• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

he valla yuppiiiiiiii oh oh yandan yandan oynuyom valla yerimde duramıyom mizkte çalıyor hehesırnaşık şeyhihoyyythihoyyyt

KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN DUR BENDE EŞLİK EDEYİM SANA hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ah ha şu bebişler yokmu benmde her ay nezaman geleceğini bilemediğimden her ay bn kendimi hamiş zannediyorum valla ama bu ay allahtan erken geldide beni odertten kurtardı yoksa gene acamaı diye düşünüp duracaktım yaff

Tedradox hap bİdecleocİn vajİnal krem tedavİ bu ay baŞlıyo canım

HIIM BEN YAKLAŞIK 7 AYDIR GİDİYORUM DOKTORA BANA TEST FALAN YAPMADILAR DİREK ULTRASYONLA BAKILDI 3 AY ÖLEE BEKLEDİM 4. AY KLOMEN KUL 5. AY BİŞEY VERMEDİ 6. AY GANOPEN KUL VE 7. AY GANOPEN KUL BAKALIM HAYIRLISI AMA ÇATLAYIP ÇATLAMADIGIMA BAKTI ONDA Bİ SORUN YOK DEDİ MERAK ETTİGİM SANADA AYNI ŞEKİLDEMİ BAŞLADI DOKTORUN CANIM:nazar:

ama inançlıyım olcak çalışmalar tam gaz devam valla buna en çok kocişler seviniyo galiba

ah ha şu bebişler yokmu benmde her ay nezaman geleceğini bilemediğimden her ay bn kendimi hamiş zannediyorum valla ama bu ay allahtan erken geldide beni odertten kurtardı yoksa gene acamaı diye düşünüp duracaktım yaff

AYYYY GİZECİGİM OOO ÇOOK KÖTÜ Bİ DUYGU BEKLEMEK GİBİSİ YOOK VALLA BENDE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM:nazar:

he şöyle yav toppiğe biraz can gelsin suskun hüzünlü olmayalım cnım hadi kızlar side katılın

bende çok gittim ultrasonla felanda bakıldı ama sorun çıkmadı şükür eşiminde normal çıktı biz beklemek istemyoruz ondan drekt çatlatma iğnesiyle başlıcaz

kızlarr patron geldi siz takılın ama beni unutmayınn ben arada yazarım yine öptümmmmm hepinizi kader arkadaşlarım benim

yakmıyo desem yalan olur ama dayanılmıcak kadar değil benide çok korkuttular hatta bi kadın dayanamamış anasteziyle yaptırmaya gelmişti ama 5 dakka sürmedi normal yani okadarda olacak

bende çok gittim ultrasonla felanda bakıldı ama sorun çıkmadı şükür eşiminde normal çıktı biz beklemek istemyoruz ondan drekt çatlatma iğnesiyle başlıcaz

yaaaaaaa canım sana da çook soru soruyorum ama hakkını nhelal et ama benim içi önemli çatlama iğnesi çatlasan da yapıoılan bi iğnemi doktorum bana bii iki denemeden sonra aşılamaya göndericem dedide beni eşimdede problem yook allaha şükür

AYYYY GİZECİGİM OOO ÇOOK KÖTÜ Bİ DUYGU BEKLEMEK GİBİSİ YOOK VALLA BENDE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM:nazar:

öyle tatlım ama artık takmamaya karar verdim bakalım nekadar sürecek aslında takmasam daha iyi biliyonmu çünkü ilk hamiş kaldığımdada böle gecikiyordu ve inan benim hamiş olduğum aklıma bile gelmemişti hiç yani nezaman gelecek diyodum düşün iki ay belkedim gelsin diye hiç aklıma gelmedi bebek falan ama kısmmeti yokmuş o ayrı-tatlicadiarzu-

ay kopamıyommm burdann :)))) dün kocişe dedim kadınlar klübüne döndüm eyvahhhh dedi:))))

öyle tatlım ama artık takmamaya karar verdim bakalım nekadar sürecek aslında takmasam daha iyi biliyonmu çünkü ilk hamiş kaldığımdada böle gecikiyordu ve inan benim hamiş olduğum aklıma bile gelmemişti hiç yani nezaman gelecek diyodum düşün iki ay belkedim gelsin diye hiç aklıma gelmedi bebek falan ama kısmmeti yokmuş o ayrı-tatlicadiarzu-

HIIM EWET CANIM BENDE ÖLEE EKARAR ALDIM BİDE ÇOOK KİLO ALMAYA BAŞLADIM HAMİLELİK PSİKOLEJİSİ YÜZÜNDEN O YÜZDEB KISMETE BIRAKTIM ARTIK HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIMhihoyyyt

ya işte bakalım br aya kadar istanbula gidecem bakalım orda bi muayene olim gene burda ii dr yok yahu

melikecim ne demek azcık yardımcı oluyosam ne mutlu ama iğne hakkında hiç bilgim yok ama kalçadan yapıyolarmış ağrı yapmıyomuş falan ama deneyimlerimi yazarım:))

ay kopamıyommm burdann :)))) dün kocişe dedim kadınlar klübüne döndüm eyvahhhh dedi:))))
niyeki kızzz :dance:
HIIM EWET CANIM BENDE ÖLEE EKARAR ALDIM BİDE ÇOOK KİLO ALMAYA BAŞLADIM HAMİLELİK PSİKOLEJİSİ YÜZÜNDEN O YÜZDEB KISMETE BIRAKTIM ARTIK HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIMhihoyyyt

amin canım hayırlısı :Saruboceq:

Back
X