• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yaaa bel bağlatmak kimisine mantıksız ama yengem bu sayede hamile kaldı ondada yumurtlama sorunu vardı benim gibiii....

sağol iklimcim sen nasılsın canım

saol canım iyiyim bendee... yaaa düz biyere yatıyosun bacaklarını yukarı kaldırıyosun 5 dk duruyosun kasıklarınla göbeğinin ayrıldığını anladığın an bi tülbentle bağlıyosun bu 2 aya kadar sadece ilişkide çıkarılıyo gece ilişkiye girip sırt üstü sabaha kadar uyuyosun sabah duş alıp tekrar bağlıyosun 2 ay devam bölee

neyse ben kactım kızlaaaaaar byyyyyyyyyy öptüm

saol canım iyiyim bendee... yaaa düz biyere yatıyosun bacaklarını yukarı kaldırıyosun 5 dk duruyosun kasıklarınla göbeğinin ayrıldığını anladığın an bi tülbentle bağlıyosun bu 2 aya kadar sadece ilişkide çıkarılıyo gece ilişkiye girip sırt üstü sabaha kadar uyuyosun sabah duş alıp tekrar bağlıyosun 2 ay devam bölee

inşallah faydası olurda sende hamiş olursun canım

rufeyda sanada slm canım eşim ameliyat olmuş herlade çok geçmiş olsun canım
sagol canım teşekkür ederim
kızlarrrrr yarın adet günüm ve benim moralim cok bozuk içimden aglamak geliyo
eşimin bana belli etmeden üzülmesini beni bebek özlemimi aklıma geldikce aglıyorum
sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo offffffffffffffffff
sinirlerim bozuldu yaa mutsuzumsenağlamasenağlamasenağlama
canım üzüme ya hayırlısı olsunn:teselli:
canım merhaba.açık bırakmışım ben sayfayı.şimdi gelince gördüm.korkuyorum testi tekrarlamaya.umut etmesi bile güzel çünkü.yarın tekrar test yapcam inş.eğer daha belirgin çıkarsa cumartesi il merkezine doktora gitcem.senden naber
canım ya gördünmü çift çizgiyi:sm_cool:
hadi hayırlısı inşallah
bircan, dyd+, kahvelokum, osmaniye80, rufeyde serra+, naber kızlarrrr
slm canım

a.....s.. canımmmmmmmmmm

yarın tekrar idrarda test yapcam canım inş rufeydecim.korkuoyorum test yapmaya.umut etmek çok güzel.aslında benim 28.gün mutlaka olurdu.çatlatma iğnesi yaptırdığım ay bile 28.gün olmuştum.ilk defa 5 gün geçti.

ya kızlar bir şey soracam yımurta çatlayınca karında ağrırmı hani böyle adet olmadan önce hissedilen bi ağrı olur ya farklı bi ağrıdır bilirsiniz işte öyle bi ağrı olurmu acaba

Back
X