• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım benim dayımın kızı 19yaşında evli yani ve havuzları vardı onların hep içine gire gire iltihap kapmıştı hemde öyle böyle bi iltihap değildi çok fazlaydı şimdi 7aylık evli ve 5aylık hamile düşün yani hep diyodiki benim çocuğum olmaz falan filan ama hemen oldu iltihap önemli bir şey değil yani ama bol bol su iç çok iyi su bende ilk evlendiğimde vardı ama çok şükür şimdi hiç bir şey yok okadar su içiyomki neredeyse kulaklarımdan su çıkacak vallahakaydirigubbakcemile3

ben hıc su ıcmıyorum malesef

ay ay havanın tadını çıkarın ana oğul öpüyom siziii
evet öle yaptık gezdik geldik teyzesi
kızlar merhaba ..kaç gündür giremiyorum misafirlerim var yaa..anneciğim ve antalyadan arkadaşım..iki gündür evdeyim tati yapıyorum onlarla....bugünde evdeyim ama bi bakayım dedim...kızlar ben iyiyim dün doktora gittim bebişimi göremedik kese büyümüşş....doktor herşey normal gidiyor kese güzel büyümüş bebek bence burada ama daha çok küçük dedi...tahminen 5 haftalık daha geç döllenme olmuş...adet tarihine göre 7 haftalık çıkıyor ama 5 haftalıkmış...ne bileyim yaa bır hafta daha bekleyeceğim..işallah görürüz kızlar...sizi seviyorum görüşürüz yine
canım çok sevindim kese büyümüş.min,iş yer yapıyo kendine .yrerim ben onu.
ben varım kuşummm
dündü genelde düzenlidir ama mevsim degişikliği olabilir diyorum ama insallh hamileliktir
inşallah canım
kızlar ben bir şey sorcam ama ben evde muhabbet kuşu besliyorum bebek doğunca zararı varmış kızlar işin kötüsü ben bu hayvanlarada aşırı düşkünüm onlar olmayınca yapamıyorum yıllardan beri kuş ve balık vardır benim hayatımda hadi balık sorun değilde kuşu besliyemiyecekmiyim kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirm.
evet kuş tehlikeli canım .
slm kızlar nasılsınıza.s.
selam canım

leylem sıkma canını iltihap geçici bi olay çok dikkat et ayağını sıcak tutbetona falan sakın oturma inşallah geçer:) iltihapla hamile kalanda çok.

neyse ben kaçtım kızlar eltimin oğluna bakıyorum hiç durmuyor kendinize iyi bakın allaha emanet olun byyyyyyyyyyyyyy

sen yinede umutsuzluğa kapılma Allah yardımcımız olsun inşallah beklediğimize değer hepimizin yüzü güler:))))

6 yıl olmamıs dıyınce korktum ama ya bende o kadr beklersem dıye

nerden biliyosun belki hamilesin belki olmuycak hiç benim 3 yıl oldu hala tık yokkkk allah herkeze hayırlısını versin geç olmasına üzülüyoruz ama vardır bundada bi hayır sıkma canını

Back
X