• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryal, dil_nur, iklimtuana, iltercakir, k.a.y.r.a., mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:)
cümleten hoşgeldiniz hayırlı cumalar hayırlı bebişler sancısız doğumlar inşallah
amin canım sana da hayırlı cumalar.
ben iş yapıyomm beni mazur görün kıslarr lütfennn okiş tatlılarımm
güle güle teyzoş kolay gelsin .
Ama yaaaa bende hamıŞlere gırmek ıstıyorum of ya artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sabret bak az kaldı inşallah yazacm seni de oraya bu hafta.
senağlamabende valla hamişler arasıan girmek istiyorum kendimi orda göremeyince dışlanmış hissediyorum
kıyamam seninde az zaman kaldı inşallah adet olmazsında hamilesindir.
yaaaaaaaa bana kimse slm vermio niye ağlarım bak ha...........senağlama
ağlama ben sana yazdım ya kuşum .
hayırlı cumalar cnm nolsun ben kocişle kapıitım soluğu burda aldım adetime 2 var stresliyim 2 gündürde karnım ağrıyo nepcem bilmiyorum
allahtan haırlısını dile canım benim .
AMA YA NEDEN KIZIYON :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

GÜNAYDIN TOPRAĞIM HAYIRLI CUMALAR CANIM BENıM
günaydın kuşum çok az kaldı .inşallah hayırlı haberleri yarın verirsin bize.:1hug:
kızlar doktorum rahim duvarın ince yumurtayı tutmuyor dedi ve kalınlaşması için ilaç verdi sizce bu ay tutarmı ya bana dua ederken özel bir isteğim ovar ikiz isteyin benim için ay ne güzel olur 2 biberon sallarımkaydirigubbakcemile3
canımbende kullanmıştım öyle bir ilaç belki ilacın etki ettiyse bu ay bile kalabilirsin .bu ay olmasada bir dahaki ay olur merak etme.ilacını hergün içmeyi unutma sakın .
yok kıs sende ağlama kıyamam....beni unuttunuz mu bak bebişimde ağlar ha....napıon kısss bebişim ii teyzesi bugün annesine kendini göstercek inş kontrolümüz varda allahım sanada nasip etsin kısssssss:Saruboceq:
canım hayırlısıyla gi gel .inşallah kalp sesini de duyarsınız.oyyy yerim onu.
beryalim tombul kuşum doruğumun annesi sende hoşgeldin cnmŞeniz

günaydın canım nasılsın .ben ve doruk çok iyiyiz teyzesi.şimdi kahvaltı yapıcaz.kan hapı içiyoruzya geç yapıyos kahvaltımızı.
sen nasılsın serdarım nasıl öpüyorum onu.beşiği geldimi.

günaydın kuşum çok az kaldı .inşallah hayırlı haberleri yarın verirsin bize.:1hug:

canımbende kullanmıştım öyle bir ilaç belki ilacın etki ettiyse bu ay bile kalabilirsin .bu ay olmasada bir dahaki ay olur merak etme.ilacını hergün içmeyi unutma sakın .

günaydın canım nasılsın .ben ve doruk çok iyiyiz teyzesi.şimdi kahvaltı yapıcaz.kan hapı içiyoruzya geç yapıyos kahvaltımızı.

gecen gittiğimdede duydum o güzel kalbinin atışını ne güzel bi duygu rabbim herkese versin...senin oğluşun napıo bakalımmm

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın beni unutmayın kuşlarım bolbol dua edinŞeniz
gülr güle canım
kızlar ben çıkıyorum saat tutun 5 saat sonra yanınızdayım ancak işim biter kolat değil 230 luk evdeyim herkese byekaydirigubbakcemile4
kolay gelsin sana şekerim
bebis02, beryal+, chen+, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir, mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:), yeb2004 hepinizi sırayla öpüyorum aşklarım benimmmmm sizi seviyorumm muck muckk
bizde seni seviyos teyzoşşşŞeniz
bebis02, beryal+, chen, citos2903+, dil_nur, ESCALES, iklimtuana, mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:), yeb2004 ayy ne güzel baya kalabalığız 4 de misafirimiz var misafiler sizde katılın aramıza
herkez iyi demiii
herkes iyiy sanırım .bizde iyiyiz teyzoş.
beryalim naber sapık doruk nası bakalım öp onu... bişye sormak istiyorum bilenler varsa yazsın lütfen yumurtlama dönemimdeyim ya ben dr gittim sıvı birikmiş cumartesiye kadar iyi çalış dediii sıvı birikmiş derken bu normal dimi

