• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kıyma kız tabi yazık ona canım benim :emir_bebek::ecrin_bebek:

buralardayım canım ya sürünüyorum sırnaşık şey
sen hiç unutulurmusun tatlı şey ben gelip repitoplarını bırakıp gidiyorum görmedinmi süprizzzzz
vildan teyzoşunda çok yoğun ben gibi onlada doğru düzgün görüşemiyoz
sünnet işi rafta ama sen pek uslanmışa benzemiyon gibi geldi bana öylemi yoksa hadi gel özledim seni bebişim ŞenizŞeniz

evet çok haklısın canım annen gibi olmuyo belki ama benimki çok destekçi Allah razı olsun hiç birşeyde hevesim kalmadı halada öyle Allah şaşırtmasın
yaa teyzoşum çok cic bir bebğim ben çok masumum hem şimdi ne güzel öpüşüyoduk nerden çıktı bu sünnet yaaa:1shok::1shok: senağlamasenağlama
merhaba kıslaarr ben geldimm hihoyyyt
hoşgeldin tatlım
gecen gittiğimdede duydum o güzel kalbinin atışını ne güzel bi duygu rabbim herkese versin...senin oğluşun napıo bakalımmm
amin canım
benim nohutumda iyi teyzesi ne yapsın mama yedik şimdi .uyur herhalde.:1closedeyes:
ıalcım bugÜn bıttı adet olmayı beklıyorum Çok heyecanlıyım Çatlatmna ıĞnesı olcam
canım ovitrelle yi tavsiye ederim
beryalim dün gelmedi canımya telf açtı kociş bugün yolluycaz dedilerşutarafagitti
canım daha sizdemi etmediniz kahvaltı doruğum acıkmışmı annesi yerim onun pipisini benkaydirigubbakcemile3
bugün gelir inşallah tekrar güle güle kullanın tatlım ne kadara aldınız içine yatak ve uyku seti de aldını onlar ne tuttu eğer aldıysan ?
evet canım geç kahvaltı ediyos artık çünkü sabah aç karnına bir ilaç içiyoz demir hapı onuiçince 3 saat birşey yemiyos sonra yapıyos kahvaltıyı.
kahvaltımı yaptım geldim ohhh doydum vallaaa.....beryalim dr dediki yumoşlar iyi dedi sıvıda oluşmuş dedi

HE HE

ıNŞALLAH OLUR CANIM BENıM ALLAH DıLEĞıNı KABUL EDER

AMıN CANIM BENıM AMıN

TAMAM TATLI KUŞUM SANA KOLAY GELSıN CANIM BENıM

YOK GÖRMEDıM GÜLÜM DAHA

OY BENDE SENı SEVıYORUM KIZ KIZLAR BEN HEPıNıZı ÇOK AMA ÇOK SEVıYORUM

ALLAHA ŞÜKÜR

OH NE GÜZEL KENDıNE BıR UĞRAŞ BULMUŞSUN CANIM BENıM

TAMAM KUŞUM SEN KÜÇÜĞK SERDARI VE KENDıNı DOYUR GEL GÜZELıM BENıMM

HOŞGELDıN CANIM BENıM NASILSIN BAKALIM

ıNŞALLAH CANIM YA ıNŞALLAH KıMYASAL GEBELıK DEĞıLDıRDE YAZILIRIM YA ACAYıP BıR DUYGU SEVıNSEMMı ÜZÜLSEMMı ANLAMADIM GıTTı NE ZOR ŞEYMıŞ VALLA CANIM YA :ecrin_bebek:
HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DE DUA ET TATLIM
aman iyi olun canım benim ama doruk ben sana küstüm sen beni öpmedin bu günnnn:çok üzgünüm:

kız alayın ben beni kimse sevmiyor belki senin kaynana beni sever anacım
DUR TEYZESı KÜSME ÖPÜYO SENı KOCAMAN
BU ARADA VERıYOS SANA KAYNANATÖRÜ AMA UNUTMA VERıLEN KAYNANA GERı ALINMAZ.

Son düzenleme:
ya kızlar sayfa çok ilerliyor onun için kimse bişe yazmadı dıye bende yazmıyorum onun için cicim eeee ne var ne yok anlatın bakimmm ama lütfen hamile haberleri duymak istemiyorum artık kendimi kontrol edemiyorum çünkü sakın yanlış anlaşılmasın ama kimsenin bebeginde yok gözum benim isyanım kendimeeeeee

yaa teyzoşum çok cic bir bebğim ben çok masumum hem şimdi ne güzel öpüşüyoduk nerden çıktı bu sünnet yaaa:1shok::1shok: senağlamasenağlama

hoşgeldin tatlım

amin canım
benim nohutumda iyi teyzesi ne yapsın mama yedik şimdi .uyur herhalde.:1closedeyes:

bugün gelir inşallah tekrar güle güle kullanın tatlım ne kadara aldınız içine yatak ve uyku seti de aldını onlar ne tuttu eğer aldıysan ?
evet canım geç kahvaltı ediyos artık çünkü sabah aç karnına bir ilaç içiyoz demir hapı onuiçince 3 saat birşey yemiyos sonra yapıyos kahvaltıyı.

HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DE DUA ET TATLIM

DUR TEYZESİ KÜSME ÖPÜYO SENİ KOCAMAN
BU ARADA VERİYOS SANA KAYNANATÖRÜ AMA UNUTMA VERİLEN KAYNANA GERİ ALINMAZ.[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar bnde arnıza yeni katıldım 6 yıllık evlıyim ama daha bebegim yok allahtan ümitkesilmez bizimde olur işallah

kayınvalidem yok :çok üzgünüm: kaynanası olmadığınada üzülen bir ben varımdır herhalde kaydirigubbakcemile3
toruna bakmaya gitti canım o gittiğinden beri kayınpeder başıma kaldı birde gelen giden tabi temizliğede başladım alt üst oturunca böyle zor oluyo işte ama o varken çok rahattım ne vardıki verseydiler çocuğu kreşe rahatımı bozdular Çok üzgünüm çoook
başka bi ilemi gitti kayınvalden yakınsa yemeğe ona gitsin çocuğuna bakılıp sıkıntıya sen niye gireceksin. Ama çocuk küçükse kreşede veremez

Bence başla ben kızyodum hiç bi işe yaramadı diye ama bence yaradı gibi 14. gün oldu ama yoğun ve çok pıhtılı 10 günlüklere başlıycam

bide olupta yapmasaydı canım o zman daha sinir bozucu olurdu bide onları düşün durumuna şükret en azından yokta yapmadı diyorsun[/QUOTE] evet canım eskişehirde çocuk tam kreşlik ama yeni ev aldık diye oraya para vermek istemiyo beleşciler 450 demiş kreş oyüzden valideyi çağırdılar işte yakın olsa ben bakardım cimcimeye Şeniz

buarada bu soğan çoğu kişide aynı etkiyi yapıyo desene bak sende de yoğun ve pıhtılı olmuş bende de öyle oldu inşallah temizlemiştir içimizi bende devam edicem bakalım :içelim:

başka bi ilemi gitti kayınvalden yakınsa yemeğe ona gitsin çocuğuna bakılıp sıkıntıya sen niye gireceksin. Ama çocuk küçükse kreşede veremez

Bence başla ben kızyodum hiç bi işe yaramadı diye ama bence yaradı gibi 14. gün oldu ama yoğun ve çok pıhtılı 10 günlüklere başlıycam

bide olupta yapmasaydı canım o zman daha sinir bozucu olurdu bide onları düşün durumuna şükret en azından yokta yapmadı diyorsun
evet canım ya çok haklısın o konuda hakkını yiyemem bana yaptırmaz kendi yapar annesiz büyüdüğü için çok anaç bir yapısı var sağolsun

benim kaynanam herşeyi tam takım sıfırdan yaptı ama sevmiyorum sevmiyorum işte herşeye karışıyo[/QUOTE] Ne diyim Allah öylesinide ıslah etsin havalara giriyodur belki canım ben aldım ben yaptım diye :dilcikar:

bide olupta yapmasaydı canım o zman daha sinir bozucu olurdu bide onları düşün durumuna şükret en azından yokta yapmadı diyorsun
evet haklısın esasında canım olsa muhakkak başka sorunlar çıkardı böylesi belkide daha iyi[/QUOTE] bencede canım :lepi:

hoşgeldin tatlım

amin canım

niye korktun sen yine kuşum ben sana o daha rafta demedim mi hele bir ananın karnından çık onu sonra düşünürüz sırnaşık şey

afiyet olsun sapığımada sanada
sağol teyzesi
neyse ben şimdilik kaçıyım biraz dışarı çıkıyım işlerim var annemede uğruyum öpt sizleri hoşçakalın allaha emanet olun bu selalar okunuyor allahıma yalvarın ben öyle yapıyorum
güle güle teyzoşşş
mrb kızlar hayırlı cumalar
selam canım senin de cuman mübarek olsun
eee kimse konuşmuyor cuma namazınamı gittiniz kızlarrr huuu
he heeee çok tomiksin teyzoş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beryal listeyi tazeleye tazeleye yorulmadınmı kuzum ne kadar çok umut listesi yaaaaaaaa

canım yeni katılan arkadaşlar varya onları yazıp güncelliyorum .

Back
X