile geçiktiricen bu gidişle rahat ol biras emii bu arada h.g. :1hug:

hoşbulduk canım ya sancım arttı 4 gündür ara ara sancı çekiyom ondan sıkıldım aslında hap filanda içemiyorum ya varsa diye derdim o yani yoksa zaten bu ay korunmicaz acelem yok

kendine iyi bak tatlım nohutumu öp Şeniz

mavi_gözlü nasılsın tatlım

iyiyim canım yalnız bir saattir uykum var uyumak istiyom bennn off ama koçişte çıkmadı işten daha sanırım geç gelcek :( sen nasılsınn canım

güle güle canımmm

hoşbulduk canım ya sancım arttı 4 gündür ara ara sancı çekiyom ondan sıkıldım aslında hap filanda içemiyorum ya varsa diye derdim o yani yoksa zaten bu ay korunmicaz acelem yok

canım belki adet olucan ondan sancılandın yada hem döllenme zamanı hem adet zmanı oldu acaba onun acısınımı çekiyon inş rahatlarsın bi an önce sancı çekmek çok kötü ben bayılıyom bazen sancıdan

canım belki adet olucan ondan sancılandın yada hem döllenme zamanı hem adet zmanı oldu acaba onun acısınımı çekiyon inş rahatlarsın bi an önce sancı çekmek çok kötü ben bayılıyom bazen sancıdan

anlamadıö ki ne biçim bir sancı bu 4 gündür bir an önce adet olsam çok iyi olacak bekliyorum işte. Yok benimki bayılacak kadar değilde akşam üstü sağ yumurtalığıma da kramp gibi bişey girdi 5 dk hareket edemedim ayağa kalkınca oldu ama anlmadım neyse boşver kocişe kızdım şimdi kardeşimin yanında bağırdı bana saçma sapan bişey için kızgınım ona konuşmicam onla

anlamadıö ki ne biçim bir sancı bu 4 gündür bir an önce adet olsam çok iyi olacak bekliyorum işte. Yok benimki bayılacak kadar değilde akşam üstü sağ yumurtalığıma da kramp gibi bişey girdi 5 dk hareket edemedim ayağa kalkınca oldu ama anlmadım neyse boşver kocişe kızdım şimdi kardeşimin yanında bağırdı bana saçma sapan bişey için kızgınım ona konuşmicam onla

canım aniden hareket etme olurmu koçiş nie şimdi kızdırdı ki seni canım gerci kız kardesinin yanında bağırması iyi deil benim koçişte amcasının oğlu vardı bi kere bizde bana bağırmıstı nasıl zoruma gitti anlatamam ama ne olduysa o an çok sinirlendim gittikten soonra amca oğlu baya bi azarlamıstı bana koyuyo bunlar ama dediğin gibi kızılacak seyde deildi normaldir bunlar canım ama biraz daha dikkat etmesi lazımdı

canım aniden hareket etme olurmu koçiş nie şimdi kızdırdı ki seni canım gerci kız kardesinin yanında bağırması iyi deil benim koçişte amcasının oğlu vardı bi kere bizde bana bağırmıstı nasıl zoruma gitti anlatamam ama ne olduysa o an çok sinirlendim gittikten soonra amca oğlu baya bi azarlamıstı bana koyuyo bunlar ama dediğin gibi kızılacak seyde deildi normaldir bunlar canım ama biraz daha dikkat etmesi lazımdı

daha dikkatli olmaya çalışıcam canım işte erkek her yerde erkeklik yapmaya çalışıyor bence çok basit işler bunlar gereksiz yakışmaz insan olana ama demekki yeterinde anlatamamışım ona bunu kaç kere yaptı çünkü aniden bağırıveriyor kim var kim yok bakmıyor haddini bildirecem de kendinin gelip konuyu açmasını bekliyorum zaten kardeşim nadir geliyor o burdayken ne hakla bana bağırır birde geçen gün bana çocuğumla arama girmiceksin dedi afedersin ama ben ne zorluklarla doğuracam bana bağırdığı gibi çocuğuma bağıramaz yaptırmam bunu benim çocuğum korkularla büyümicek hakkını savunabilen cesaretli girişken bişey olacahk psırık değil. Neyse için dolmuş sıkmayiim seni daha fazla

Back
X