can ım benim 6 gün içtim içtikten sonra 2 gün geçti uf sıkıldım ya şu düzensizlikten sagol cevabın için
bende kullandı cnm ondan bittikten 5-6 gün sonra regl oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
can ım benim 6 gün içtim içtikten sonra 2 gün geçti uf sıkıldım ya şu düzensizlikten sagol cevabın için
DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUM CANIM BENİM AMA NE BİLEYİM PEK İYİDE DEĞİLİM BU ARALAR YA BEN ABARTIYORUM DİYORUM PSİKOLOJİKTİR DİYORUM YOK ANAM PSİKOLOJİK FALAN DEĞİL VALLA ADAM BENİMLE DALGA GEÇİYOR PSİKOLOJİKTİR PSİKOLOJİK DİYİP DYİP DURUYOR BANA
CANIM BEN KULLANDIM BİR KAÇ GÜN SONRA REGLİ OLDUM
ÜZÜLDÜM BAK ŞİMDİ :çok üzgünüm:
günaydın kızlar geçmişe bakıp geliyorum
böyle yanlış anlama gibi basit şeyler yüzünden kırmayın birbirinizi canım yatemizlik yaptım y a bu hafta üşütmüşüm keyifsizlik var üstümde dün de demiştim buda hemen suratın asık hep böylesin noldu sana diyorum böyle oldu gelme üstüme yok öle olmadı dün akşamda dışarı çıkalım deömiştim yorgunum dedi tmm diyip üstelemedim yorgunluğumdan sebep oda hayır çıkmayalım dediği için ben suratımı asmışımda onu anlamıyomuşumda falan haketmediğim bisürü şey işte o yüzden keyfim yok konuşmuyoruz hemen üste çıkıyo beni bastırmaya çalışıyor
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlar geçmişe bakıp geliyorum
temizlik yaptım y a bu hafta üşütmüşüm keyifsizlik var üstümde dün de demiştim buda hemen suratın asık hep böylesin noldu sana diyorum böyle oldu gelme üstüme yok öle olmadı dün akşamda dışarı çıkalım deömiştim yorgunum dedi tmm diyip üstelemedim yorgunluğumdan sebep oda hayır çıkmayalım dediği için ben suratımı asmışımda onu anlamıyomuşumda falan haketmediğim bisürü şey işte o yüzden keyfim yok konuşmuyoruz hemen üste çıkıyo beni bastırmaya çalışıyor
temizlik yaptım y a bu hafta üşütmüşüm keyifsizlik var üstümde dün de demiştim buda hemen suratın asık hep böylesin noldu sana diyorum böyle oldu gelme üstüme yok öle olmadı dün akşamda dışarı çıkalım deömiştim yorgunum dedi tmm diyip üstelemedim yorgunluğumdan sebep oda hayır çıkmayalım dediği için ben suratımı asmışımda onu anlamıyomuşumda falan haketmediğim bisürü şey işte o yüzden keyfim yok konuşmuyoruz hemen üste çıkıyo beni bastırmaya çalışıyor
etmeye çalışıyorum gülüm ara ara ateş basıyor nedense korkmaya başladım valladikkat et kuzum kendine şimdi kendine herzamankinden daha çok dikkat etmelisin şeniz
ne olduki canım ya niye üzdünüz birbirinizi :teselli:
bakın hanım efendi bu aralar kendinize dikkat edin bu arada bebiş olma ihtimalide olabilir şekerim benim bulgularım bunlar sen ama biraz bekle benim gibi şekercim tamammı ama çatlıyacağım bu aradaescales anacım ben bu ay umudum yok diyodumya yakında buyuk ihtimal adet olcam çünkü bi tane sivilcem çıktı dün sanki kasıklarıma ara ara ağrı giriyo gibi geldi gecede azcık mide bulantım oldu gece uyurken yan tarafıma yatamadım gögsüm acıyodu başka bi şikayetim yok doktor hanım bunları neye bağlarsınız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi yaşmışsın canım benim vallaevet canım yaa ne zaman gelsem yemeğe gidiyodun bende artık karar verdim elimden geldiğince erken kalkacagım canım benim
