Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edelim anacımm ama hangi konudaa bi konu olsaya daha iyi olur böle havadan sudan konusmak da olmuyo hep gıı
![]()
buda kızımın bugünkü gösterisinden bir sahne
gözlüklü oğlanın yanındaki tombiş benim kızım
al rüfss ben buldum getirdim maşallah cok buykmuşmuş kızıı
yaa sen öp eniştemi o zaman hepo öpsün diye bekleme. :jeyyar:nohutcum ben sölediklerimde ciddiydim canım benim al bi alttan dudakk yirim seni sen öpmücende kim öpcek benii ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ama mnohut saka bi yana enişten öpmedi beni bu hafta hiçç
ya tamam sen aldıklarını sakla ben gel,ip yiycemhoş bulduk canımmm
neler almadım ki ne istersem ama şimdi burda söylersem canları ceker bu hatunların olmaz çapkın ördekŞeniz
biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın bebiş nasılslm kızlar nasılsınız varmı güzel haberler...beryal nasılsınız nohutumuz nasıl...
bende seni öpüyorum teyzoşummmmŞenizkızlar ben kaçtım öpüyorum sizi
dorukkk senide kocamaaaaaan öptümŞeniz
çok teşekkür ederim tatlım sayenizde .kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5beryallll özel üye oldun cnm tebrikler sana:lepi::teytey:
hoşgeldin aramıza.seni de umut listesine ekliyorum .hayırlı akşamlar arkadaşlar aranızı yeni katıldım bende iki yıllık evliyim ve bende hamile deilim uzun zamandır istiyorum ama takdir ne ise o oluyo
slmmm kimse yok ama gununuz aydın olsun kıslarrr
yaa sen öp eniştemi o zaman hepo öpsün diye bekleme. :jeyyar:
ya tamam sen aldıklarını sakla ben gel,ip yiycem
biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın bebiş nasıl
bende seni öpüyorum teyzoşummmmŞeniz
çok teşekkür ederim tatlım sayenizde .kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin aramıza.seni de umut listesine ekliyorum .
günaydın canikom .adet olmadın dimi daha .inşallah olmazsındır da hamilesindir.:teselli:
yok canım benim olmadım hiç olacakmısım gibide deil bugun nie kimse yok escales hastaneye gitcekti diğer kıslarr nerdee acaba
hemen muhabbete atıldı bede zaten geçmişi gece kayınvaldemlerden gelince okumuştum yetiştim yani size:))sulezehra günaydın canım .yakaladım seni
günaydın tatlım
şimdi senin bugünmü olman gerek tam olarak adetini.
escales ve serra test yapacaktı bugün bende merakla bekliyorum .
günaydın kızlar nasılsınız bende bugün erkenciyim
yada bebiş çalışmlarımı varrrrrrrr![]()
geçmiş olsun cnm sen kendini bilmedin temizlik yaparken hasta ettinkıslarr ben geldim ama hiç iyi deilim yaa
hoşgeldin hemşerim hihoyyyt topiğimiz sana sende bize uğur getirirsin inşallaha.s.hayırlı akşamlar arkadaşlar aranızı yeni katıldım bende iki yıllık evliyim ve bende hamile deilim uzun zamandır istiyorum ama takdir ne ise o oluyo
günaydın mavişŞeniz...bugün nasılsın cnm daha iyimisin:teselli:slmmm kimse yok ama gununuz aydın olsun kıslarrr
günaydın beryalcim naberŞenizgünaydın tatlım
şimdi senin bugünmü olman gerek tam olarak adetini.
escales ve serra test yapacaktı bugün bende merakla bekliyorum .
günaydın cnm hoşgeldingünaydın kızlar nasılsınız bende bugün erkenciyim
ee kimseden ses çıkmıyo bugun uykum var deli gibi beryalcim ama gidipte uyuyamıyom
evet hayırdır kimseden ses çıkmıyor erken kalkmasam muhabbet koyu olur Çok üzgünüm çoook gelince geçmişi okumaktan muhabbet edemiyorum :CüvCüv:ee kimseden ses çıkmıyo bugun uykum var deli gibi beryalcim ama gidipte uyuyamıyom