• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın 7,30 dan berı uyanıgım tv izledım midem i iyi hissetmıyorum normalde ac uyanırdım sımdı ise mutfaga girmek istemedım cubuk kraker yedım midem bulanır gibi oldu siz napıyrsunuz
günaydın canım ay o sabah bulantılarını hiç hatırlatma o günlerim aklıma geldikçe midem kalkar hep rabbim yardımcın olsun çabuk atlatırsın inş.

:utangac::utangac: sanene yaaa

geçmiş olsun cnm sen kendini bilmedin temizlik yaparken hasta ettin

hoşgeldin hemşerim hihoyyyt topiğimiz sana sende bize uğur getirirsin inşallaha.s.

günaydın mavişŞeniz...bugün nasılsın cnm daha iyimisin:teselli:

günaydın beryalcim naberŞeniz
nohut nasıl annesi
dünyaya ne zaman teşrif edecek nohut:ecrin_bebek:

günaydın cnm hoşgeldin

sen yat uyu dinlen cnm kendini harap ettin temizlik yapacam diye :1hug:

biras daha iyiyim vildoşumm sadece uykum var bide kolum çok ağrıyor zaten vardı bu bileğimde bişiler kist demişlerdi sıvı toplanmıs şişiyordu bileklik takardım ama varya dun işte o ağrıyan kolumu mahvettim koçişte kızdı sen bilmiyonmu kolunun ağrıdını nie dikkat etmiyon dedi şimdi gdip yatsamm annemle ablam bacım gelcek gece erken uyurum die yatmıyom yoksa normalde çok gec yatarım ben kendimi alıltırmaya çalışıyom canım

günaydın 7,30 dan berı uyanıgım tv izledım midem i iyi hissetmıyorum normalde ac uyanırdım sımdı ise mutfaga girmek istemedım cubuk kraker yedım midem bulanır gibi oldu siz napıyrsunuz

h.g. canım bende aynı o saatten beri ayaktayım inş çabuk atlatırsın dün de benimki çok kötüydü çubuk olsaydı belki iyi gelirde ama evde yoktu

vildoşum gelmiş gunaydın canımm nasılsınn
hoşbuldum cnm ...kocik işe giderken uyartınca bende daha uyuyamadım napiiim:delphin:

benbilirim tipik hamile belirtileri cnm allah kolaylık versin daha çok çekersin mide bulantısınıkaydirigubbakcemile3

sağol vıldos cok iyi moral verdınnnnnnnn.dr ilaç yazdı asırı kötu olursan iç dıye ama içmem ben ilaçtan korkarım

biras daha iyiyim vildoşumm sadece uykum var bide kolum çok ağrıyor zaten vardı bu bileğimde bişiler kist demişlerdi sıvı toplanmıs şişiyordu bileklik takardım ama varya dun işte o ağrıyan kolumu mahvettim koçişte kızdı sen bilmiyonmu kolunun ağrıdını nie dikkat etmiyon dedi şimdi gdip yatsamm annemle ablam bacım gelcek gece erken uyurum die yatmıyom yoksa normalde çok gec yatarım ben kendimi alıltırmaya çalışıyom canım

hmm bak bu kadar kendini parçalamana gerek varmıydı
kolunda rahatsızmış cnm...kendine dikkat et bu kollar sana bebek bakarken çok lazım olacakkaydirigubbakcemile3 kollarında sabahlara kadar pış pışlıycan:roflol:

hbbb vildoss
ayy kızlar ıns daha ilerı gitmezzz suan mutfaga giresım bile yok
ayyy cnm yaa bende razıyım öyle şeylere yeterki hamiş kalıyım:CüvCüv:
kızlar ben bi kahvaltımı yapıyım yine gelirim inş size iyi muhabbetler
afiyet olsun cnm sana cokacimcoook
sağol vıldos cok iyi moral verdınnnnnnnn.dr ilaç yazdı asırı kötu olursan iç dıye ama içmem ben ilaçtan korkarım
dost acı söyler gerçekleri yazar ben senin dostunumsırnaşık şey
gözünü korkutma anacımm kaydirigubbakcemile3

valla gerçekler acıdır maviş
hepimiz çekecez inşallah o mide bulantısını
gerçi ben ilk hamileliğimde hiç bulanmadım ama ikincide allah bilir demikaydirigubbakcemile3

anaaa sevındım kızzz ben demiştim ona hamilesın dıyeee.olsun benımde düşüktü ama yukseldı tosuncuk hemen:))ben oğlan dye sevıyorum kızo lursa zorlancam:))))
ıns yukselırr aman drlar hemen korkutuyorlar bişey cıkmaz bence

Back
X