Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun cnmcokacimcoookbizde yiyoz oğluşumlacokacimcoook
kıslarrrr ben gidiom kendinize ii bakın öptüm hepinizi byeeeeeeee..........:1hug:
gülr güle canım
kolay gelsin sana şekerim
bizde seni seviyos teyzoşşşŞeniz
herkes iyiy sanırım .bizde iyiyiz teyzoş.
iyiy teyzesi l-şimdi kahvaltıya gidiyos mama yiycek bebişim .acıktı .
gitmeden öpmek istiyo seni.ver bi dudak teyzesi:jeyyar::jeyyar:
hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemede tutarİalcım bugÜn bİttİ adet olmayı beklİyorum Çok heyecanlıyım Çatlatmna İĞnesİ olcam
güle güle canım kendine ve bebişine iyi bak görüşmek üzerekıslarrrr ben gidiom kendinize ii bakın öptüm hepinizi byeeeeeeee..........:1hug:
inşallah bu ay bebiş haberlerini alırız senden canım benim
Bence başla ben kızyodum hiç bi işe yaramadı diye ama bence yaradı gibi 14. gün oldu ama yoğun ve çok pıhtılı 10 günlüklere başlıycamben onu bile yapamadım 7.günde bıraktım ya yatılı misafiirlerim vardı onların yanında yapamadım tabi kokuyo pis pis sırnaşık şey
Ne güzel sen yapmışsın faydası oluyo sanki dimi bende hiç okadar yoğun olmamıştım buay baştan başlıycam bende diğeri yarım kaldı öyle artık
tşkler iyi canım nasıl olayım işte
kız benim kayınvalidem yok vefaat etmiş ben hiç görmedim ama keşke yaşasaydı diyorum hep evlenirken özellikle herşeyim yarım yamalak oldu görümce uğraşmıyor kayınpederde annenin düşündüğünü düşünmez anne başka birşey yaniii bende anne olmak istiyorummmm hatta kaynana olmak istiyorummmmmm
başka bi ilemi gitti kayınvalden yakınsa yemeğe ona gitsin çocuğuna bakılıp sıkıntıya sen niye gireceksin. Ama çocuk küçükse kreşede veremezkayınvalidem yok :çok üzgünüm: kaynanası olmadığınada üzülen bir ben varımdır herhalde kaydirigubbakcemile3
toruna bakmaya gitti canım o gittiğinden beri kayınpeder başıma kaldı birde gelen giden tabi temizliğede başladım alt üst oturunca böyle zor oluyo işte ama o varken çok rahattım ne vardıki verseydiler çocuğu kreşe rahatımı bozdular Çok üzgünüm çoook
başka bi ilemi gitti kayınvalden yakınsa yemeğe ona gitsin çocuğuna bakılıp sıkıntıya sen niye gireceksin. Ama çocuk küçükse kreşede veremezkayınvalidem yok :çok üzgünüm: kaynanası olmadığınada üzülen bir ben varımdır herhalde kaydirigubbakcemile3
toruna bakmaya gitti canım o gittiğinden beri kayınpeder başıma kaldı birde gelen giden tabi temizliğede başladım alt üst oturunca böyle zor oluyo işte ama o varken çok rahattım ne vardıki verseydiler çocuğu kreşe rahatımı bozdular Çok üzgünüm çoook
ohh eylendin yani olsun arada olur öyle uykusuzluklar eve gidince erken yatarın bugün sana zamanda geçmez bende iyiyim herşeye inat iyiyim pazartesi işe başlıyacam işte
güle güle canım kendine iyi bak
hoş geldin nasılsın bakalım
allahım dualarımız kabul eder inşallah canımneyse ben şimdilik kaçıyım biraz dışarı çıkıyım işlerim var annemede uğruyum öpt sizleri hoşçakalın allaha emanet olun bu selalar okunuyor allahıma yalvarın ben öyle yapıyorum
HE HE
İNŞALLAH OLUR CANIM BENİM ALLAH DİLEĞİNİ KABUL EDER
AMİN CANIM BENİM AMİN
TAMAM TATLI KUŞUM SANA KOLAY GELSİN CANIM BENİM
YOK GÖRMEDİM GÜLÜM DAHA
OY BENDE SENİ SEVİYORUM KIZ KIZLAR BEN HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
ALLAHA ŞÜKÜR
OH NE GÜZEL KENDİNE BİR UĞRAŞ BULMUŞSUN CANIM BENİM
TAMAM KUŞUM SEN KÜÇÜĞK SERDARI VE KENDİNİ DOYUR GEL GÜZELİM BENİMM
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIM
İNŞALLAH CANIM YA İNŞALLAH KİMYASAL GEBELİK DEĞİLDİRDE YAZILIRIM YA ACAYİP BİR DUYGU SEVİNSEMMİ ÜZÜLSEMMİ ANLAMADIM GİTTİ NE ZOR ŞEYMİŞ VALLA CANIM YA :ecrin_bebek:
saol canımmmm tşk ederimmmhayırlı olsun cnm çok sevindim :lepi:
merhaba hoş geldin sanada hayırlı cumalarmrb kızlar hayırlı cumalar
mrb kızlar hayırlı cumalar