• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın canım benim

kıyamam bileğinde bir problemmi var gülüm sen parayı sorun yapmışsın ama bu allah göstermesin daha çok büyürse ne yapıcaksın bana kalırsa git bir doktora görün ne veriyorlarsa kullan canım benim
günaydın güzelim sen dr nezaman gidiyorsun yaa çok merak ediyorummm
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın
kızlar size doyum olmaz benim işlerim var dışarı çıkmam lazım size iyi muhabbetler çok yazmayın ama gelince okuması zor oluyor kaydirigubbakcemile3
görürşüz canım sonra kendine iyi bak

günaydın canlarımmmmm nasılsınız ben beginim bugün:((( işimden nefret ediyorumm:(((
kız işinden nefret etme severek yapmaya calış ozaman zor gelmez günaydın canım ayrıca
günaydın kızlar

tama bekletmem teyzoş anneaneme selçuğa geldikmi sana da geliriz.

günaydın hihoyyyt
ben anlamam gelmeyin zaten bak ne yapacam doruk seni yiyecem o küçük ayalarını muhakka geleceniz ona göre

canım teyzoşum günaydın nasılsın .ösledim seni.
ben eylül sonu ekim başı gibi gelicem inşalllah aranıza.
oooo az kalmış nohut kocaman olmuşsun:nazar:
nasıslın sekerım:teytey:
iyiyim canım sen nasılsınŞeniz
en son evlendikten sonra gittim emar çektiler açık emar dr kist var dedi küçük dedi bileklik verdi kullansın dedi oynatmasın dedi şırıngayla o sıvıyı çektiler eve yolladılar bi daha gitmeyi düşünüyom kolumu hiç oynatmıcakmışım ayol bu bilekliklede iş yapamamki altında demir var avucumundan başlıyo demir boyu kolumun yarısına kadar bilekliğin içinde var demir ama bununla bulaşık yıkayamıyom utu yapamıyom süpürge acamıyom yani demir engelliyo iş görmemi mecbur çıkarıp yapıyom eşim bi dr bulmuş onunda muayene paraı çok geldi bana özelde dcnt dr ortopedi dr 350 ytlmiş muayene gitmedim ozaman bitane daha varmıs 250 ytl ye bakıyomus bana çok göründü o para bakalım napıcaz şu ayı bi atlatalım tekrar gitmeyi düşünüyom böle olmuıyo
bi kerelik olsa o para verilir ama sürekli sürekli isterse o zaman bütçeyi zorlar
geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin:1hug:
kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun canım hadi doyurda öle gelkaydirigubbakcemile3
ok daha kalkamadım kıs kardeşime yakalandım msn de cnm -tatlicadiarzu-
şükür iyiyim kuşum sen nasılsın bakalım
evet canım büyük artış var canım benim
oy ben senin o kızı yerim aç bırakma yavrucağı kuşum
hehe allah iyilik versin cnm
şimdi bütün gözler senin üstünde senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz cnm:teytey:
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın ablacım hoşgeldinŞeniz
bizi unutmuşsun doruk ve beryal Çok üzgünüm çoook
sizi unutmak mümkünmü kopyaladığım zaman yoktunuz saniye farkıyla kaçırmışımkaydirigubbakcemile3
güle güle teyzoş ablama da selam söyle öpüyom küçük vildoşuŞeniz
oldu nohutcum söylerim tabiki bizde seni öpüyozŞeniz

belenay+, beryal+, ESCALES+, gulsah_28, iltercakir+, mavi_qozlu+, mercanayse, miniş+, PinkRose+, rozalin+ merhabalar kıslar

sunnet demişken kıslarr cocukların herseyi anlayacagı herseyi kavradıgı bildiiği zamanda deil ondan önce yaptırın sunnelerini sonra psikilojileri bozuluyorr

oooo az kalmış nohut kocaman olmuşsun:nazar:

iyiyim canım sen nasılsınŞeniz

bi kerelik olsa o para verilir ama sürekli sürekli isterse o zaman bütçeyi zorlar
geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin:1hug:

