Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

mrb canım hoşgeldin

oyyyy yerim onu .sağlıkla doğsun inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:
amin canım inşallah en önemlisi o zaten

hoşbulduk cnm naberrr
iyilik canım senden nbr

kızlar ben çıkıyorum esen kalın
güle güle canım :a015:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr adet olllllllllllllllllllllllllldum maalesef
olsun canım ya inşallah birdahaki sefere olur dert etme :1hug:

canım inşallah hayırlı sonuç alırsın...umudunu kaybetme dr. diil allah bilir bence ...benide çok umutlandırmıştı dr.um ama olmadı nasip yok her şeyin hayırlısı diyorum...acı badem i tavsiye eden çok arkadaş oldu fakat sağlık güvencesi yok tamammen özel ..yalnız ön görüşme için ücret almıyolar bildiğim kadarıyla..

bugün bursa tüp merkezini aradı eşim 4.5 falan diyolar özel ama ssk sız uygun geldi aslında ama bilmiyorum inş tutunur bebeğim sıkıca annesine bunlara gerek kalmaz acı bademide aradık ama bugün pazar dr belirliyormuş fiyatı bakalım hayırlısı

kocişşş acıkmış ben birazdan gelicemmm byyy

eee sonuç hamiş kaldın mı canım:Saruboceq:
yok tatlım yok nerdeee... 13. günde geldi.. kırmızılar şu anda çok yoğun geçiriyorum dr. ma hala ulaşamadım malesef bekliyorum.....ama dr. um ağrıların verilen ileçlardan kaynaklandığını söylemişti..

bende çarşamba günü pregnly çatlatma iğnesi oldum ama hiç bişey hissetmedim hiç bir yerim ağrımadı ve dünde aşılama oldum
canım senin bir daha aşılaman olursa çatlatma için ovitrelle kullan o prengly den daha etkili bilgin olsun
kocişşş acıkmış ben birazdan gelicemmm byyy

güle güle teyzoş yine gel.:a015:

canım çok üzüldüm gelecek ay inşallah rabbim yüzünü güldürür pes etmek yok tam hız yola devam:Saruboceq:senağlama

hadiya neyse sonraki aya inşş

olsun osmanıye üzülme bir dahakı ayaa senağlama

canım bence bekle şimdi inşallah tutar aşılaman.
aşılama yı en az 3 kez deniyolar tutmazsa tüp bebeğe geçiliyo.sen rahat ol .tüp bebek en son yol.sen doktoruna güven ve sabırlı ol canım .

güle güle canikommmm:a015:

canım hamilelik belirtileri aynı adet olacakmışsın gibidir.ayırt etmek çok zor oluyo.ama henüz belli olmaz .iğne vurulduktan 16 gün sonra en net sonucu öğrenebilirsin .ben öle yaptım 16 günlükken test yaptım çok silik çıktı bence sende acele etme sakın iğne vurulduktan sonraki 16 yada 17 gün sonra sabah ilk idrarınla aç karnına test ya.hayırlısı olsun inşallah

:1hug: canın sağolsun canım sen iyi ol ...sağlığın yerinde olsun önemli olan oooo...inşallah bi gün bizde burda hamişşşiiziizzzz diye bağrırııııızz.

mrb canım hoşgeldin

amin canım inşallah en önemlisi o zaten

iyilik canım senden nbr

güle güle canım :a015:

olsun canım ya inşallah birdahaki sefere olur dert etme :1hug:

saolun canlarım benim üzüldüm ama eşim ve evliliğim için ayakta durmam lazım yoksa be üzülünce eşim cok kötü oluyo yüce rabbim büyük bende bi gün elbette müjde li haberi alacam ne demişler herseyde bi hayır var :utangac:

canım bence bekle şimdi inşallah tutar aşılaman.
aşılama yı en az 3 kez deniyolar tutmazsa tüp bebeğe geçiliyo.sen rahat ol .tüp bebek en son yol.sen doktoruna güven ve sabırlı ol canım .

inş tutar bugün ikinci gün acaba yarın işe gitsemmi işim stresli biraz karar veremedim ama zaten dr umutlanma dedi

bugün bursa tüp merkezini aradı eşim 4.5 falan diyolar özel ama ssk sız uygun geldi aslında ama bilmiyorum inş tutunur bebeğim sıkıca annesine bunlara gerek kalmaz acı bademide aradık ama bugün pazar dr belirliyormuş fiyatı bakalım hayırlısı
canım bildiğim kadarıyla acı bademde 6000 tl ama bence .. rakama çok bakma dr. larını araştır...

imkanlarım çok geniş değil o yüzden araştırıyorum bakalım hayırlısı
canım bizde öle sonuçta çok düşünüyoruz ...ama aile desteği alıyorum ben yoksam prof. gidemem...ama sonuçta öönemli bişey ha birde 2 tüp bebekten sonra 3.yü bedava yapıyolarmış.....

saolun canlarım benim üzüldüm ama eşim ve evliliğim için ayakta durmam lazım yoksa be üzülünce eşim cok kötü oluyo yüce rabbim büyük bende bi gün elbette müjde li haberi alacam ne demişler herseyde bi hayır var :utangac:

bencede canım çok haklısın her ne olursa olsun pozitif düşünmek lazım ondan kaybediyoruz ya bir türlü öğrenemedik ne kadar takmıyoruz desekte bir yanımız hep hüzün dolu oluyor :çok üzgünüm:
ama yılmak yok yola devam :lepi:

Back
X