• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bugüne kadar bi şikayet ve bişey duymamış ama kuvettli bir bitki olduğu için tavsiye etmiyolarmış içmesin diyo

yok güzelim neden canımı sıkasın ki anacım hem ben seviniyorum bile ama daha regli falanda olmadım ve bugünü sayarsak 11 gün geççti canım

tamam canım aklımda bulunsun

sakın girme canım benim üzme kendini allah büyük tatlı kuşum

canım her ay diyorumki bu ay adet olursaam üzülmüyecem hayırlısı olsun diyom kırmızı görünce direk yataga yorganın altına bütün gün cıkmıyom :1shok:

ayy canım benim insallah cok güzel bi dua inşalla sende bebişini kucagına alır ömür boyu mutlu mesut yasarsınız
amin tatlı kuşum
canım her ay diyorumki bu ay adet olursaam üzülmüyecem hayırlısı olsun diyom kırmızı görünce direk yataga yorganın altına bütün gün cıkmıyom :1shok:
gülüm öyle yapma hem kendini yıpratıyorsun hem evliliğinizi böyle yapmakla regli olmıyacakmısın sanki allah büyük canım benim allah büyük

merhaba kıslarr ben geldim a.s. a.s. a.s. a.s. hihoyyyt

hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım

amin tatlı kuşum
gülüm öyle yapma hem kendini yıpratıyorsun hem evliliğinizi böyle yapmakla regli olmıyacakmısın sanki allah büyük canım benim allah büyük

hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım

iyiyim çok şükür bugün kayınvaldemlere gidicem gezicem yani keyfim yerinde :dance:

hayırlı sabahlar kızlar...gene berabet bigün geçiriyorum eşimle tartıştık ya ablasının bebeği var onu sevnce ben çok kötü oluyorum yani içten içe kıskançlık denilebilir düşünüyorum benim bebeğim olsa benim bebeğimide sevicek ama yok felan ondan sonra gece odada başladım ağlamaya 24yaşındayım benimle evlenenler hatta benden sonra evlenenler doğum yaptı yada yapmak üzereler bende ise 15ay oldu tık yok tabi bu durum gece ağlamalarına yol açıyor eşime kızacak bahane arıyorum saçma sapan bişey yüzünden gene tartışma çıkarttım hayliyle oda kızdı bana diyor hani sakat olsa ne yapıcan yok öle olsa yok böyle olsa tamam doğru diyorda işte insan oğlu anlamıyor hak veriyorum dediklerine ama içten içede üzülmeden yapamıyorum geçen görümcemin bebeği banyodan çıkıcak kaynanam eltimi çağır dedi ben varım ne gerek var dedim senin çocuğunmu var ne bileceksin sen çocuk giydirmeyi dedi yani o kadar kör cahil görüyorlar bebekte yeni doğmuş değil 7aylık küçük olsa dicem kemiği su gibi artık büyüdü onu giydirebilirim ayrıca çocuğum olduğundada ilk deneyimim olmicakmı ozamanda aynı lafımı dicekler sen daha önce doğurmadın bilmezsin anlamıyorum bu insanları ama çok zoruma gidiyor isyan etmeyeyim diyorum allahım günah yazmasın zamanı var diyorum ama yok yok yok

yok güzelim neden canımı sıkasın ki anacım hem ben seviniyorum bile ama daha regli falanda olmadım ve bugünü sayarsak 11 gün geççti canım

