• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryalim beşik 160tl cnm uyku setinide 130tl ye aldık diğer eşyalarada 350tl verdik babişimize iyi para harcattık cnmkaydirigubbakcemile3
ben demir hapı kullanmıyom artık doktrumuz kesti :1closedeyes:
şeker hapımı alıyom ama onu içmezsem şekerim fırlıyorfisfisfis

herkese hayırlı cumalar kızlar.. bu sabah test yaptım ...negatif..aşılamadan sonraki 13 günüm buğün...kahverengi leke geldi hemen arkasından hafif kırmızılık ve sancı....artık yavaş yavaş ümidimi kesiyorm ..tam olunca haberdr ederim silmeniz içinn..

herkese hayırlı cumalar kızlar.. bu sabah test yaptım ...negatif..aşılamadan sonraki 13 günüm buğün...kahverengi leke geldi hemen arkasından hafif kırmızılık ve sancı....artık yavaş yavaş ümidimi kesiyorm ..tam olunca haberdr ederim silmeniz içinn..

üzme kendini inşallah olucak bir gün hemen ümitsizliğe kapılma daha az olmuş biraz bekle:çok üzgünüm:

yaa teyzoşum çok cic bir bebğim ben çok masumum hem şimdi ne güzel öpüşüyoduk nerden çıktı bu sünnet yaaa:1shok::1shok: senağlamasenağlama

hoşgeldin tatlım

amin canım
benim nohutumda iyi teyzesi ne yapsın mama yedik şimdi .uyur herhalde.:1closedeyes:

canım ovitrelle yi tavsiye ederim

bugün gelir inşallah tekrar güle güle kullanın tatlım ne kadara aldınız içine yatak ve uyku seti de aldını onlar ne tuttu eğer aldıysan ?
evet canım geç kahvaltı ediyos artık çünkü sabah aç karnına bir ilaç içiyoz demir hapı onuiçince 3 saat birşey yemiyos sonra yapıyos kahvaltıyı.

HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DE DUA ET TATLIM

DUR TEYZESİ KÜSME ÖPÜYO SENİ KOCAMAN
BU ARADA VERİYOS SANA KAYNANATÖRÜ AMA UNUTMA VERİLEN KAYNANA GERİ ALINMAZ.
tamam canım geri vermem merak etme dorukgum bende snei öptüm küzermiyim sana ben hiççç
merhaba arkadaşlar bnde arnıza yeni katıldım 6 yıllık evlıyim ama daha bebegim yok allahtan ümitkesilmez bizimde olur işallah
hoş geldin aramıza inşallah olur canım hepimizin amacı bebek zaten yanlız değilsin onun için umutsuzluğa kapılma ben burası olmasa sanırım kafayı yerdim iyiki burayı buldum canım
günaydın herkese
günaydın canım nezamandır yoktun ortalıkta simir testinde iltahap çıkmış sanırım sıkma kendini bu ay iltahabı halledersin önümüzdeki ay başlarsın canım tedaviye tekrar

hayırlı cumalar canım hoş geldin
evdemi yaptın canım bence erken yapmışsın birazdaha bekle test için belki yerleşme belirtileridir umudunu kaybetme test içinde bekle birazdaha çok erken çünki

slm kızlar nasılsınız geçmişi okumak baya uzun sürdü uhabbete katılamadım dün malum yoğundu cici eltimin nişan alışverişi ve sonrasında bana yemeğe geldiler yorucu birgündü daha yeni kalktım :))
cumanız mübarek olsun bu arada rabbim etmiş olduğunuz duaları kabul etsin

tamam canım geri vermem merak etme dorukgum bende snei öptüm küzermiyim sana ben hiççç

hoş geldin aramıza inşallah olur canım hepimizin amacı bebek zaten yanlız değilsin onun için umutsuzluğa kapılma ben burası olmasa sanırım kafayı yerdim iyiki burayı buldum canım

günaydın canım nezamandır yoktun ortalıkta simir testinde iltahap çıkmış sanırım sıkma kendini bu ay iltahabı halledersin önümüzdeki ay başlarsın canım tedaviye tekrar

evdemi yaptın canım bence erken yapmışsın birazdaha bekle test için belki yerleşme belirtileridir umudunu kaybetme test içinde bekle birazdaha çok erken çünki

ya ben hep geliyorum bakıyom kimse yazışmıyor çıkıyorum. zaten canım sıkıldı :çok üzgünüm:

hb.canım 3 yıldır ilk defa bi test aldım ....almaz olaydım..

ya ben ne zaman gelsem kimse konuşmuyo herkes çıkıyo yada meşgul valla küscemsenağlama
konuşuyorum yaaa kızz aşk ıolsun ben varım küsme sennn bak bende ağlarımmmsenağlama
slm kızlar nasılsınız geçmişi okumak baya uzun sürdü uhabbete katılamadım dün malum yoğundu cici eltimin nişan alışverişi ve sonrasında bana yemeğe geldiler yorucu birgündü daha yeni kalktım :))
cumanız mübarek olsun bu arada rabbim etmiş olduğunuz duaları kabul etsin
hoş geldin cnaım seninde cuman mubarek olsun hepimizin dularını yüce rabbim kabul etsin. bu arada görümcen içinde hayırlı olsun canım
ya ben hep geliyorum bakıyom kimse yazışmıyor çıkıyorum. zaten canım sıkıldı :çok üzgünüm:
çıkma bazen öyle oluyor herkez geçmişe takılıp kalıyor o yüzdendir canım

Back
X