belenay ablacım seni bir hamiş kal ve haberini ver sen o zaman halayı gör canım benimmerhaba şekerler nasılsınız ben kaç gündür bakmakla yetindim yazamadım şimdi fırsat buldum yazatım dedim nasılsınız bakalım beryal escales gulsah 28 ilterçakır mavi_gözlü mercanayse pinkrose rozalin vildangel nasılsınız kızlar topikte sizlerin adını gördüm yani alttan kopya çektim kimse duymasınNasılsınız bakalım
hamişler ve hamiş adayları gününüz güzel geçsin
hamiş adayları çalışmalar nasıl gidiyor bakalım :jeyyar:ben artık rahatım temmuza kadar yasaklıyız ya hiç telaşım yokAma şimdilik tabi temmuz gelince temel atma töreni yapıcaz artık:lepi:törene sizleride bekleriz dicem bu tören iki kişilik o yüzden davet edemiyorumkaydirigubbakcemile3eh artık hamileyim kutlamalarına beklerim artıkalkisalkisalkis
oy kız ben sana veremiyorum şuan vallabende kahvaltı yapmaya gidiyom bu sefer kesin
kahvaltıda rafadan rep var çok severim
hadiya benim herif onu yiyor kız kayınvalidem geçen perşembe toplamış pişirmiş görsen bir yemesi var gülmekten ölürsünkızlar benim en yakın arkadaşım baharatcı o bişey önerdi bana araştıdım çok faydası var arama motoruna çakşır suyu yazıp aratın bak erkek ve kadın üremesini etkiliyomuş ayrrıca o bitkinin yetiştii yerdeki koyunlar hep ikiz doğuruyomuş ondan araştırmışlar ve bunu bulmuşlar adı çakşır toz ve su halinde satılıyo tozu daha etkiliymöiş:))
anacım inşallah öyle bir şey yokturkızlar ikigündür sag yumurtalıgımda cok agrı var acaba kist falan oldugunda böyle agrı yapıyomu
saol escales nasılsın canım
şükürü iyiyim canım benim