Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım ben hamıle degılım ama sanki hamıle gıbı hıssedıyorum kendımı cok tuhaf halller oldu ya goguslerım fena sıstı adetıme daha cok var ama belım kasıklarım acayıp agrıyo sımdıde halsızlık akıntı basladı ıns rabbım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın..adete kadar nası beklıcem bılemıorummmm![]()
canim ben yaklasik 2 yillik evliyim evlendigimden beri istiyordum esim istemiyordu ikimizin istedigi ilk ay hamile kaldm ama uzucu bitti sonucu kurtaj oldum gelismedi bebegim temmuzda yasadim bu uzucu olayim yaklasik 5 aydir istiyorum ama olmuyor ya ilk defa bu ay dikkat ettim ama yastik koydum sogan kuru yaptim bakalim ne olcak sen neler yapiyosun
bizimde bebeğimiz olmuyordu doktora gittik. bi sorun yokmuş. doktor bazı tavsiyelerde bulundu. o ay hamile kaldım. işte doktorumun tavsiyesi.
gece yatmadan eşim 1 bardak havuç suyu içti.
sabah 6-10a kadar olan saatlerde ilişkiye girdik.
ilişki sonrası en az 1 saat ayağa hiç kalkmadım.
2 günde bir ilişkiye girdik.
gün içinde 1-2 kuru incir ve ceviz bunlar sperm kalitesini artırıyormuş.
en önemliside stres yok.
bebeğim olsun diye iliişkiye girmeyeceksiniz dedi. bu çok mümkün olmuyor ama deneyin bakalım hidi kolay gelsin
oğlum 4 aylık![]()
Meraba arkadaslar hamile kalmak için 2 yıl uğrastık.Allah ıma sükür sonunda hamile kaldım.Öncelikle ya musavvir ya bari ya halık olan Allah ın isimlerinden aklıma geldikçe tesbih çektim.Ve çaksır suyu içtim.Hep dua ettim.Bence sizde deneyin.Dua nın çok önemi var.
caksir suyu o nasil biseymiskii??? allahim ayirmasin. negüzell ins bize allahim nasip eder.. bende 313 tane ayetel kürsü okuyorum arkadaslarla ins allahim kabul eder..
kizlar aranizda hiicc preseed kulanan varmi yada tanidigi biri kullanan varmi eger varsa ssizce iyiimi kötümü satin aldim ama kararsizim kulansammi diye kimyasal madde ise yaramaz diye ??![]()
allah kabul etsin canim eger okumam gerekirse bende gonullu olarak okurum haberin olsun canim hayirlii yinede peki sen ne zamandir istiyorsun canim bu arda benim ismim aysegul canim
o nasil birsey canim hic duymadim faydali birsey se bende kullanmak isterim
Herkese merhaba kızlarrr bende aranıza katıldımm hoşgeldin diyen var mı acebaaa![]()