- Konu Sahibi cemrenaz06
-
canım inşallah bizde sana bol bol bebiş haberleri veririz.... ama ben çok uzun süredir uğraşıyorum yaaaaa... vücudum kendini ne kadarda sıkı korumaya almış meğer.... bebeişin büyüyo cemrem hayırlısıyla inşallah kucağınada alcaksın dualarım sizinle...arkadaşlar bişey öğrendim ve paylaşmak istiyorum önce şunu anlatayım size
ben 2 yl korundum ama ilaçla filan değil sonra 5 ay denemeden sonra bebek oldu şunu çok sordum kendime 5 ay her regli oluşumda ve tek çizgiyle yıkılışımda acaba eksik bişey mi var ama yokmuş sadece olan şuymuş
2 yıl korununca yani uzun süreli korunmalarda ilaçla yada başka türlü korunmalarda fark etmiyo vücut kendini korunmaya alıştırıyomuş ve sen korunmayı bıraksanda vücut kendini bir süre daha koruyomuş bunu duyunca rahatlamıştım yani benim gibi olanlar varsa hemen ümitsizliğe kapılmasın diye bunu yazmak gereği duydum kızlar size bol bebişli günler dilerim..
bu arada teyzeleri 7+4 olduk hadi bize bol arkadaşlar getirin sizde Şeniz
arkadaşlar bişey öğrendim ve paylaşmak istiyorum önce şunu anlatayım size
ben 2 yl korundum ama ilaçla filan değil sonra 5 ay denemeden sonra bebek oldu şunu çok sordum kendime 5 ay her regli oluşumda ve tek çizgiyle yıkılışımda acaba eksik bişey mi var ama yokmuş sadece olan şuymuş
2 yıl korununca yani uzun süreli korunmalarda ilaçla yada başka türlü korunmalarda fark etmiyo vücut kendini korunmaya alıştırıyomuş ve sen korunmayı bıraksanda vücut kendini bir süre daha koruyomuş bunu duyunca rahatlamıştım yani benim gibi olanlar varsa hemen ümitsizliğe kapılmasın diye bunu yazmak gereği duydum kızlar size bol bebişli günler dilerim..
arkadaşlar bişey öğrendim ve paylaşmak istiyorum önce şunu anlatayım size
e o zaman ben bittim arkadaşlar, 13 yıldır korunuyordum ben
slm arkadaşlar ben 10 yıllık evliyim 3 defa kürtaj olmak zorunda kaldım en son 3 yıl önce kürtaj oldum 2 yıldır korunmuyorum ve hamile kalamadım bitkisel bir kür varmı bildiğiniz ben anne olmak istiyorum.şimdi keşkelerle yaşamak istemiyorum sadece anne olmak istiyorum .:ecrin_bebek:
merh... ark ben bi bebek kaybettıkten sonra bana 5 ay korunmamı soyledı doktor ama bız 4 ayında esım daha dayanamadı yanı adetıme 1 hafta var daha ama su 2 3 gundur fena halde kasık agrısı ve bazen bas donmesı oluyor acaba hamılemıyım ve sol kasıgım ve bacagıma agrı yapıyor sarı akıntı var ve sol kasıkta hafıf bı sertlık var ne olur cvp yazın varmıdır sızcen eeeboshayallersmile
inşallah hamilesindir canım. Kasıktaki sertlik hamilelikte olabiliyor. ilkinde nasıldı belirtilerin? kıyaslarsan daha çabuk anlarsın.çünkü herkeste farklı olabiliyor. Ben iki düşükten sonra adetime 9 gün kala farkettim, hemde beklemediğimiz bir gebelikti. bütün belirtiler aynı olmasa da benim hemen ağzımın tadı değişiyordu. tabi en iyisi biraz daha bekleyip test yaptırmak.
ayyyyy lutfen bısı yazın yaaa karnım cok agrıyor boyle akıntı cok ama cok acık kahvemsı bıı renk geldı hasta mı olacam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?