- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
ben geldimm kaydirigubbakcemile3 haftasonunuz nasıl geciyoo kıslarr
hoşgeldin mavişim nasısınnnn bakalım bitirdin işleriii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimm kaydirigubbakcemile3 haftasonunuz nasıl geciyoo kıslarr
nerden biliyosun belki hamilesin belki olmuycak hiç benim 3 yıl oldu hala tık yokkkk allah herkeze hayırlısını versin geç olmasına üzülüyoruz ama vardır bundada bi hayır sıkma canını
neyse kıslar ben çıkıyom kendinize iyi bakın:))) dualarda buluşmak üzere...
canım nerelerdesin sen bakimSLM ALK kızlar nasılsınız bakım baya bi aradan sonra geldim
canım nasılsın son bir hafta .az kaldı.inşallah bebişin tutunuyodur annesine.slm ben geldim escales canım sakin ol bak adet olmamışın işte inş hayırlısıyla vardır ki var zaten merk etme kuzummm
canım nasılsınsumoş hoşgeldin cnm nasılsın
ayyy bayılırım köy sofralarına burda hiç yok iyi olur walla özledim oralarıvildancım ne yapayım ya bu ara çok yoğunum işe başlıyacamya onun telaşı sardı beni ama 1 hafta daha var başlamama biraz uzattık başlama tarihini :)
ben sizi bülbüle götürmezmiyim yaaa isterseniz ben sizi bizim köyün köy soralarına götüreyim çok meşurdur kirazlının köy sofraları siz gelin yeterki
evet canım geçmişten gelemedim mmm
merhaba canım nasılsın bakalım
biz geliriz oğlumla yardım ederiz sana teyzesikızlar yaa benim temizlik yapmam gerekiyor ama benimde canım yapmak istemiyor ne olacak ben böyle yaaaa heryer heryerde evde(
hoşgeldin canımmerhaba kızlar ben geldim
hihoyyyt
inşallah canım aramıza hoşgeldin .slm canm ordamısın ınsallah bende en kısa zamanda hamıle kalırım cok ıstıyorum sanırım kafama takıyorum dıye olmuyor
yaa bende denize girmek istiyorum ama göbişim var utanırım yaaaanedemek canım elimden geldiğince veriyorum herkese evet vermişsin ondan dedim bebişimede rep diye ondan yazdım canımm
ayyy evet burasıda öyle canım tam deniz havası kuşadasıda yanıyor ya bu hafta sonu eşimin işi çok olmasaydı denize gidelim diyecektim bende biz gecen sene 1 mayısta girmiştik bu sene daha siftah yok
aldık bile hoşgeldin canım .slm kıslar benide aranıza alırmısınız bende artık anne olmak istiyorum Rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı evlat nasip eylesin inşallah...
aaaa beryallll hoşgeldin canımm heralde geçmişi okuyon
kızlar bısey sorcam dr bana fıtıl verdı ama ılıskıye gırmeyın falan demedı netten baktım ılaç kullanırken gırmeyın dıyo bılgısı olan varmı
evet canım girilmiyo bende kullandım ama doktorun sana demesi lazımdı bize dedi girmeyin diye
slm kızlar sohbette yer var mı bana da
ekledim canım .beryal benide listenin sonuna ekle canım . Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah
canım adet olmakla hamile kalmanın belirtileri aynı .yani bende de ara ara kasıklarımda ağrı oldu.ve adet olacakmışım gibi belim ağrıdı karnım ağrıdı.sen kafana takma relax ol bebişimberyalll canım hazır seni yakalamışken sen bu iğneyi yaptırdıktan sonra yani bi kaç gün sonraa böyle hafif hani adet olmadan önce bi ağrı oluyo ya hafif ama sende de olmuşmuydu
teşekkür ederiz canımmmnabersiniz kızlar epey bi aradan sonra tekrra merabalar a.s. bu çiçekler hepinize
selam canım hoşgeldin nasılsınbenbilirim, beryal+, huzeyfe, iltercakir, leylem, memuriye, sumos23, _vildan_ slmmmm
selam tatlım iltihap için günde en az 2 litre su içmelisin bende de vardı ve hamile kaldım ama ilaç vermedi doktorum sorun olur diye hep su içtim bol bol şimdi de günde 3 litre içiyorum çok rahatım .slm beryal
hoşgeldin maviş teyze gel öpüşelim Şenizben geldimm kaydirigubbakcemile3 haftasonunuz nasıl geciyoo kıslarr
valla olan oldu artık napalım dr bısey demeyınce