Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm nbrrr yemek yaptım iş ğüç yapmadım amannn
kıslar ben çıkıyorum adapazarına kayınvaldemlere gidicem çıkmam lazım daha eve gidim eşyalarımı alıcam.neyseki işten arkadaşla aynı yerde oturuyoruz arabayala gidicez.sizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüzzzzzŞeniz hihoyyyt
slm hoş geldin canım bebiş nasıl kız bebişine ve sana devamlı rep veriyorum benslm nbrrr yemek yaptım iş ğüç yapmadım amannn
slm canım hoş geldin aramıza nasılsın kendinden bahsetsene birazslm canım yenı uye oldum bende
sanırım hepımızın canı cok sıkılıyo bende sabahtan berıdır patliycam
güle güle canım kendine iyi bak pazartesi görüşürüz canım benimmm:a015::a015:kıslar ben çıkıyorum adapazarına kayınvaldemlere gidicem çıkmam lazım daha eve gidim eşyalarımı alıcam.neyseki işten arkadaşla aynı yerde oturuyoruz arabayala gidicez.sizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüzzzzzŞeniz hihoyyyt
güle güle canım kendine iyi bak pazartesi görüşürüz canım benimmm:a015::a015:
haklısın sumosss aman salla işler ı sankı 2 kişiyizzzz 19 mayısta yaparım tatıl:)))
gülbenın son sarkısı cok güselll onu dınlıyorummm bende kadını sevmem ama sarkı güselll
leylem ben sana cevp yazmısıtm
evet canım sıkılmazmıııı malum konular
slm canm ordamısın ınsallah bende en kısa zamanda hamıle kalırım cok ıstıyorum sanırım kafama takıyorum dıye olmuyor
evet canım bizde kafamıza tektığımız için hep strssss kaç aylık evlisin canım
evet cnm takmaaa dr hersey yolunda demişse dr ınan bekle
hg beryall
leylem gecmişe bakarsan bayagı uzun yazım cnm ben suan hamileyım cnm eylülden beridir beklıyorum sana uzunca yazmısıtm ama görmemişin cnm