Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
<div class="bbWrapper">canlar bana müsaade benimki içerde söylenmekte daha fazla söyletmeyim sizleri kocamannnn öpüyorum sevgiyle kalın sizleri seviyorum allah hepimizi selamate çıkarsın inşallah hayırlı gecelerŞenizbuyrunnnnnnnnna.s.</div>
<div class="bbWrapper">hanımmmmmmmlarrrrrr ya ben uyuyamıyorum. çok heyecanlıyım. ya acaba hamilemiyimdir. 2 gün kaldı. ama beklemek çok zor. ama hiç belirti yok.aksine her adet dönemimde asabi oluyodum. nedense acayip bi neşe var içimde. arada bi kasıklarım batıyo. karnıma sancı giriyo o kadar. bide ayaklarımı toplayıp oturduğum zaman sağ kasığımda bi baskı hissediyorum. bilmiyorum benmi kendimi dinliyorum. yoksa hamile olduğumu düşünmek mi istiyorum. bilmiyorum ki offfffffffffff çok heyecan yaptım.....</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="limonnnnn" data-source="post: 7446398"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=7446398"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-7446398">limonnnnn .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
hanımmmmmmmlarrrrrr ya ben uyuyamıyorum. çok heyecanlıyım. ya acaba hamilemiyimdir. 2 gün kaldı. ama beklemek çok zor. ama hiç belirti yok.aksine her adet dönemimde asabi oluyodum. nedense acayip bi neşe var içimde. arada bi kasıklarım batıyo. karnıma sancı giriyo o kadar. bide ayaklarımı toplayıp oturduğum zaman sağ kasığımda bi baskı hissediyorum. bilmiyorum benmi kendimi dinliyorum. yoksa hamile olduğumu düşünmek mi istiyorum. bilmiyorum ki offfffffffffff çok heyecan yaptım.....
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
aynı benim durumumdasın canım bende öyleydim yarın git bi özel polk betahcgne baktır 10-15 tl civarı birşey</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="bilgen35" data-source="post: 7446427"
<a href="/goto/post?id=7446427"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-7446427">bilgen35 .!.:</a>
</div>
aynı benim durumumdasın canım bende öyleydim yarın git bi özel polk betahcgne baktır 10-15 tl civarı birşey
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
canım biraz daha bekleyim diyorum. çünkü üzülcem biliyorum. kendimi kaptırmakta istemiyorum. eşim diyoki bu ay sendeki bu rahatlığı anlamadım. çok relaxsın çok ilginç diyo. devamlı sırıtıyorum ( normalde bu dönem çok suratsız olurum ) düşün yani adam bile fark etti. nesen böyleyim bilmiyorum. canım sen hamilemisin ?</div>
<div class="bbWrapper">listeye baktım canım hamişsin sen kusuruma bakma ben daha yeniyim o yüzden kimseyi tanımıyorum. kusura bakma arkadaşım. allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize. ayyyyyyyyyy içim kıpır kıpır valla...</div>
<div class="bbWrapper">allah hakkında hayırlısını versin canım benimde hiç bir belirtim olmadı kasık ağrılarım bel ağrılarım bıçak gibi karnıma giren krampların dışında eşim dedi sen kesin hamilesin yok dedim adet olucam ama hamile çıktım önemli değil farketmemiş olabilirsin</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="bilgen35" data-source="post: 7446722"
<a href="/goto/post?id=7446722"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-7446722">bilgen35 .!.:</a>
</div>
allah hakkında hayırlısını versin canım benimde hiç bir belirtim olmadı kasık ağrılarım bel ağrılarım bıçak gibi karnıma giren krampların dışında eşim dedi sen kesin hamilesin yok dedim adet olucam ama hamile çıktım önemli değil farketmemiş olabilirsin
</div>
</div>
</blockquote><br />
evet canım hayırlısı bakalım. çokta ümitlenip hayl kırıklığı yaşamak istemiyorum. benimki hiç hamile olabilirmisin demiyo. sonra ağlayacağım diye.biliyo çünkü ne sulugöz olduğumu. sen olmayacakmışsın gibi düşün sonra üzülme. yine deneriz diyo. ama gelde bana anlat dimi. bakalım hepimiz için rabbim hayırlısını versin.</div>
<div class="bbWrapper">kızlar günaydın iyi pazarlar..umarım herkes iyidir.<br />
<br />
bilgencim tebrik ederim:teytey::teytey::teytey: çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sağlıklı,huzurlu,rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim. darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.</div>