iyiy teyzesi l-şimdi kahvaltıya gidiyos mama yiycek bebişim .acıktı .
gitmeden öpmek istiyo seni.ver bi dudak teyzesi:jeyyar::jeyyar:

Slm canlar bugün ayın 15i çok yoğunum fırsat bulunca girrerim öptümmmmmmmmmmmmmmmmm

beryalim naber sapık doruk nası bakalım öp onu... bişye sormak istiyorum bilenler varsa yazsın lütfen yumurtlama dönemimdeyim ya ben dr gittim sıvı birikmiş cumartesiye kadar iyi çalış dediii sıvı birikmiş derken bu normal dimi
canım bazen yumurtamı büyüdü yoksa sıvımı anlaşılmıyo bekli doktor yumurtalıklarında bahsetti sen çalış dersine kaydirigubbakcemile3
beryalim bugün midem çok bulanıo yaaaaa
kıyamam sana ,işlk zamanlar oluyo ama zamanla geçicek canım .sabahları yanıan tuzlu kraker koy yataktan kalkamadan onları ye öle kalk
tşkler iyi canım nasıl olayım işte
kız benim kayınvalidem yok vefaat etmiş ben hiç görmedim ama keşke yaşasaydı diyorum hep evlenirken özellikle herşeyim yarım yamalak oldu görümce uğraşmıyor kayınpederde annenin düşündüğünü düşünmez anne başka birşey yaniii bende anne olmak istiyorummmm hatta kaynana olmak istiyorummmmmm
ben göndereyim kaynanamı sana sen merak etme hiç aramazsın kendi kaynananı .tam bir kaynana benimki verim sana al walla .
teyzoşlay benim kaynım acıktı ben mamaı yiyip geleyim biyeye kayboymayın heee:emir_bebek:

tamam canım bende bir şeyler yiyeyim burdayız sonra yine .çabuk ye gel.

ıalcım bugÜn bıttı adet olmayı beklıyorum Çok heyecanlıyım Çatlatmna ıĞnesı olcam

beryalim dün gelmedi canımya telf açtı kociş bugün yolluycaz dedilerşutarafagitti
canım daha sizdemi etmediniz kahvaltı doruğum acıkmışmı annesi yerim onun pipisini benkaydirigubbakcemile3

kahvaltımı yaptım geldim ohhh doydum vallaaa.....beryalim dr dediki yumoşlar iyi dedi sıvıda oluşmuş dedi

hoşbulduk canım çok şükür iyiyim ama çok uykusuzumm dün akşam arkadaşımızın doğumgünü vardı geç geldik eve yorgunum.Ama onun dışında iyiyim. sen nasılsın bakalım neler yaptınız
ohh eylendin yani olsun arada olur öyle uykusuzluklar eve gidince erken yatarın bugün sana zamanda geçmez bende iyiyim herşeye inat iyiyim pazartesi işe başlıyacam işte

bende gidiyorum kızlar kendinize iyi bakın acık işim var sonra kursa gidicem hoşçakalın
güle güle canım kendine iyi bak

