Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bir taneyede razıyımmm....tek olsunda...artık eşimde çok yıpranıyo..
İnsanlardan nefret etme seni sinir edenden nefret et sıkma canını niye diyecektim ama altta ayzmışsınBİ İnsan nasıl cİnnet geÇİrİr anlıyorum memnunİyetsİzİ mızmız İnsanlardan nefret edİyorum
patronuna söyle babasının orda durma zorunluluğu varmı ettirme diycem ama özel yerlerin böyle sıkıntısı var gerçi resmi dairede yokmu buradad varcnm patronumun babası hayatımda gördüğüm en memnuniyetsiz en kaba en en en uyuz adam ona katlanamıyorum herkes nasıl çalışıyorsun diyor bana inanki bu adama en kötüsünü yapmak geliyo içimden çok sinier bozucu sabah bütün neşemkle ve çalışma aşkıyla geliyorum o bi geliyo 2 laf ediyo bütün hevesim kaçıyo(
oklava::çok üzgünüm:
kızlar ya bişi daha sorcam bu sağ tarafta puanlar yazıyo onlar ne demek
iyiim tatlım ama havalar ne kadar rahat verecek bakalım-tatlicadiarzu-HOŞGELDİN CANIM BENİM
HOŞGELDİN ŞEKERİM NASILSIN BAKALIM
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN
SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM :asigim::1hug:
öyle valla :1no2:bide urfadaki sıcağı görsen öldüm resmen
cnm patronumun babası hayatımda gördüğüm en memnuniyetsiz en kaba en en en uyuz adam ona katlanamıyorum herkes nasıl çalışıyorsun diyor bana inanki bu adama en kötüsünü yapmak geliyo içimden çok sinier bozucu sabah bütün neşemkle ve çalışma aşkıyla geliyorum o bi geliyo 2 laf ediyo bütün hevesim kaçıyo(
oklava::çok üzgünüm:
saol canım Şenizbebıste ıy gızecım
hadı hayırlısı bakalım
canım onlar sitede nekadar svildiğinizi gösteriyor vildoşumun deyimiyle terazi varya sağda onun üstüne tıklıyon yorum yapıyon kimin msjını istersen yani banada beklerim haaasırnaşık şeykızlar ya bişi daha sorcam bu sağ tarafta puanlar yazıyo onlar ne demek
kızlar eşimin izmire tayini çıktı allah nasip ederse 9 yıl aradan sonra tekrar memleketime dönüyorum bu mutlu haberide paylaşayım istedim sizinle hayatım yoluna giriyor çok şükür:Saruboceq::Saruboceq:
bilgencim alırsın sen onu ikna edersinn hadi hadi seni gidii sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile5sırnaşık şey
çok güzel canım...mutluluğu yakaladık bide bebşleri yakaladıkmı tamamm inş:CüvCüv:a.skızlar çok güzel bir söz buldum paylaşmak istedim sizinle
"mutluluk okadar küçük parçalardan oluşurki mutlaka bir parçası eksik kalır.."
ben sonuna iyiki sen benime ksik yanım değilsin yazıp eşime mail attım :asigim:
sanırım bizlerin eksik yanı bebişlerimiz demi kızlar:1hug:
canım şükür iyiyim sesim çıkıyor benim gülümkız escales canım hiçsesin çıkmıyor nasılsın bugün canımcım:cüvcüv:
bende baygınlığı havaların sıcaklığından geçirecem valla:bbo: