• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve çatlatma iğnesi yapanlar

Sema0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
24
5
1
32
2 buçuk yıllık evliyim. 2 defa düşük yaşadım. 1 senedirde denememize rağmen hamile kalamadım. Bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün günde 3 defa. 14. Gün 3 yumurtam gelişti. Boyutlarını sormayı unuttum heyecandan. Çatlatma iğnesi yaptı hemen. İkiz olma ihtimalini de belirtti. Yatın ve çarşamba günü ilişki önerdi. Bat 27. Çok erken ama içimde büyük bir umut var.
Konuşmak paylaşmak iyi geliyor benim gibi ipne olup bekleyenler beraber bekleyelim ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aminn 🌺

2 buçuk yıllık evliyim. 2 defa düşük yaşadım. 1 senedirde denememize rağmen hamile kalamadım. Bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün günde 3 defa. 14. Gün 3 yumurtam gelişti. Boyutlarını sormayı unuttum heyecandan. Çatlatma iğnesi yaptı hemen. İkiz olma ihtimalini de belirtti. Yatın ve çarşamba günü ilişki önerdi. Bat 27. Çok erken ama içimde büyük bir umut var.
Konuşmak paylaşmak iyi geliyor benim gibi ipne olup bekleyenler beraber bekleyelim ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aminn 🌺
Benimde ovitrelle çatlatma iğnesi 27 Ağustos da yapıldı bende bekliyorum canım benim inşallah hayırlı haberler aliriz

Bat ne zaman senin baya geçmiş üzerinden. Aminn inşallah Rabbim boş bırakmasın kimsenin kucağını. Test yaptın mı 14 gün olmuş. Ben şimdiden gün saymaya başladım stres yapmamak lazım ama elde değil.

Sonucunuz ne oldu acaba

Maalesef olumlu sonuç alamadım. İğnenin 26. Günü adet oldum. Yarın adetimin 3. günü doktor randevum var sanırım yine klomenle devam.

Merhabalar bende 26 eylülde iğne oldum benimde 11 ağustosta 2 aylık ken kalbi durdu öncesi kimyasal gebelik olmuştu ilk defa iğne kullandım sizde durumlar nasıl acaba

Merhaba benim ikinci klomen iğne denemem çok şükür hamileyim. İğneden 14 gün sonra test yaptım pozitifi gördüm. Mutluluk ve yine aynı şeyleri yaşarım korkusu karışık şuan. Rabbim ne derse o olur. Teslim oldum.
Bu arada bu ay hiç oldumu olacak mı diye düşünmemek için adet tarihime kadar tatil yaptım kafamı dağıttım. Umutsuzdum hatta diş için randevu bile almıştım adetten sonra giderim diye. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Dualarım benim gibi bebek özlemi çekenlerle her zaman 🌺

Merhaba benim ikinci klomen iğne denemem çok şükür hamileyim. İğneden 14 gün sonra test yaptım pozitifi gördüm. Mutluluk ve yine aynı şeyleri yaşarım korkusu karışık şuan. Rabbim ne derse o olur. Teslim oldum.
Bu arada bu ay hiç oldumu olacak mı diye düşünmemek için adet tarihime kadar tatil yaptım kafamı dağıttım. Umutsuzdum hatta diş için randevu bile almıştım adetten sonra giderim diye. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Dualarım benim gibi bebek özlemi çekenlerle her zaman 🌺
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı rahat bir gebelik geçirirsin kuzum 🤲❤️😘 benim içinde dua eder misin çok yıprandım çok yoruldum artık gücüm kalmadı 🥺😭😭

Allah razı olsun 🙏 tabiki ederim. Çok zor biliyorum yaşadım ama düşünmemeye çalış lütfen stres çok etkiliyormuş bunu anladım. İnşallah tez zamanda meleğine kavuşursun

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende cumartesi iğneyi vurcam inşallah . Şuan letu kullanıyorum günde 3 tane . İğneden sonra gün aşırı mi oldu yoksa üst üste mi . Benm 4. Tedavim bir kere iğne oldum . Aralarında kist de oldu onun için bazı aylar Yasmin kullandim. Şubatta belli bu sürecin içindeyiz . 2 defa klomen de kullandım

Back
X