tamam canım aklımda bulunsun

sakın girme canım benim üzme kendini allah büyük tatlı kuşum

kız inş hamilesin artık kesinleşirr benceeee

hayırlı sabahlar kızlar...gene berabet bigün geçiriyorum eşimle tartıştık ya ablasının bebeği var onu sevnce ben çok kötü oluyorum yani içten içe kıskançlık denilebilir düşünüyorum benim bebeğim olsa benim bebeğimide sevicek ama yok felan ondan sonra gece odada başladım ağlamaya 24yaşındayım benimle evlenenler hatta benden sonra evlenenler doğum yaptı yada yapmak üzereler bende ise 15ay oldu tık yok tabi bu durum gece ağlamalarına yol açıyor eşime kızacak bahane arıyorum saçma sapan bişey yüzünden gene tartışma çıkarttım hayliyle oda kızdı bana diyor hani sakat olsa ne yapıcan yok öle olsa yok böyle olsa tamam doğru diyorda işte insan oğlu anlamıyor hak veriyorum dediklerine ama içten içede üzülmeden yapamıyorum geçen görümcemin bebeği banyodan çıkıcak kaynanam eltimi çağır dedi ben varım ne gerek var dedim senin çocuğunmu var ne bileceksin sen çocuk giydirmeyi dedi yani o kadar kör cahil görüyorlar bebekte yeni doğmuş değil 7aylık küçük olsa dicem kemiği su gibi artık büyüdü onu giydirebilirim ayrıca çocuğum olduğundada ilk deneyimim olmicakmı ozamanda aynı lafımı dicekler sen daha önce doğurmadın bilmezsin anlamıyorum bu insanları ama çok zoruma gidiyor isyan etmeyeyim diyorum allahım günah yazmasın zamanı var diyorum ama yok yok yok
yaaaa yapma ama bak eşinde destekçin ne güzel yanında benim 3 yıl oldu ben intihar ediyim ozamannn... kaynananın yaptığınıda allaha havale et bulur merak etme ama ssen psikolojini ferahlat birazzz düşünmeeee

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları hepicinizi ben ve oğluşum öpüyoruz canlarım pazartesi görüşürüz inşallah:a015::a015:Şeniz

belenay, benbilirim, beryal+, citos2903+, ESCALES+, mercanayse, nilaykisir+, osmaniye80 merabalar hatunlarr

kız escales hamişmisinnnnnn ıyı sevındımmm demiştim snaa yuppyyyyy degerın kaç cıktı bak banada aynını demişti saf dr öburude kızdı ne alaka neden böle demişki sadece kana bakarak hemen öyle denmez dedı..saglıklı bir gebelık dedı... sen anlat baştan ben yoktum neler oldu gel halayı cekelımmm ben benımkıne cekememiştimmm strestenn hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

beryal korkmasın minik nohutun öğret ona şimdiden ucundan accık pilavlıkgamyoncuiremsu
tamam canım anlatacam artık çünkü çok tırstırıyo dilnur teyzesi onukaydirigubbakcemile3
günaydın güzelim sen dr nezaman gidiyorsun yaa çok merak ediyorummm

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın

görürşüz canım sonra kendine iyi bak

kız işinden nefret etme severek yapmaya calış ozaman zor gelmez günaydın canım ayrıca

ben anlamam gelmeyin zaten bak ne yapacam doruk seni yiyecem o küçük ayalarını muhakka geleceniz ona göre
gelcez teyzoş söz dedik.bülbülden de mamiş ısmarla bize amacokacimcoook
afiyet bal şeker olsun canım yediklerin bebişine yarasınn
amin inşallah yarar canım onun için bir sürü şey yiyom zaten
oooo az kalmış nohut kocaman olmuşsun:nazar:

iyiyim canım sen nasılsınŞeniz

bi kerelik olsa o para verilir ama sürekli sürekli isterse o zaman bütçeyi zorlar
geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin:1hug:

ok daha kalkamadım kıs kardeşime yakalandım msn de cnm -tatlicadiarzu-

hehe allah iyilik versin cnm
şimdi bütün gözler senin üstünde senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz cnm:teytey:

günaydın ablacım hoşgeldinŞeniz

oldu nohutcum söylerim tabiki bizde seni öpüyozŞeniz
teyzoş ben 5 aylık oldum artık büyüyom hızla.

