zifan Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2016 35 42 3 30 16 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi zifan #1 slm arkadaşlar bn biseneden beri çocuk düşünüyorum ama olmuya 7 yıllık evliyim kızım var 4 yaşında artık zamanı ama olmuyo benim gibi çocuk düşünenler buyrun burda beraber çözümler bulup fikir alış verişi yapalım
slm arkadaşlar bn biseneden beri çocuk düşünüyorum ama olmuya 7 yıllık evliyim kızım var 4 yaşında artık zamanı ama olmuyo benim gibi çocuk düşünenler buyrun burda beraber çözümler bulup fikir alış verişi yapalım
K Krgll Allahım en iyisini sen bilirsin Kayıtlı Üye 27 Ekim 2016 173 108 23 36 27 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi zifan #2 Bende aynı durumdayım canım allah hayırlısıyla nasip eder inşallah hayırlı olan zamanda benimde 5yaşında oğlum var
Bende aynı durumdayım canım allah hayırlısıyla nasip eder inşallah hayırlı olan zamanda benimde 5yaşında oğlum var
drygms BENİMLE KAL... Kayıtlı Üye 22 Haziran 2015 123 55 28 34 30 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi zifan #3 telefonunuuuza takvimim programını indirin ben iki kere istedim ikisinde de aynı ay gebe kaldım adetiniz düzenliyse çok iyi sonuc veriyor
telefonunuuuza takvimim programını indirin ben iki kere istedim ikisinde de aynı ay gebe kaldım adetiniz düzenliyse çok iyi sonuc veriyor