Slm canlar bugün ayın 15i çok yoğunum fırsat bulunca girrerim öptümmmmmmmmmmmmmmmmm
hoş geldin nasılsın bakalım

yok gülüm yok yalnız değilsin
HE HE
kızlar doktorum rahim duvarın ince yumurtayı tutmuyor dedi ve kalınlaşması için ilaç verdi sizce bu ay tutarmı ya bana dua ederken özel bir isteğim ovar ikiz isteyin benim için ay ne güzel olur 2 biberon sallarımkaydirigubbakcemile3
İNŞALLAH OLUR CANIM BENİM ALLAH DİLEĞİNİ KABUL EDER
yok kıs sende ağlama kıyamam....beni unuttunuz mu bak bebişimde ağlar ha....napıon kısss bebişim ii teyzesi bugün annesine kendini göstercek inş kontrolümüz varda allahım sanada nasip etsin kısssssss:Saruboceq:
AMİN CANIM BENİM AMİN
kıslarr ben en iyisi çıkıyom yoksa böle işlerim yarım yamalak kalcak kendinize iyi bakın allaha emanet olun öpüldünüzz özleyin beni anacımm
buraya bakmaktan işlerim aksıyo bakmasam size cvp yazmıyom ölede olmuyo bölede olmuyo çıkmak istemiyom ama napayım çıkmak zorundayımm
TAMAM TATLI KUŞUM SANA KOLAY GELSİN CANIM BENİM
kızlar hakca bugün gelmemiş sanırım umarım iyidirfisfisfis
YOK GÖRMEDİM GÜLÜM DAHA
bebis02, beryal+, chen+, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir, mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:), yeb2004 hepinizi sırayla öpüyorum aşklarım benimmmmm sizi seviyorumm muck muckk
OY BENDE SENİ SEVİYORUM KIZ KIZLAR BEN HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
bebis02, beryal+, chen, citos2903+, dil_nur, ESCALES, iklimtuana, mavi_qozlu, PinkRose, sevgii:), yeb2004 ayy ne güzel baya kalabalığız 4 de misafirimiz var misafiler sizde katılın aramıza
herkez iyi demiii
ALLAHA ŞÜKÜR
ben iyiyim canlarım yaa..
kursa gidip geliyorum stresimi resim yaparak yok ediyorum hayırlısıyla bebişlerimin geleceğini umut ederek
OH NE GÜZEL KENDİNE BİR UĞRAŞ BULMUŞSUN CANIM BENİM
teyzoşlay benim kaynım acıktı ben mamaı yiyip geleyim biyeye kayboymayın heee:emir_bebek:
TAMAM KUŞUM SEN KÜÇÜĞK SERDARI VE KENDİNİ DOYUR GEL GÜZELİM BENİMM
merhaba kıslaarr ben geldimm hihoyyyt
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIM

İNŞALLAH CANIM YA İNŞALLAH KİMYASAL GEBELİK DEĞİLDİRDE YAZILIRIM YA ACAYİP BİR DUYGU SEVİNSEMMİ ÜZÜLSEMMİ ANLAMADIM GİTTİ NE ZOR ŞEYMİŞ VALLA CANIM YA :ecrin_bebek:

gülr güle canım

kolay gelsin sana şekerim

bizde seni seviyos teyzoşşşŞeniz

herkes iyiy sanırım .bizde iyiyiz teyzoş.

iyiy teyzesi l-şimdi kahvaltıya gidiyos mama yiycek bebişim .acıktı .
gitmeden öpmek istiyo seni.ver bi dudak teyzesi:jeyyar::jeyyar:
aman iyi olun canım benim ama doruk ben sana küstüm sen beni öpmedin bu günnnn:çok üzgünüm:

canım bazen yumurtamı büyüdü yoksa sıvımı anlaşılmıyo bekli doktor yumurtalıklarında bahsetti sen çalış dersine kaydirigubbakcemile3

kıyamam sana ,işlk zamanlar oluyo ama zamanla geçicek canım .sabahları yanıan tuzlu kraker koy yataktan kalkamadan onları ye öle kalk

ben göndereyim kaynanamı sana sen merak etme hiç aramazsın kendi kaynananı .tam bir kaynana benimki verim sana al walla .

tamam canım bende bir şeyler yiyeyim burdayız sonra yine .çabuk ye gel.
kız alayın ben beni kimse sevmiyor belki senin kaynana beni sever anacım

Back
X