• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

a.s.
HOŞGELDİN CANIM BENİM NE OLSUN İLTE YUVARLANIP DURUYOZ TOPİCTE VALLA :emir_bebek:

BAK YA BİZ VARIZ YA KIZ AŞK OLSUN

ADET ZAMANIN NE ZAMAN CANIM BELKİ ADET ZAMANIN GELİYORSA SANCILANIYODURSUN CANIM BENİM

CANIM HANGİ İLACI KULLANDIGINI BİLMİYORUM AMA BEN KLOMENİ İLK KULLANDIGIMM M AYY ÇOOK SANCILANDIM KASILMALAR OLDU 1 HAFTA KESİN İLAÇTANDIR

Eskales dr gıtsene benım Çok dÜzenlı son 2 aydır kafayı yedı ondan umursamıyorum ama ınŞallah bebk vardırrrr

canım benim gelmemmi hiç inşallah bende valla bak burda kimsem yok ama bu siteye girdiğimden beri hiç yanlız deyilim vallakaydirigubbakcemile2

a.s.

Canım hangi ilacı kullandıgını bilmiyorum ama ben klomeni ilk kullandıgımm m ayy çook sancılandım kasılmalar oldu 1 hafta kesin ilaçtandır

kuşum ben ilaç falan kullanmıyorum karıştı galiba mercanayşe kullanıyor

ılacım bugÜn bıttı baŞka kullanmayacaĞım dr adetın 2 gÜnÜ gel Çatlatma ıĞnesıne baŞlayalım dedı

Melıkecım hoŞbbuldum ben Çok Önceden gırıyodum sıteye ama sonra gırmedım dıye ıpytal olmuŞum Şımdı yenıden baŞadım Çok mutluyummm

Eskales dr gİtsene benİm Çok dÜzenlİ son 2 aydır kafayı yedİ ondan umursamıyorum ama İnŞallah bebk vardırrrr
GÜLÜM SEN BENİ HİÇ SORMA YADA DOKTORA GİT DEME BENİM BİRAZ DURUMLAR KARIŞIK ÇARŞAMBA GİTCEM YENİDEN KAN TESTİ YAPTIRACAĞIM BAKALIM NE ÇIKACAK
hehehe çok yakın olmasakda gene yakınız demisırnaşık şeyhergün görüşüyoz nede olsa :roflol::roflol:ŞenizŞeniz:asigim::utangac:

AYNEN ÖYLE KIZ HERGÜN GÖRÜŞÜYOZ VALLA BU İNTERNET NE GÜZEL ŞEYMİŞ ONU BIRAK K.K NE GÜZEL ŞEYMİŞ ÇOK GÜZEL VE SÜPER ARKADAŞLARIM OLDU :CüvCüv::CüvCüv:

GÜLÜM SEN BENİ HİÇ SORMA YADA DOKTORA GİT DEME BENİM BİRAZ DURUMLAR KARIŞIK ÇARŞAMBA GİTCEM YENİDEN KAN TESTİ YAPTIRACAĞIM BAKALIM NE ÇIKACAK

AYNEN ÖYLE KIZ HERGÜN GÖRÜŞÜYOZ VALLA BU İNTERNET NE GÜZEL ŞEYMİŞ ONU BIRAK K.K NE GÜZEL ŞEYMİŞ ÇOK GÜZEL VE SÜPER ARKADAŞLARIM OLDU :CüvCüv::CüvCüv:

he valla yuppiiiiiiii oh oh yandan yandan oynuyom valla yerimde duramıyom mizkte çalıyor hehesırnaşık şeyhihoyyythihoyyyt

Yok canım oldum sonra geÇen cuma rahım fılmı Çekıldım bu ılaÇları verdı bunları kullan adetının 2 gÜnÜ gel dedı beklıyorum ıŞte

Back
X