• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Aman allahım çok yoruldum ya işler çok yoğun giremiyorum deli oldum ya
toprağım yorma kendini bukadar yaaaaa
hb.canım 3 yıldır ilk defa bi test aldım ....almaz olaydım..
anlıya biliyorum snei bende geçen ay ilk defa çatlatma iynesi vuruldum ama olmadı bende sneingibi heveslendin 2 gün önceden yaptım çok kötü oldum ama sneindaha ço erken bekle yüce rabbim belki verir acele etme yani vermezsede üzülme ok vardır bundada bir hayır insan kalbine söz geçiremiyor yüreği istiyor hemen olsun ama ne yapalım büyük bir sınavdan geçiyoruz

toprağım yorma kendini bukadar yaaaaa

anlıya biliyorum snei bende geçen ay ilk defa çatlatma iynesi vuruldum ama olmadı bende sneingibi heveslendin 2 gün önceden yaptım çok kötü oldum ama sneindaha ço erken bekle yüce rabbim belki verir acele etme yani vermezsede üzülme ok vardır bundada bir hayır insan kalbine söz geçiremiyor yüreği istiyor hemen olsun ama ne yapalım büyük bir sınavdan geçiyoruz
evet canım haklısın ..neyse kendimi bi toparlayıp kalkaım ço ağladım başım ağırmaya başladı...dualarınızı eksik etmeyin.

evet canım haklısın ..neyse kendimi bi toparlayıp kalkaım ço ağladım başım ağırmaya başladı...dualarınızı eksik etmeyin.
lütfen ağlama canım bende geçen gün çok ağladım ama ağlamak birşeyi çözmüyor kendine yaparsın başkasına değil lütfennnn:teselli::teselli:

vildannn kızzzz nereledesin şimdi gelirsin ben gezmeye gidecem dersin kız cuma vaktine kadar uyudunmu yoksaaaa

iyiyiz canım sen nasılsın

slm canım hoş geldin dün yazdıklarını okudum ne o öyle umutsuz umutsuz yazılar görmiyeyim birdaha kendini üzdüğünü

özür canım yanlış okudum sanırım yada kafam dalgın kusura bakma

canım saol bugün adet günüm kasıklarımda ve belimde ince ince sızılar var.beni moralimi dısardaki insanlar bozuyo artık kimseyle konusmak tel aramak bile istemiyorum >nasılsın iyiymisinden sonra eeee bişe yokmu kız ayy sizde tembel cıktınız>demelerine deli oluyorum sanki biz tavuguz ha diyince cocuk cıkıyo

konuşuyorum yaaa kızz aşk ıolsun ben varım küsme sennn bak bende ağlarımmmsenağlama

hoş geldin cnaım seninde cuman mubarek olsun hepimizin dularını yüce rabbim kabul etsin. bu arada görümcen içinde hayırlı olsun canım

çıkma bazen öyle oluyor herkez geçmişe takılıp kalıyor o yüzdendir canım

peki sağol canım

canım saol bugün adet günüm kasıklarımda ve belimde ince ince sızılar var.beni moralimi dısardaki insanlar bozuyo artık kimseyle konusmak tel aramak bile istemiyorum >nasılsın iyiymisinden sonra eeee bişe yokmu kız ayy sizde tembel cıktınız>demelerine deli oluyorum sanki biz tavuguz ha diyince cocuk cıkıyo
biliyorum canım hepimizde aynı dertten muzdaribiz ama ne yapalım onlar bizimle böyle konuşuyorlarya allah onları görüyor gerçi ben lafımı pek saklamam ya doğruyu söylerim yada sizene derim geçerim ama yinede insanı canı çok sıkılıyor biliyorum ama allah onların yaptıklarınıda söylediklerinide görüyor sen allah inan ve sabret olacak merak etme

3.gif

S.A. Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.

hepinize hayırlı cumalar canlarım

oyyy gurban oliiiim kıskardeşim erkenden gelmiş cumamızı mübareklemiş
yavrııım çok özledim seni ne yazıkki görüşemiyoz uzun bi süredir kaydirigubbakcemile3

biliyorum canım hepimizde aynı dertten muzdaribiz ama ne yapalım onlar bizimle böyle konuşuyorlarya allah onları görüyor gerçi ben lafımı pek saklamam ya doğruyu söylerim yada sizene derim geçerim ama yinede insanı canı çok sıkılıyor biliyorum ama allah onların yaptıklarınıda söylediklerinide görüyor sen allah inan ve sabret olacak merak etme

saol canım beni bi sizler anlıtorsunuz zaten hayırlısı olsun

biliyomusun yeri geliyor insanın kendi öz annesi bile anlamıyor bana sen birşeyi çok büyütüyorsun bukadar çok ilaç kullanırsan tabi çoçuğun olmaz diyor yani seni senden başka anlıyan kimse olmuyor canım ben birtek kendimi burda huzurlu hissediyorum

kızlar yazamıyorum pc takılıyo sürekli hani bi ara acı çehreciler çökertmişlerdiya siteyi aynı öyle oluyo sizdede oluyomu

iltercim gezmeden yeni geldim kıs akşama kaynatamı ziyarete gidecez ama bana evde oturmak haram

kızlar benim çıkmam gerekiyor bugün bizim buranın pazarı biraz pazara gidicem sonra gelirim akşam üzeri zaten nette bir sorun var devamlı kopuyor sonra görürşüz

Kızlar ben geldim selamlarrrrrr...
Evet vildancım benimkide cok yavas canım zor giriyorum topiklere.
Kızlar bugun 23 gun oldu 26 yı gecerse test yapıcam ama bulantım ve bel ağrım var yok demekten korkuyorum artık yaaaa senağlama senağlama senağlama

Back
X