canlarım okadar yoğunumki anlatamam kendinize iyi bakın öptüm sizi
tamam canım sende kendine iyi bak kolay gelsin sana şekerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım okadar yoğunumki anlatamam kendinize iyi bakın öptüm sizi
sumoş hoşgeldin cnm nasılsın
vildancım ne yapayım ya bu ara çok yoğunum işe başlıyacamya onun telaşı sardı beni ama 1 hafta daha var başlamama biraz uzattık başlama tarihini :)hadi inşallah git baktır cnm sorun daha büyümeden çaresi neyse bakacan mecbur
iyiyim cnm sen nasılsınŞeniz
iyiyim cnm saol sen nasılsınŞeniz
bana diyodun sen beni geçtin sırnaşık şey hadi neyse güle güle cnm görüşürüzkaydirigubbakcemile5
ben sizi bülbüle götürmezmiyim yaaa isterseniz ben sizi bizim köyün köy soralarına götüreyim çok meşurdur kirazlının köy sofraları siz gelin yeterkitamam canım anlatacam artık çünkü çok tırstırıyo dilnur teyzesi onukaydirigubbakcemile3
gelcez teyzoş söz dedik.bülbülden de mamiş ısmarla bize amacokacimcoook
amin inşallah yarar canım onun için bir sürü şey yiyom zaten
teyzoş ben 5 aylık oldum artık büyüyom hızla.
canım biz eşimle geçen gün konuştuk bu konuyu bebğim doğduğunda 3 günlükken falan kestirecez.çünkü bebekken kesilince idrarını daha rahat yapıyolarmı.biz hemen doğunca sünnet yaptıracaz.
selam canımmmmmmmm
iyiyiz şekerim sen nasılsın yeni işin nasıl alıştınmı.
hadi sen bebişi yapta biz halay çekeriz burda.:teytey:
ayyy bana da söyle neymiş kızzzz.nohutumda merak etti kaydirigubbakcemile3
canım toprağım kese 6 haftalıkken görülüyo sanırım sen hamileysen bu hafta 5 haftalık olmalısın haftaya gidersen tam görünür yani.inşallah hamilesindir.
bu arada teyzesi sen bu nohutu öpmedin küstü sana :1shok:
canım rüyan hayırlara çıksın inşallah .ama bende hamile kalmadan önce hep bebek görüyordum rüyamda
evet canım geçmişten gelemedim mmmİltercİm gene geÇmİŞtesİn heralde
merhaba canım nasılsın bakalımilterr nilay mrb ne haber nasılsınız
ne olsun canım yaaa evdeyim hep böyle takılıyom arada buraya başka yaptığım hiç bişey yok bekliyom
evet canım başlıyacam artık 5 aydır evdeyim bunaldım otel daha yeni acılacak onu bekliyorum işte burdada işler sezonluk anacım yokki adam akıllı bir işşişemi başlayacan iltercimm ohh ne güzel yaaa bütün stresin gider işte aklına takılmaz bebek bende öyle bir şeyler istiyom ama nerdeeee
CANIM KOCANA NEDEN eşlik etmiyosun evde oturma çık dışarı açılırsın iyi gelir
kızlar yaa benim temizlik yapmam gerekiyor ama benimde canım yapmak istemiyor ne olacak ben böyle yaaaa heryer heryerde evde(