takma kafanı şekercimtemizlik yaptım y a bu hafta üşütmüşüm keyifsizlik var üstümde dün de demiştim buda hemen suratın asık hep böylesin noldu sana diyorum böyle oldu gelme üstüme yok öle olmadı dün akşamda dışarı çıkalım deömiştim yorgunum dedi tmm diyip üstelemedim yorgunluğumdan sebep oda hayır çıkmayalım dediği için ben suratımı asmışımda onu anlamıyomuşumda falan haketmediğim bisürü şey işte o yüzden keyfim yok konuşmuyoruz hemen üste çıkıyo beni bastırmaya çalışıyor
günaydın kızlar geçmişe bakıp geliyorum
canım doktorun hamilelik şüphesine karşı hapın bitimine tekrar çağırmadımı seni belki de hamilesindir
etmeye çalışıyorum gülüm ara ara ateş basıyor nedense korkmaya başladım valla
bakın hanım efendi bu aralar kendinize dikkat edin bu arada bebiş olma ihtimalide olabilir şekerim benim bulgularım bunlar sen ama biraz bekle benim gibi şekercim tamammı ama çatlıyacağım bu arada
iyi yaşmışsın canım benim valla
takma kafanı şekercim
günaydın canım benim çabuk gel ama
bende kullandı cnm ondan bittikten 5-6 gün sonra regl oldum
canım bunu doktoruna bildirmen lazım çünkü bu tip hapları yuttuğunda mutlaka adet görmen lazım tabi hamile değilsen çünkü bende hiç düzenli adet olmuyorum hatta son aylarda hep iğne ve ilaçla adet oldum gecikiyor sürekliadeti 3. güü gel dedi usg yapıp hap tedavisine başlıcaz dedi
korkma canım bişeycik olmaz Allahın izniyle sen pozitif düşün rahat ol hepsi stresten bunlarınetmeye çalışıyorum gülüm ara ara ateş basıyor nedense korkmaya başladım valla
bakın hanım efendi bu aralar kendinize dikkat edin bu arada bebiş olma ihtimalide olabilir şekerim benim bulgularım bunlar sen ama biraz bekle benim gibi şekercim tamammı ama çatlıyacağım bu arada
iyi yaşmışsın canım benim valla
takma kafanı şekercim
günaydın canım benim çabuk gel ama
canım bunu doktoruna bildirmen lazım çünkü bu tip hapları yuttuğunda mutlaka adet görmen lazım tabi hamile değilsen çünkü bende hiç düzenli adet olmuyorum hatta son aylarda hep iğne ve ilaçla adet oldum gecikiyor sürekli
güle güle canımcevaplarıız içi teşekür ederim be cıkak zorundayım k.i.b adet olazsam bakalım pazartesi giderim yeide doktora
boşver takma kafaya kaydirigubbakcemile5uff bugün boşverin beni kıslar görüşürüz yarın:çok üzgünüm:
uff bugün boşverin beni kıslar görüşürüz yarın:çok üzgünüm:
kuşum kan testini yaptırsam p.tesi ye alırım burada öyle çünkü ertesi güne alıyorsun nasıl olsa çarşamba günü gideceğim diye yaptırmakta istemiyorum ama bir test yapacağım bakalım ne çıkacak ondacanım kan testini bugun yaptırabilirsin aslında en azından değerlerindeki farkı görürsün hem için rahatlar hem kafan o zaman daha bi dikkat edersin kendine tatlım psikolojinde bozulmaz bence bugun yap derim ha yarın yapmısın ha bugun canım arada bi gün var zaten düşmüşse bugun öğrenirsin sonucta bi hafta olacak dimi arayaı actığın için bi daha baktır derim canım içindeki kurttan kurtarırsın kendini bence yaptır
üüüffffffffffffffffffffff aman napim kendime kızıyorum ya dilim tutulsaydıda çıkalım demeseydim akşama kadar dışarıdalar okeyde kendi canları isiteyince yapıyolar ama çok kırıldım ona özür dileyene kadarda konuşmam
uff bugün boşverin beni kıslar görüşürüz yarın:çok üzgünüm: