• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

daha dikkatli olmaya çalışıcam canım işte erkek her yerde erkeklik yapmaya çalışıyor bence çok basit işler bunlar gereksiz yakışmaz insan olana ama demekki yeterinde anlatamamışım ona bunu kaç kere yaptı çünkü aniden bağırıveriyor kim var kim yok bakmıyor haddini bildirecem de kendinin gelip konuyu açmasını bekliyorum zaten kardeşim nadir geliyor o burdayken ne hakla bana bağırır birde geçen gün bana çocuğumla arama girmiceksin dedi afedersin ama ben ne zorluklarla doğuracam bana bağırdığı gibi çocuğuma bağıramaz yaptırmam bunu benim çocuğum korkularla büyümicek hakkını savunabilen cesaretli girişken bişey olacahk psırık değil. Neyse için dolmuş sıkmayiim seni daha fazla

yok canım sıkılmam ama müsademi isticektim koçiş çıkmış bende kalkayım bişiler hazırlayım her zaman dinlerim canım istersen özelden yaz okiş ma şimdi kusuruma bakma çıkmam lazım tatlım canını sıkma olurmu konusuruz yine öptüm seni

yok canım sıkılmam ama müsademi isticektim koçiş çıkmış bende kalkayım bişiler hazırlayım her zaman dinlerim canım istersen özelden yaz okiş ma şimdi kusuruma bakma çıkmam lazım tatlım canını sıkma olurmu konusuruz yine öptüm seni

bende çıkıyorum zaten tamam şekerim konuşuruz sora bende çay atayım bari hadi öpüldün

slm kızlar bikaç gün girmeyince ne kadar çabuk geçiyor sayfalar böyle bzde bu ay yumutylama döneminde denedik bakalım tutacakmı karnımdan höpür höpür sesler geliyor bazen yorgunlukta var gerçi bunlar daha öncede olmuştu ya sabır ya sabır

arkadaşlar bnde 6 yıllık evliyyim ama anne olamıyorum 1 sefer aşılama denedik şimdi ara verdik yazsonu işallah tüp bebek deniyecegiz bakalım hayırlısı ya çok zor bişiy derdimi kimse anlamıyor hani derlerya başına gelen anlar enyakın arkadaşım bnle aynı sene evlendi geçen 2 ci kez anne oldu sanki bebege bakarken i.im titredi allah herkese o güzel duyguları tattırsın

merhaba bende istiyorum fakat ilk önce fazla kilolarımı vermem gerekiyor.evleneli 4 sene oldu şimdi istiyoruz ama bu seferde kilolarım başıma bela oldu.çok üzgünüüm :(

kıslar benide ekleyin canım
24 aydır anne olmaya çalışıyorum
eşimde sorun var azosperm
3 senedir evliyim
22 yaşındayım
1.tüp bebek denemem başarısız
2. denicem bi daki aya

ben de napiyim baktım ne dertler var ne sevinçler birbirimize anlatalım dertleşelim güzel haberlerle sevinelim dedim sen hamiş misin yoksa bekliyomusun

kızlar hayırlısı olsun ozgurum canım o dert bndede varya igneler iyce klo yaptı yaz geliyor kloları verelim kışada bebeklerimizi kucagımıza alalım işallah

Back
X