• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayyy cnm yaa bende razıyım öyle şeylere yeterki hamiş kalıyım:CüvCüv:

afiyet olsun cnm sana cokacimcoook

dost acı söyler gerçekleri yazar ben senin dostunumsırnaşık şey

valla gerçekler acıdır maviş
hepimiz çekecez inşallah o mide bulantısını
gerçi ben ilk hamileliğimde hiç bulanmadım ama ikincide allah bilir demikaydirigubbakcemile3

evet canım allahın takdiri o ne o olur ne olmaz bide bulantınında sebebi var cocukta zeka gelişimi daha yuksek oluyomus yanlış hatırlamıyosam bi yerde okumus bulantı iyiymiş yani ama bulanmamasıda normalmiş

anaaa sevındım kızzz ben demiştim ona hamilesın dıyeee.olsun benımde düşüktü ama yukseldı tosuncuk hemen:))ben oğlan dye sevıyorum kızo lursa zorlancam:))))
ıns yukselırr aman drlar hemen korkutuyorlar bişey cıkmaz bence

bugun tekrar test yaptıracak değerleri yukselmişmi die o yusden merak ettim inş yukselmiştir ben inanıyorumki yukselecek

hmm bak bu kadar kendini parçalamana gerek varmıydı
kolunda rahatsızmış cnm...kendine dikkat et bu kollar sana bebek bakarken çok lazım olacakkaydirigubbakcemile3 kollarında sabahlara kadar pış pışlıycan:roflol:

ben ona razıyım aanacımm yalnız sağ bilekte problem var sadece benim kaç senedir çekiyom dr kullanma diyo zorlama bileğini dio ama evin işini ben yapmıcamda kim yapcak bide sürekli kullandıgın el yani nasıl becereksem onu

anaaa herkes uyuyomu yahuu vildoşş benbilirimm nereye gittiniz sattınız benii ama

valla ben burdayımda bi topik dikkatimi çekti
kadının biri mahremini anlatıyomuşta iç çamaşırlarını komşusuna katlatıyomuş falan ona takıldım kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım
allah iyilikler versin cnm
evet canım allahın takdiri o ne o olur ne olmaz bide bulantınında sebebi var cocukta zeka gelişimi daha yuksek oluyomus yanlış hatırlamıyosam bi yerde okumus bulantı iyiymiş yani ama bulanmamasıda normalmiş
hadi yaa benim ilkte hiç bulanmamıştı ama zeki kızım maşallah:nazar:
ben ona razıyım aanacımm yalnız sağ bilekte problem var sadece benim kaç senedir çekiyom dr kullanma diyo zorlama bileğini dio ama evin işini ben yapmıcamda kim yapcak bide sürekli kullandıgın el yani nasıl becereksem onu

o kistler ameliyatla alınamıyomu cnm sende bi ev karısısın hangi bi zaman iş yapmıycan

gunaydı gunaydııın dunyanın en guzel anne adayları nasıllar bugun bakalım

allah iyilikler versin cnm

hadi yaa benim ilkte hiç bulanmamıştı ama zeki kızım maşallah:nazar:

o kistler ameliyatla alınamıyomu cnm sende bi ev karısısın hangi bi zaman iş yapmıycan

canım bi kere ameliyat demişti dr sonra dediki çok küçük alınmasına gerek yok dedi
halen çekiyomm 16 yasındaydım bileğim çıkmıştı memleketteydim ozaman dr götürmediler bi çıkıkçıya götürdüler o baktı bişiler yaptı sardı o zaman dr gitseydim şimdi hiç bişiyim olmucaktı o zamandan beride çekiyom

benbilirim+, ESCALES+, iltercakir+, mavi_qozlu+, sekerkiz67+, sulezehra+ maşallah maşallah artış var topiğimize katılımda
hepinizde arkadaş listemdesinizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım bi kere ameliyat demişti dr sonra dediki çok küçük alınmasına gerek yok dedi
halen çekiyomm 16 yasındaydım bileğim çıkmıştı memleketteydim ozaman dr götürmediler bi çıkıkçıya götürdüler o baktı bişiler yaptı sardı o zaman dr gitseydim şimdi hiç bişiyim olmucaktı o zamandan beride çekiyom

kıs şimdi hiç gitmedinmi dr yapılacak hiçbişey yokmu yani herşey bittimi :delphin:

Back
X