sunnet demişken kıslarr cocukların herseyi anlayacagı herseyi kavradıgı bildiiği zamanda deil ondan önce yaptırın sunnelerini sonra psikilojileri bozuluyorr
canım biz eşimle geçen gün konuştuk bu konuyu bebğim doğduğunda 3 günlükken falan kestirecez.çünkü bebekken kesilince idrarını daha rahat yapıyolarmı.biz hemen doğunca sünnet yaptıracaz.
selam canımmmmmmmm
merhaba şekerler nasılsınız ben kaç gündür bakmakla yetindim yazamadım şimdi fırsat buldum yazatım dedim nasılsınız bakalım beryal escales gulsah 28 ilterçakır mavi_gözlü mercanayse pinkrose rozalin vildangel nasılsınız kızlar topikte sizlerin adını gördüm yani alttan kopya çektim kimse duymasın :utangac: nasılsınız bakalım

hamişler ve hamiş adayları gününüz güzel geçsin
hamiş adayları çalışmalar nasıl gidiyor bakalım :jeyyar:ben artık rahatım temmuza kadar yasaklıyız ya hiç telaşım yok:delphin: ama şimdilik tabi temmuz gelince temel atma töreni yapıcaz artık:lepi:törene sizleride bekleriz dicem bu tören iki kişilik o yüzden davet edemiyorumkaydirigubbakcemile3eh artık hamileyim kutlamalarına beklerim artıkalkisalkisalkis
iyiyiz şekerim sen nasılsın yeni işin nasıl alıştınmı.
hadi sen bebişi yapta biz halay çekeriz burda.:teytey:
kocişim beni aradı süprizi varmışşşş acaba ne:))
ayyy bana da söyle neymiş kızzzz.nohutumda merak etti kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım benim

gideceğim gülüm gideceğim aksatırmıyım hiç ama bana öyle dedi ya bende o yüzden gitmedim canım benim gülüm varsa keseyi ultrasonda ne zaman görürüz
bilmiyorum gülüm ama ne bileyim o testi yapıp kaldırmayı düşünüyorum bende vildan gibi

haklısın canım benim ya zaten ben almıyacağım zaten canım benim arkadaşım getirecek artık ben utanmaya başladım geçen ay 3 test bu ay bir diğer aylardada kendime değilde görümcemle arkadaşıma aldım o değil eczanecilerin hepsindede tanıdık var komik oluyor valla soruyorlar yok başkasına diyorum ama tabi bri inanır iki inanırlar bide inşallah dediğin gibi olur bende istiyorum çünkü ikiz

kız allah iyiliğini versin senin nohutu neden korkutuyorsaun oy ben onu varya yerim bitiririm

ay inşallah canım ya valla hepsine neyin nesiyse malum oldu annem yelek yapmaya başladı kaynanam ayrı sorup duruyorlar bizde yok diyoz görseniz eşimle ben kendime bakıp bakıp duruyorum valla

hoşgeldin canım benim

tamam canım kendine dikkat et ihmal etme bileğini bir doktora görün canım benim
canım toprağım kese 6 haftalıkken görülüyo sanırım sen hamileysen bu hafta 5 haftalık olmalısın haftaya gidersen tam görünür yani.inşallah hamilesindir.
bu arada teyzesi sen bu nohutu öpmedin küstü sana :1shok:
günaydın kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar bugün sabah kalktıgımda sevinçliydim hemde üzüntülü rüyamda kızım olmuş onu emziriyorum ama sağ gögsümden süt yerine degişik bişey akıyodu uyandığımda sanki gerçek gibi etrafıma baktım rüyaymış dedim sonra gözyaşlarımı tutamadım çok üzüldüm eşim beni öyle görünce sordu anlatamadım sonrada düşündüm belki rabbim yakın zamanda bebegimin olcagının müjdesini vermiştir dedim ya arkadaşlar yoksa tam tersimi olcak lütfen yardımcı olun içime bi korku düştü:teselli:

canım rüyan hayırlara çıksın inşallah .ama bende hamile kalmadan önce hep bebek görüyordum rüyamda

asla umutsuz olma inan bu anlattıklarını hepimiz yaşıyoruz yaşın daha gençmiş bu tür düşünleri yaşayan ve sabırla bekleyen bir çok kişi var bende çok yaşadım bu duyguları tam 3 yıl bekledim bebeğimi çok stres yaptım ağladım üzüldüm olmıyacak dedim ama ummadığım beklemediğim anda hamile kaldım hemde doğal yolla gerçi kaybettim ama olsun sonuçta hamile kalabildiğimi öğrendim
sana tavsiyem asla stres yapma aklına getirme bebeği normal hyatına devam et bak nasıl gelecek meleğin o zaman

Back
X