hoşbulduk canım eee ne var ne yokkşakkıdı
cok sıkıldıkk cnm bugun onun dısında iyi senden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım eee ne var ne yokkşakkıdı
ok canım yakın sayılır ben inegöl demiştim şutarafagittihoşgedin canım :1hug:
anladım canım sen nerde oturuyosun canım iznik:1hug:
canım inşallah hayırlı sonuç alırsın...umudunu kaybetme dr. diil allah bilir bence ...benide çok umutlandırmıştı dr.um ama olmadı nasip yok her şeyin hayırlısı diyorum...acı badem i tavsiye eden çok arkadaş oldu fakat sağlık güvencesi yok tamammen özel ..yalnız ön görüşme için ücret almıyolar bildiğim kadarıyla..bende dün ilk aşılamamı oldum ama dr umutsuz 2 kez daha deneriz sonra tüp bebeğe geçeriz dedi ama ben uğraşmak istemiyorum direkt tüpe geçmek istiyorum ama fiyatı kaça çıkar bilmiyorum araştırıcam senin bilgin varmı bursada uygun ve güvenilir bi merkez
cok sıkıldıkk cnm bugun onun dısında iyi sendennbr
evet canım rabbim zamanı gelince yolluyo meleklerimizi.. sen hakkımda hayırlısı neyse o olsun de rabbim duyar sesini.inşallah gülüm inşallah...herşeyin hayırlısını istediğim gibi evladında hayırlısı diyorummm(((kendimi avutuyomm)
slm kıslar nasılsınız
meraba kızlarrr
merhaba kızlar
canım bendede olmuştu hep ağrılı geçirdim ...adet olmadan 3 gün öncesine kadarda rahatsızlığım devam etti.kızlar çatlama ignesini vurdum 5 gün geçti şimdi kasıklarım ağrıyor sanki adet olacak mışım gibi belimde ağrıyor bunun sebebini bilen var mı geçen ayda iğne vurdurdum ama böyle canım acımadı ne oluyor bana söyler misiniz
kızlar çatlama ignesini vurdum 5 gün geçti şimdi kasıklarım ağrıyor sanki adet olacak mışım gibi belimde ağrıyor bunun sebebini bilen var mı geçen ayda iğne vurdurdum ama böyle canım acımadı ne oluyor bana söyler misiniz
kızlar ben çıkıyorum esen kalın
evet canım rabbim zamanı gelince yolluyo meleklerimizi.. sen hakkımda hayırlısı neyse o olsun de rabbim duyar sesini.
hoşgeldiniz teyzoşlar.ben nohut öpüyorum hepinizi.şöyle sıraya geçin bakim uzatın dudaklarınızı.öpecem ağlamayın sıryla hepinizi öpecem .herkese yetecek öpücük var bende :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr adet olllllllllllllllllllllllllldum maalesef
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr adet olllllllllllllllllllllllllldum maalesef
evet canım rabbim zamanı gelince yolluyo meleklerimizi.. sen hakkımda hayırlısı neyse o olsun de rabbim duyar sesini.
hoşgeldiniz teyzoşlar.ben nohut öpüyorum hepinizi.şöyle sıraya geçin bakim uzatın dudaklarınızı.öpecem ağlamayın sıryla hepinizi öpecem .herkese yetecek öpücük var bende :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım bence bekle şimdi inşallah tutar aşılaman.bende dün ilk aşılamamı oldum ama dr umutsuz 2 kez daha deneriz sonra tüp bebeğe geçeriz dedi ama ben uğraşmak istemiyorum direkt tüpe geçmek istiyorum ama fiyatı kaça çıkar bilmiyorum araştırıcam senin bilgin varmı bursada uygun ve güvenilir bi merkez
güle güle canikommmm:a015:kızlar ben çıkıyorum esen kalın
kızlar çatlama ignesini vurdum 5 gün geçti şimdi kasıklarım ağrıyor sanki adet olacak mışım gibi belimde ağrıyor bunun sebebini bilen var mı geçen ayda iğne vurdurdum ama böyle canım acımadı ne oluyor bana söyler misiniz
canın sağolsun canım sen iyi ol ...sağlığın yerinde olsun önemli olan oooo...inşallah bi gün bizde burda hamişşşiiziizzzz diye bağrırııııızz.kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr adet olllllllllllllllllllllllllldum maalesef