ok daha kalkamadım kıs kardeşime yakalandım msn de cnm -tatlicadiarzu-

hehe allah iyilik versin cnm
şimdi bütün gözler senin üstünde senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz cnm:teytey:

günaydın ablacım hoşgeldinŞeniz

oldu nohutcum söylerim tabiki bizde seni öpüyozŞeniz

bu ayı atlatalım gitmeyi düşünüyom yakında canım

sunnet demişken kıslarr cocukların herseyi anlayacagı herseyi kavradıgı bildiiği zamanda deil ondan önce yaptırın sunnelerini sonra psikilojileri bozuluyorr

şimdi işler sünnetten çıktı cnm eğlenceye dönüştü
bizim bi tanıdık var 2 oğlu var büyük oğlan 10 yaşında küçüğü 2
10 yaşındakini bu sene sünnet ettireceklermiş küçüğüde 6-7 yaşlarında
neymiş kendi sünnet düğününü hatırlaması lazımmış:bbo: saçmalık:delphin: o çocuk büyüyünce daha çok korkacak
büyük oğlan sünnet denilince çok tırsıyo şimdisırnaşık şey

bu ayı atlatalım gitmeyi düşünüyom yakında canım
hadi inşallah git baktır cnm sorun daha büyümeden çaresi neyse bakacan mecbur
slm cnm:1hug:nasılsın
herkese günaydına.s.
iyiyim cnm sen nasılsınŞeniz
merhaba cnaım nasılsın
yaa kızlar ben çıkmak zorundayım sonra görürşüz kendinize iyi bakın

iyiyim cnm saol sen nasılsınŞeniz
bana diyodun sen beni geçtin sırnaşık şey hadi neyse güle güle cnm görüşürüzkaydirigubbakcemile5

belenay aplaa rep ver yaff bana ben senden almak istiyom
alırsam başım göğe erecek
vermezsen gözüm açık gidecek ...arsız yüzsüz üye smileyi -tatlicadiarzu-

şimdi işler sünnetten çıktı cnm eğlenceye dönüştü
bizim bi tanıdık var 2 oğlu var büyük oğlan 10 yaşında küçüğü 2
10 yaşındakini bu sene sünnet ettireceklermiş küçüğüde 6-7 yaşlarında
neymiş kendi sünnet düğününü hatırlaması lazımmış:bbo: saçmalık:delphin: o çocuk büyüyünce daha çok korkacak
büyük oğlan sünnet denilince çok tırsıyo şimdisırnaşık şey

canım bak 2 yasında olması iyi ama 10 yas çok buyuk olmaz yani böle yapmamaları lazım sunneti yapsın kucukken eğlenseni istediği zaman yapar illa o zmaan mı olmsı lazım saçmalık çok çekicek bu cocuklarr

benim çıkmamm lazımm kıslarrr görüşürüzz kendinize iyi bakın allaha emanet olunn ablam çağırıyo kahvaltı edek die gideyim bari çok acıktımm

merhaba şekerler nasılsınız ben kaç gündür bakmakla yetindim yazamadım şimdi fırsat buldum yazatım dedim nasılsınız bakalım beryal escales gulsah 28 ilterçakır mavi_gözlü mercanayse pinkrose rozalin vildangel nasılsınız kızlar topikte sizlerin adını gördüm yani alttan kopya çektim kimse duymasın :utangac: nasılsınız bakalım

hamişler ve hamiş adayları gününüz güzel geçsin
hamiş adayları çalışmalar nasıl gidiyor bakalım :jeyyar:ben artık rahatım temmuza kadar yasaklıyız ya hiç telaşım yok:delphin: ama şimdilik tabi temmuz gelince temel atma töreni yapıcaz artık:lepi:törene sizleride bekleriz dicem bu tören iki kişilik o yüzden davet edemiyorumkaydirigubbakcemile3eh artık hamileyim kutlamalarına beklerim artıkalkisalkisalkis

Back
X